Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Esittelyssä lasten leikkihuone -Amalian harvinainen sairaus
 

Esittelyssä lasten leikkihuone

Tällä kertaa esittelen lasten leikkihuoneen. Lapsilla on omat huoneet talon toisessa päädyssä, joka on rauhoitettu järkevästi makuuhuoneille. Amalian omassa huoneessa on myös leluja muun muassa nukkekoti ja kaikenlaisia pikkuleluja, mutta Milon huone on vielä aivan keskeneräinen sisustuksen ja kaiken muun suhteen eikä pikkuinen edes nuku omassa huoneessa, vaan äidin kainalossa.

Leikkihuone on olohuoneen yhteydessä ja huone on erotettu kauniilla pariovilla, joihin ihastuin täysin asunto esittelyssä käydessä. Olohuoneen sävyt ovat vaaleita ja halusimme leikkihuoneen värimaailman sopivan olohuoneeseen, mutta myös olevan lasten näköinen. Löysimme Johnnyn kanssa leikkihuoneen tapetin Lohjan RTV:ltä ja ihastuimme siihen molemmat. Siskoni mies ystävällisesti tapiseerasi huoneen kaksi seinää ja kaksi muuta seinää saivat pintaan valkoisen maalin äidin toimesta. Johnny sai hoitaa ikävimmät hommat, kuten listojen irroituksen ja paikoilleen laiton sekä vanhojen tapettien repimisen.

Leikkihuone

Leikkihuone

Leikkihuone

Leluja meiltä löytyy paljon ja en ikinä voisi tehdä lelupostausta jokaisesta lastemme lelusta, kuten ihana Eveliina Hedelmistään puu tunnetaan blogista teki,https://www.kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan/2016/07/07/montako-lelua-sun-lapsilla/sillä kuvaamiseen menisi ikuisuus. Tottahan minäkin käyn leluja läpi useinkin ja rikkinäiset tilpehöörit laitan roskiin, mutta pitäisihän sitä osasta luopua ja laittaa kierrätykseen. Olen totaalisen tykästynyt Eveliinan blogiin, joten käykää ihmeessä tutustumassa!

Leikkihuone

Leikkihuone

Leikit eivät meidän perheessä pysy ainoastaan leikkihuoneessa, mutta se ei haittaa lainkaan. Lelut siivotaan yleensä aina yhdessä, välillä pienen mutinan kanssa ja toisinaan ihan jopa innokkaasti.

Leikkihuone

Pöllo tapetti

Mitäs piditte? Minkälaisia lastenhuoneita Teiltä löytyy?

16 Comments
 • Titiuu
  Posted at 09:53h, 30 heinäkuun Vastaa

  Iik miten ihana! Tuo tapetti varsinkin!

  • Johanna
   Posted at 18:17h, 02 elokuun Vastaa

   Hihii kiitos ihana ?

 • Elina
  Posted at 20:12h, 30 heinäkuun Vastaa

  Aivan ihana! Tuo tapetti ja tuo lattia! Mitä tuo lattia on?

  • Johanna
   Posted at 18:17h, 02 elokuun Vastaa

   Kiitos Elina ? Lattia on laminaattia!

 • Rosaj
  Posted at 23:12h, 30 heinäkuun Vastaa

  Tuo tapetti on aivan ihana.Meillä tytöllä ei ole omaa huonetta vielä mutta heti kun muutetaan isompaan asuntoon niin saa oman huoneen

  • Johanna
   Posted at 18:18h, 02 elokuun Vastaa

   Kiitos ? Eipä se oma huone välttämättömyys ole ?

 • Nimetön
  Posted at 06:36h, 31 heinäkuun Vastaa

  Tilankäytöstänne huomaa, uin lapsia perheessänne arvostetaan! Samasta tilasta olohuoneen yhteydessä kun olisi voitu sisustaa tv-huone, työhuone tai vaikka “kirjasto”, jollaiseksi ne yleensä pohjapiirrustuksissa nimetään. Pariovissa on muuten jotain todella viehättävää!

  Meilläkin on aina ollut paljon leluja. Toki lapset ovat paljon saaneet lahjaksikin, mutta olen myös itse niitä ostanut.
  Pari hauskaa lelujensiivousvinkkiä voisin jakaa “mutinapäivien” varalle. Niistä ensimmäiseen tarvitaan nopeaa tai vaikka Kimble-pelin pop up -automatiikkaa. Jokainen lapsi saa luorollaan heittää (tai painaa) ja sen jälkeen viedä paikalleen niin monta lelua, kuin norppa näyttää. Kilpailuhan siitä tulee, kuka saa eniten ja kiire viedä paikalleen, että saa äkkiä heittää uudelleen :D. Samalla tulee vahingossa opeteltua matemaattisia taitoja: numeroita, lukumääriä, ehkä yhteenlaskuakin. Vertailua enemmän/vähemmän/yhtä monta.
  Toinen siivousleikki on matemaattinen luokitteluharjoitus sekin. Leikin johtaja (aikuinen) antaa määreen, ominaisuuden, jonka mukaan pitää tavara viedä paikoilleen. Esimerkiksi seuraavaksi joku sellainen, joka on karvainen (kova/pehmeä/suuri/pieni/joku jota on yksi/joku jota on monta samanlaista jne.) kun esineiden luokittelu niiden ominaisuuksien perusteella on tuttua, voivat lapset vuorotellen keksiä, millainen lelu seuraavaksi pitää siivota.

  • Johanna
   Posted at 18:19h, 02 elokuun Vastaa

   Mahtavat vinkit!!! Kiitos ihanasta kommentistasi, lämmitti kovasti mieltä ?

 • bansku
  Posted at 15:35h, 31 heinäkuun Vastaa

  Suloinen leikkihuone teillä 🙂 Ja kivasti olohuoneen vieressä 🙂 Ps. Mihin tuo leikkihuoneessa näkyvä ovi vie? Joku vaatehuone kaiketi?

  • Johanna
   Posted at 18:20h, 02 elokuun Vastaa

   Kiitos bansku ? jep vaatehuone juu!

 • lillamy
  Posted at 18:46h, 31 heinäkuun Vastaa

  Aivan ihana! 🙂 Kyllä lasten kelpaa tuollaisessa leikkiä, tuli hyvä mieli taas blogiasi lukiessa <3

  • Johanna
   Posted at 18:21h, 02 elokuun Vastaa

   Voih ihana lillamy, kiitos kauniista sanoistasi ?

 • Minna
  Posted at 14:20h, 03 elokuun Vastaa

  Aivan ihana ja tilava huone! Minun silmään osui heti tuo pinkki keittiö. Niin söpö 🙂

  • Johanna
   Posted at 16:26h, 03 elokuun Vastaa

   Hih kiitos paljon ?

 • sarah / kuplassa -blogi
  Posted at 17:20h, 04 elokuun Vastaa

  Rauhoittavan värinen. Meillä on mustaa, harmaata, valkoista ja kirkkaan keltaista Pojan huoneessa.

  • Johanna
   Posted at 17:33h, 04 elokuun Vastaa

   Ihania värejä teillä, toi kirkkaan keltanen saattaapi olla Milon huoneen yks väri tai sitten oon miettinyt myös mintunvihreää 🙂

Post A Comment

*

code