Ensimmäinen postaus Lifiellä

Heippa kaikille! Nyt ollaan uudessa blogikodissa täällä Lifiellä ja tämä on ihka ensimmäinen postaus täällä! Blogin osoite, jonka ilmoitin viimeisessä kirjoituksessani Kaksplussalla on muuttunut. Alusta vaihtuikin tuttuun wordpressiin bloggerin sijasta ja blogin uusi osoite on www.sydanvahankallellaan.com. Mä olen tosiaan tällä wordpressin alustalla kirjoittanut viimeiset viisi vuotta, joten on tosi kiva jatkaa samalla tutulla ohjelmalla. Kaikki uudet postaukset jaan edelleen blogin Facebook-sivuille, joten käy tykkäämässä siellä, niin jutut eivät mene ohi! Myös Instagram päivittyy säännöllisesti, etenkin videopuoli.

Toivottavasti te ihanat vanhat lukijat pysytte matkassa mukana blogimuutosta huolimatta ja olisi mahtavaa saada mukaan myös uusia lukijoita!

Ketäs me ollaan?

Näin ensimmäisen postauksen kunniaksi voisin kertoa hieman kuka olen ja keitä perheeseeni kuuluu ja muuta pientä hömppää meidän perheestä.

Mä olen reilu kolmekymppinen Johanna Lohjalta ja meillä on kaksi lasta, 6-vuotias Amalia tyttö ja 3-vuotias Milo poika. Odotamme tällä hetkellä kolmatta lastamme, jonka laskettu aika on kahden viikon päästä, iiiik!! Perheeseemme kuuluu myös aviomieheni Johnny, hassu koheltaja ukko, jonka kanssa yhteistä matkaa on kuljettu jo 15-vuoden ajan.

blogimuutto

blogimuutto

blogimuutto

Me eletään tosi perhekeskeistä elämää ja perhe ja lapset on meille molemmille vanhemmille kaikki kaikessa. Mä olen ollut yli kuusi vuotta kotiäitinä, joka jatkunee vielä useamman vuoden vauvan synnyttyä. Koulutukselta olen sairaanhoitaja ja mulla oli vielä hetki sitten vakituinen työpaikka muistisairaiden vanhusten parissa, mutta irtisanouduin työstäni, sillä halusin jäädä vielä kotiin hoitamaan lapsia, vaikka nuorin täyttikin kolme vuotta.

Olen opiskellut merkonomiksi ennen hoitajan opintoja ja kouluja käydessä työskennellyt monessa eri paikassa.

Blogia olen pitänyt pian kuusi vuotta ja kirjoitan paljon perhe-elämästä, muun muassa lapsista, raskaudesta ja äitiydestä. Olen rehellinen kirjoittaja ja kirjoitan myös vanhemmuuden haasteista, jaksamisesta ja vaikeistakin aiheista.

Asutaan todella rakkaassa ja ihanassa vaaleansinisessä omakotitalossa ja intohimoni on sisustaminen. Rakastan maalaisromanttista sisustustyyliä!

Raskauden ja synnytyksestä toipumisen jälkeen haluaisin aloitella liikkumista pikku hiljaa, siihen kun ei ole ollut enää moniin vuosiin paloa. Se toisi mulle omaa aikaa, sillä mulla ei oikeastaan ole mitään omia juttuja, paitsi tietty tämä blogi!

Luonteeltani olen äkkipikainen, kuten rakas poikanikin ja yritän opetalla kärsivällisemmäksi ja paremmaksi ihmiseksi joka päivä, mutta näin raskaana ollessa siinä on omat haasteensa, heh 😉 Johnny ja Amalia ovat rauhallisempia ja etenkin Johnny omaa ihan uskomattomat lehmän hermot.

blogimuutto
Rauhallinen pelihetki!

blogimuutto
Ja seuraavassa hetkessä patajumiin!

Meidän molemmat lapset ovat tosi avoimia, iloisia, suloisia, huumorintajuisia, tunteensa näyttäviä, suorapuheisia ja aivan mahdottomia höpöttäjiä. Toisinaan taas todella ärsyttäviä tappelupukareita ja pienempi melkoinen uhmaraivopää, mutta kaikin puolin molemmat niin rakastavia ja ihania lapsia.

blogimuutto

Nyt odotamme kaikki innolla synnytystä ja VAUVAA ja tuntuu huikealta päästä kokemaan kaikki tämä vielä kolmannen kerran <3

Hyppää mukaan seuraamaan meitä ja käy tutustumassa vanhoihin postauksiin! Ihana olla täällä <3

10 Comments
 • Jenny
  Posted at 20:47h, 04 syyskuun Vastaa

  Heii! Olen ollut lukemassa teidän perheen elämästä jo ihan alkuajoista saakka. Hienoa huomata kuinka Amaliasta on kasvanut kaunis ja herttaisenvnäköinen ja oloinen tyttö. Milo on lähes saman ikäinen kuin oma kummipoika. Milolla on mahtavan tuntuinen luonne ja hänestä onkin tulossa ekaa kertaa isoveli ❤. Mukavaa syksyä ja oikein ihanaa loppu raskautta ja ihanaa vauva arkea!

  • johanna
   Posted at 20:55h, 04 syyskuun Vastaa

   Heiii Jenny ja ihana kuulla, että oot ollut mukana jo alkuajoista lähtien <3 Kiitos aivan ihanista sanoistasi ja mukavaa syksyä sinne myös <3 <3

 • Eija
  Posted at 06:13h, 06 syyskuun Vastaa

  Mukana pysytään ja jännitetään uuden vauvelin synnytystä. Kiva kun Amalian ja Milon arki on lähtenyt sujumaan – mukavat ja hienot lapset😃Onnea uudelle blogikodille, pääasia on että saa lukea näitä sun eloisia juttuja!

  • johanna
   Posted at 14:57h, 07 syyskuun Vastaa

   Kiitos kauniista sanoistasi jälleen Eija <3

 • Ida Kiviluoto
  Posted at 11:22h, 06 syyskuun Vastaa

  hei ihan mahtavaa! JES!

  • johanna
   Posted at 14:57h, 07 syyskuun Vastaa

   On kyll kiva olla täällä teijän kaa <3 🙂

 • bansku
  Posted at 22:47h, 07 syyskuun Vastaa

  Hei! Miksiköhän mulla ei näy nuo sun instagram videot? 🙁 Kuvat kyllä näen, mutta videoita en ole nähnyt koskaan.. Ps. Tsemppiä loppuraskauteen, ja kiva kun jatkat blogin kirjoittamista täällä 🙂 <3

  • johanna
   Posted at 14:10h, 08 syyskuun Vastaa

   Eikä, miten voi olla, mä muistan, että joskus laitoit tästä myös viestiä, mistä ihmeestä se voi johtua ettet näe videoita… Ja kiitos <3

 • lillamy
  Posted at 19:36h, 10 syyskuun Vastaa

  Ihania olette <3 <3

  • johanna
   Posted at 20:35h, 10 syyskuun Vastaa

   Ihana sinä <3

Post A Comment

*

code