Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Esittelyssä meidän makuuhuone -Amalian harvinainen sairaus
 

Esittelyssä meidän makuuhuone

Tällä kertaa esittelyssä meidän makuuhuone, Tervetuloa!

Meidän koko koti on ihanan valoisa ja makuuhuoneen vaalea sisustus lisää valoa entisestään. Makuuhuoneestamme on käynti takapihan terassille, tosin tätä ovea ei juuri muut käytä kuin Milo, joka livistää tästä ovesta salaa ulos. Äiti tietysti vahtii vilkasta poikaa kuin haukka, joten yhtä nopeasti poika palautuu äidin toimesta sisätiloihin kuin on ulos ehtinyt. Ovi on kuitenkin ihan jees, vaikkakin monen oven talossa riittää tälläiselle vainoharhaiselle emännälle iltaisin työtä, kun jokaisen oven lukitus on tietty tarkistettava moneen otteeseen.

Makuuhuoneen verho on Johnnyn mummon kotoa ja äitini ompeli sen sopimaan verhotankoon ja jätti suloiset rypytykset yläreunaan. Pohdin pitkään mitä laittaisin tyhjiin valkoisiin sisustustikkaisiin ja lopulta keksin laittaa verhon menemään tikkaita pitkin. Näin ei tarvinnut sitoa verhoa mitenkään.

Mummoni vajan alta kaivoimme mummoni kanssa aikoinaan näitä vanhoja ikkunoita ja nappasin niitä kotiin muistaakseni kolme. Huolellisen pesun jälkeen kaksi niistä on päässyt käyttöön ja joulun alla viritin vielä valot ikkunaan ja siellähän nuo vielä roikkuvat!

Vanha ikkuna on mummolan aarteita!

Tätä kaunista ovea en saattanut olla ostamatta ja oven ollessa viimeinen kappale antoi myyjä minulle vielä huikean alennuksen. Peilinä tätä emme ole käyttäneet.

Ovi, jonka sisältä löytyy myös peili on hankittu Lohjan Latvalasta!

Hankimme uuden sängyn tovi sitten ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Sänky on oikein kaunis ja sopii hyvin makuuhuoneen romanttiseen sisustukseen.

Sänky on Ikeasta!

Juhannusruusu tapetilla on tapetoitu makuuhuoneen päätyseinä, muutoin huone on maalattu valkoiseksi. Tapetti toi ihan mielettömästi ilmettä huoneeseen ja olen aivan rakastunut siihen.

Juhannusruusu tapetti on Tapettitalosta!

Etsin pitkään lamppua makuuhuoneeseen ja lopulta löysimme lampun Ikeasta eikä se kalliskaan ollut. Olin ihaillut kyseistä lamppua eräässä ravintolassa ja oli mahtava bongata lamppu sitten näinkin helposti. Olin ajatellut makkariin isompaa lamppua, mutta tämä ihanuus sopii kuitenkin todella hyvin sirosta koostaan huolimatta.

Valaisin on myös Ikeasta!

Tykkään kovasti meidän makuuhuoneen rauhallisesta värimaailmasta eikä huoneesta puutu enää kuin muutama listanpätkä sekä pöytävalaisin yöpöydälle, joka tosin ei ole vielä mikään välttämättömyys.

Meidän “yöpöytä”..

Heippa hei ja kiva, kun kävit 🙂

11 Comments
 • pilvi
  Posted at 22:20h, 07 helmikuun Vastaa

  Ihana kettu ^^

  • Johanna
   Posted at 12:48h, 08 helmikuun Vastaa

   Joo se on tosi söpö 🙂 Milo on ottanut siitä unilelun itselleen, arvaa vaan naurattaako, kun pienen vieressä on joka yö ovistopperi 😉

 • Joonas
  Posted at 19:54h, 08 helmikuun Vastaa

  Mukava lukea blogiasi! 🙂

  Onko muuten suomi24 sposti vielä voimassa?

  • Johanna
   Posted at 22:05h, 08 helmikuun Vastaa

   Kiitos Joonas! 🙂 On juu 🙂

 • Tarja
  Posted at 17:31h, 09 helmikuun Vastaa

  Ompa kaunis ja ihanan romanttinen huone! Tuo tapetti on tosi nätti.

  • Johanna
   Posted at 15:16h, 10 helmikuun Vastaa

   Kiitos paljon Tarja <3

 • lillamy
  Posted at 18:18h, 09 helmikuun Vastaa

  Suloinen makuuhuone teillä <3

  • Johanna
   Posted at 15:16h, 10 helmikuun Vastaa

   Kiitos lillamy <3

 • minttu
  Posted at 15:58h, 10 helmikuun Vastaa

  Aivan ihana herkän tunnelmallinen makuuhuone!

  • Johanna
   Posted at 20:20h, 10 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos <3

 • Makuuhuoneen sisustus ja uudet yövalot -Amalian harvinainen sairaus
  Posted at 20:46h, 27 heinäkuun Vastaa

  […] meidän romanttisesta makuuhuoneesta, jonne löysin Josefiinan aitasta kauniit vanhat lamput. Olen esitellyt makuuhuoneemme jo aikaisemmin, mutta en muistanut kuvata silloin suloisia seinätauluja, vaikka ne oikeasti […]

Post A Comment

*

code