Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Äitienpäivä ja talviturkki heitetty -Sydän vähän kallellaan
 

Äitienpäivä ja talviturkki heitetty

Aivan ihana äitienpäivä vietetty yhdessä rakkaimpien kanssa.

Aamulla heräsin ensimmäisenä, mutta pysyin sinnikkäästi sängyssä ja pian alkoikin keittiöstä kuulua kolinaa ja iloista höpötystä. Odotin malttamattomana ja niin onnellisena makuuhuoneessa peiton alla ja pian yhtä malttamattomat muruset kaivautuivat peiton alle kainalooni. Hetken päästä alkoi kuulua isin askeleita ja lapset ryntäsivät makuuhuoneesta ulos ja lähes heti takaisin ihanat lahjat käsissään. Molemmat ojensivat hymyssä suin lahjat, antoivat innoissaan vielä lisää haleja ja suukkoja sekä hyvän äitienpäivän toivotuksia.

äitienpäivä

Suloisia lahjoja ja upea aamupala

Amalia oli askarrellut kerhossa kauniin kortin ja ommellut vaaleanpunaiseen vohvelikankaaseen kuvioita. Tuli nostalginen fiilis tästä vohvelikankaasta ja Amalia oli niin innoissaan tekeleistään. Lisäksi sain ihanan valkoisen viltin ja suloisen vaaleanpunaisen sävyisiä pöytäkynttilöitä.

Keittiössä odotti herkullinen aamupala, johon oli panostettu todella paljon. Tarjolla oli hedelmiä, marjoja, pekonia, nakkeja, lihapullia, kananmunia, leipää, appelsiinimehua ja vaniljakahvia. Nautimme aamupalaa kaikessa rauhassa ja lopun kahvin hörpin ulkona Milon kanssa jalkapalloa pelaten.

äitienpäivä

äitienpäivä

Rakkaat yllätti herkullisella äitienpäiväkakulla!

Aamupäivän vietimme kotipihalla ja lounaan jälkeen lähdimme yhdessä siskoni perheen kanssa äitimme luokse toivottamaan myös hänelle hyvää äitienpäivää. Mummi oli tehnyt ihanaa kermakakkua, lähes saman makuista kakkua oli tarjolla anoppilassa eilen. Vietimme äitini luona muutaman tunnin takapihalla istuskellen ja rupatellen lasten leikkiessä koirien ja lelujen kanssa.

äitienpäivä

Olin toivonut äitienpäiväksi rantareissua ja se toteutettiin siskoni perheen kanssa. Ilma oli todella lämmin ja Amalia ja Iida uskaltautuivat heittämään talviturkin. Rohkeita mimmejä, ei voi muuta sanoa! Rannassa oli tosi paljon väkeä ja yllättävän moni uimarikin jo. Rantakahvila oli auki ja nautimme siellä jätskit. Lapset löhöilivät säkkituoleissa, pojat ja tytöt omissa “looseissa” ja kova höpinä kävi molemmilla porukoilla.

Meillä oli mukana pientä suolaista evästä ja tekemistä rannalle muun muussa hiekkalelujen, pallon ja mailapelin muodossa. Aika rannalla kului kuin siivillä ja lopulta huomasimme päivällisajan jo menneen, joten pakkasimme tavarat ja lähdimme ruuan hakuun. Äitienpäivän herkullinen liharuoka vaihtui lähiravintolasta napattuihin kebabeihin.

äitienpäivä

äitienpäivä

äitienpäivä

Tämä äitienpäivä on ollut ihan täydellinen. Olen niin onnellinen omasta pikku perheestäni ja kaikista läheisistämme <3 

äitienpäivä

äitienpäivä

Miten te lukijat olette viettäneet äitienpäivää?

8 Comments
 • L
  Posted at 20:00h, 13 toukokuun Vastaa

  Meillä meni koko äitienpäivä ihan ohi. Ensin oli tyttö kovassa nuhassa ja muutaman päivän päästä minä ja mies. Ollaan kaikki maattu sängyn pohjalla kevätflunssan kourissa ja ei menty mummoa katsomaan ettei mummokin saa nuhaa.

  • Johanna
   Posted at 20:57h, 13 toukokuun Vastaa

   No höh, paljon paranemisia sinne <3

 • Nimetön
  Posted at 04:03h, 14 toukokuun Vastaa

  Minua muistettiin tekstiviestillä. Ja kyllä tiedän, en ole mieheni äiti, mutta äiti hänen kolmelle lapselleen kuitenkin. äitienpäivistä jää vuosi toisensa jälkeen vain paska maku suuhun. En ole vuosien saatossa oppinut varautumaan tai hillitsemään pettymystäni. Joka vuosi se vain yllättää, minua ei muistettu taaskaan.Yhden lapsen luokalla oli tehty kortit.
  Muistan ensimmäisen äitienpäiväni jälkeen, kun vauvakerhossa äidit kilpaa kertoivat, miten hienoja kakkuja, aamupaloja ja päiväohjelmka heidän miehensä olivat laittaneet ja suunnitelleet. Meille anoppi toi kioskilta jäätelöä iltapäivällä.
  Olen vuosien saatossa pyrkinyt tekemään asian miehelleni helpoksi. Olen kertonut useamman mahdollisen tavan, jolla voisi muistaa. Esiimerkiksi viime vuonna hääpäivän lähestyessä laitoin hänelle ihan kuvien kera kolme vaihtoehtoista lahjaa, joita toivoisin. Eikä kyse ole mistään kalliista, haluaisin vain, että hän pitäisi päivää edes sen verran tärkeänä. Mutta ei, markettikukatkin saavat jäädä hänen puolestaan sinne markettiin. Sama juttu toki jouluna ja syntymäpäivänä… Tänä vuonna toivoin saavani multasäkin puutarhahommia varten. Sen olisi voinut halutessaan ostaa kyytiinsä vaikka huoltoasemalta. En saanut.

  Siksi äitienpäivät ahdistavat minua vuodesta toiseen. Pitäisi olla päivän keskipiste, mutta se on aina yhtä noloa. Maanantaina olen mielummin jossan muualla kuin työpaikan kahvihuoneessa. Jouluisin voi vielä ktse nauttia antamisesta ja lapset ovat siinä pääroolissa. Syntymäpäivästä tai hääpäivät ei tarvitse ulkopuolisille kertoa. Mutta äitienpäivä – siitä tietävät kaikki.

  Siksi nämä ihanat äitienpäiväkertomukset herättävät minussa vilpitönsä kateutta joka kerta vuodesta toiseen. Olisinpa joskus äitinä moisen juhlapäivän arvoinen!

  • Johanna
   Posted at 07:52h, 14 toukokuun Vastaa

   Tosi ikävää ja ehdottomasti olet äitinä tämän juhlapäivän arvoinen <3 Mä uskon oikeesti, että tämä saattaa olla aika yleistä lopulta ettei muisteta ja sitten mies puolustautuu just tolla ettet ole hänen äiti. Aika pikku juttu se miehelle olisi jos vaikka kupin kahvia keittäis tai just vaikka kukkia ostais. Eihän pienet lapset tosiaan mitään korttia askartele jos eivät ole esim kerhossa tai hoidossa, jos ei joku heidän kanssa sitä tee. Iso halaus sulle <3

 • Emilia
  Posted at 15:42h, 17 toukokuun Vastaa

  Oon pidemmän aikaa lukenut sun blogia, ja oon niin onnellinen sun lasten puolesta. Ne on saanut niin rakastavat vanhemmat, mitä ei monellakaan ole. 🙂 Ihanaa kesää teidän koko perheelle!

  • Johanna
   Posted at 16:58h, 17 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos Emilia oikein kauniista sanoistasi <3 Ihanaa kesää sinne myös!! <3 🙂

 • lillamy
  Posted at 20:04h, 22 toukokuun Vastaa

  Mahtava äitienpäivä sulla, ilo ja riemu kyllä näkyy kuvista! Mikä voisikaan olla parempaa kun herkut, rakkaat ympärillä ja hauska ajanvietto yhdessä <3

  Meillähän ei ole omia lapsia, mutta omaa rakasta äitiäni tulee tietenkin muistettua ja äitienpäivään kuuluu yleensä perinteisesti herkuttelu ja rento yhdessäolo. Tänä vuonna oli kuitenkin hyvin erilainen äitienpäivä, sillä "juhliminen" jäi pois oikeastaan ihan kokonaan 🙁 Mutta jos kaikki menee hyvin niin ensi vuonna ehkä herkuttelemme vielä tavallista enemmän ja teemme sitten jotain erityisen kivaa yhdessä.. Ja varmasti jo aikaisemminkin, sillä vaikka äitienpäivä on vain kerran vuodessa niin äidit ovat kyllä juhlimisen arvoisia ihan vuoden jokaisena päivänä! 🙂 <3

  • Johanna
   Posted at 20:11h, 27 toukokuun Vastaa

   Oli kyllä mieletön äitienpäivä <3 Ihana tuo viimeinen lause <3 <3

Post A Comment