Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Maailman paras isi - Sydän vähän kallellaan
 

Maailman paras isi

Blogi on elänyt hieman hiljaisempia aikoja, sillä tätä äitiä on vaivannut väsy. Iltaisin lasten käytyä nukkumaan voimat eivät ole riittäneet blogille, vaan on tuntunut paremmalta vain olla möllöttää ja käydä ajoissa nukkumaan.

Sunnuntaina juhlimme kuitenkin isänpäivää ja Amalia oli odottanut tätä päivää koko viikon. Pieni oli ihanan tohkeissaan, mutta malttoi hienosti sunnuntaiaamuna kymmeneen asti, jolloin painuimme viimein herättelemään isiä. Isi sai siis nukkua pitkään ja tarjoilimme hänelle herkullisen aamupalan ja lahjat suoraan petiin.

Amalia keitti ihan itse isille kahvit

Amalia keitti ihan itse isille kahvit

Aamupalaa

Aamupalaa

Ja lahjoja

Ja lahjoja

Joko mennään herättämään isi??

Joko mennään herättämään isi??

Johnny on kaikin puolin mahtava isä. Hänellä on lehmän hermot ja hän jaksaa leikkiä ja antaa aikaa lapsille. Johnny on turvallinen ja rakastava isi, maailman paras meidän lapsillemme <3 Hyvää isänpäivää rakas isi!! Hyvää isänpäivää rakas isi!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amalia rakastaa antaa lahjoja!

Amalia rakastaa antaa lahjoja!

Ohhoh ite tehty muistipeli!

Ohhoh ite tehty muistipeli!

Lahjoja riittää!

Lahjoja riittää!

Kyselin Amalialta ehdotuksia mitä voisimme antaa isille lahjaksi ja tyttö sanoi heti tomerasti: annetaan semmoinen silmälasien pyyhintäliina, kun minä liimasin sen isin vanhan paperiin. Amalia siis taannoin askarteli ja liimasi minulta huomaamatta isin silmälasien puhdistusliinan tiukasti paperiin.

Jahas silmälasien puhdistusliina ;)

Jahas silmälasien puhdistusliina 😉

Voi kiitos, annas vielä suukko isille!

Voi kiitos, annas vielä suukko isille!

Toinen on niin onnellinen <3 Toinen on niin onnellinen <3 Aamupalaksi isi sai tuoretta kahvia, appelsiinimehua, voileipää, viinirypäleitä ja pannukakkua kermavahdolla ja mansikkahillo sydämellä <3 Aamupalaksi isi sai tuoretta kahvia, appelsiinimehua, voileipää, viinirypäleitä ja pannukakkua kermavahdolla ja mansikkahillo sydämellä <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saanko mäkin pannukakkua?

Milo ei kauaa malttanut isiä halia, vaan lähti matkoihinsa Milo ei kauaa malttanut isiä halia, vaan lähti matkoihinsa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Monttu auki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saapui se vanhinkin onnittelemaan ;)

Saapui se vanhinkin onnittelemaan 😉

Alakerrassa Amalia ja isi alkoivat saman tien pelaamaan muistipeliä, jonka Amalia oli askarrellut kerhossa isille isänpäivälahjaksi.

Alakerrassa Amalia ja isi alkoivat saman tien pelaamaan muistipeliä, jonka Amalia oli askarrellut kerhossa isille isänpäivälahjaksi.

Päivällä menimme mummin ja fafan luokse syömään ja vietimme siellä loppupäivän. Amalia antoi fafallekin puisista helmistä tehdyn käsikorun, ja lahja oli oikeastaan isiltä ja Amalialta molemmilta, sillä isi oli pujottanut siniset helmet ja Amalia vaaleanpunaiset.

Ennen kotiin menoa piipahdin oman isäni haudalla sytyttämässä lyhtyyn kynttilän ja toivottamassa hyvää isänpäivää. Kerroin isälleni hiljaa, että olen niin onnellinen kahdesta ihanasta ja rakkaasta lapsestani sekä aviomiehestäni.

Rakas Saarenmummo haudattiin kesällä isäni kanssa samaan hautaan ja minut valtasi ihan kauhea ikävä rakasta mummoani, kun katselin hautakivessä hänen nimeään. Saarenmummo tuli niin elävästi mieleeni ja olisin halunnut häntä halata ja rutistaa. Kaipuu on vielä kova.

Noh nyt meni loppu hieman surumieliseksi, mutta tätähän se meidän elämä on tunteita laidasta laitaan <3

Tags:
10 Comments
  • mummi
    Posted at 23:18h, 10 marraskuun Vastaa

    Ihana isänpäivä teillä ja Ampsukka ihan tohkeissaan 🙂
    Ja Johnnykin nukkui ihanaa prinsessan unta Ampsukan sängyssä <3
    Hauska postaus taasen tyttöseni <3

    • Johanna
      Posted at 17:30h, 11 marraskuun Vastaa

      Kiitos äiti <3 Johnny nukkuu lähes poikkeuksetta prinsessasängyssä 😉

  • lillamy
    Posted at 06:16h, 11 marraskuun Vastaa

    Oi miten ihanan leppoista isänpäivä-herätys Johnnylla. Ja niin ihana nähdä, kuinka innoissaan Amalia on, kun saa ilahduttaa toista :’) Pystyn samastumaan sun kaipuuseen rakasta Saarenmummoasi kohtaan, oma isoäitini nukkuu myöskin ikiunta ja ikävä on niin kova :/ Vaikea käsittää, ettei pääse enää ikinä halaamaan, juttelemaan, herkuttelemaan hänen ruuillaan ja leivonnaisillaan jne. Antaisin niin paljon siitä, että kuulisin edes sen ihanan naurun ja näkisin kauniin isoäitini vielä :'( <3

    • Johanna
      Posted at 17:31h, 11 marraskuun Vastaa

      Se on ihana miten innoissaan Amalia aina on, kun saa toiset hyvälle mielelle <3 Voih sielläkin sama kaipaus 🙁 <3

  • hennii
    Posted at 09:27h, 11 marraskuun Vastaa

    Miksi teidän nukkekodista puuttuu palanen:) kiva blogi sinulla!

    • Johanna
      Posted at 17:32h, 11 marraskuun Vastaa

      Kiitos hennii <3 Siinä kohtaa nukkekotia on portaat, mutta Milo nakkasi ne pois 🙂

  • Sanna
    Posted at 13:34h, 11 marraskuun Vastaa

    Ihania isänpäiväkuvia 🙂 Innostus välittyy tänne saakka.

    • Johanna
      Posted at 17:32h, 11 marraskuun Vastaa

      Kiitos ja ihana, että tunnelma välittyi <3

  • b
    Posted at 22:14h, 11 marraskuun Vastaa

    En yleensä kommentoi mitään mihinkään blogiin, mutta tämä blogi saa mielen iloiseksi! Amalia on kyllä aivan valloittava persoonallisuus näin jo pelkätään lukiessa hänestä.. ?

    • Johanna
      Posted at 13:47h, 15 marraskuun Vastaa

      Ihana, kun kommentoit, kiitos kauniista sanoistasi <3 <3

Post A Comment