Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Jorvin lastenosastolla - Sydän vähän kallellaan
 

Jorvin lastenosastolla

Meidän Milo ei niin vaan näitä flunssia selätä ja niinpä jouduimme tiistaina Jorvin lastenosastolle. Kyseessä oli tällä kertaa ahtauttava keuhkoputkentulehdus, joka veti pikkuisen aika piippuun. Onneksi selvisimme vain kahdella sairaala yöllä ja nyt olemme pienen murun kanssa kotona. Aikamoista tuo Milon hengitys vielä on, mutta tuhdeilla ventoline annoksilla pitäisi pärjätä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kotona pääsi taas kunnolla ryömimään!

Sairaalassa Milo ehti saada kolmena peräkkäisenä päivänä kortisonia tablettina (tabletit siis murskattiin ja liuotettiin glukoosiin, ja liuos annettiin ruiskulla suuhun), jolla ventolinen lisäksi hoidetaan tätä tautia. Lisäksi Milo sai hengitellä adrenaliinia ja ensimmäisenä yönä annettiin vähän lisähappeakin, kun happisaturaatiot kävivät unen aikana liian matalalla.

Silmistä näkee, että kipeähän pieni vielä on :(

Silmistä näkee, että kipeähän pieni vielä on 🙁

Iho- ja allergiasairaalaan on lähete mennyt ja sinne Milo saa jossain vaiheessa kutsun. Saa nähdä josko he jo lähtisivät astmaa tutkimaan vai katsellaanko vielä. Tutkimus tehdään nukutuksessa ja he arvioivat tarpeen sitten, kun sinne menemme.

Hymyillä se silti jaksaa <3

Hymyillä se silti jaksaa <3

Milolla menee myös antibiootti korvatulehdukseen sekä silmätipat silmätulehdukseen. Silmätulehdus alkoi jo perjantaina ja silmät ovat nyt kunnossa ja tämä onkin viimeinen päivä, kun silmätippoja laitellaan, sillä silmät ovat olleet nyt kaksi päivää oireettomat.

Aika paljon pienellä on ollut taas vaivoja, mutta lomailla saimme mukavasti rauhassa ilman pahoja pöpöjä. Nyt hirvittää kyllä jo hieman tuleva syksy ja talvi Milon sairasteluherkkyyden vuoksi. Olihan Amaliakin aikoinaan kova sairastelemaan, mutta ei hänellä tälläisiä hengitysvaikeuksia ollut, etenkään näissä svääreissä kuin pikkuveikalla!

On se ihana, kun pikkuveli on taas kotona <3

On se ihana, kun pikkuveli on taas kotona <3

16 Comments
 • peppilotta
  Posted at 20:59h, 13 elokuun Vastaa

  Pikaista paranemista Milolle! Kuulostaa tutulta meidän nuorimmaisella oli vauvana hyvin samantyyppistä flunssat meni hankaliksi ja juuri hengitys meni ahtaalle. Meillä ei astmaa ollut kuitenkaan ja oireet helpottuivat kasvaessa. Vauvoillahan hengitystiet ahtaampia joten varmasti helpottuu kun Milo kasvaa! Voimia koko perheelle!

  • johanna
   Posted at 19:53h, 18 elokuun Vastaa

   Kiitos, nyt pieni alkaa olla jo tosi voimissaan, vaikka vieläkin hengitys rohisee. Toivotaan, että myös Milolla tämä helpottaisi kasvaessa!

 • Nimetön
  Posted at 21:59h, 13 elokuun Vastaa

  Hei!
  Meillä korvatulehdus kulki kuopuksella aina käsi kädessä paksusti rähmivien silmien kanssa. Kun oppi lapsen sairasteluja lukemaan, saattoi vuotavista silmistä jo itsekin todeta korvatulehduksen.
  Paljon on meilläkin alkuun sairasteltu, välillä sairaavankin kautta, mutta “isoiksi” kasvettuaan sairastavatkin sitten vähemmän kuin koulutoverinsa.

  • johanna
   Posted at 20:13h, 18 elokuun Vastaa

   Moikka!

   Jep näinhän se on, että silmätulehdus lapselta tulee aina tsekata myös korvat! Meillä tämä oli Milon ensimmäinen silmätulehdus ja kolmas korvatulehdus. Kyllä sitä tosiaan hyvin oman lapsen tuntee ja usein tietää jo mihin vaivaan hakee apua. Meillä tosiaan Amalia sairasteli pienempänä paljon, mutta nyt “isompana” on ollut tosi terve 🙂

 • krisi
  Posted at 22:23h, 13 elokuun Vastaa

  Komppaan edellistä! Aika parantaa nää ongelmat aika hyvin 🙂 Kokemusta on!

  • johanna
   Posted at 20:13h, 18 elokuun Vastaa

   Hihi, näinhän se usein on! 🙂

 • Axelia
  Posted at 22:26h, 13 elokuun Vastaa

  Tsemppiä Milolle! Harmillista, että molemmat teidän lapset on olleet aika sairastelevaisia :(. Tietenkin Amalian sairaus on astetta vakavampi, mutta ei se vauvan astmakaan helppo juttu ole :(. Tsemppiä myös vanhemmille! Toivottavasti Milo pääsee tutkimuksiin, lääkitys helpottaisi oloa. Itse astmaatikkona tiedän, että pienikin ylläpitoannos lääkettä pitää oireet täysin pois ja flunssia ei tarvitse kärsiä.

  • johanna
   Posted at 20:13h, 18 elokuun Vastaa

   Kiitos sanoistasi <3

 • Eemelin äiti
  Posted at 23:00h, 13 elokuun Vastaa

  Voi pientä. Kuulostaa niin tutulta.

  Meidän kolme nuorinta lasta ovat myös viettäneet useita jaksoja sairaalassa hengitysongelmien vuoksi.

  Saimme kotiin sähköspiran ja reseptin ventolineen joka annostellaan spiralla. Sen avulla pärjäsimme kotona huonommissakin tilanteissa.

  Onko astmaan tullut joku uusi tutkimus? Mainitsit että se tehdään nukutuksessa. Aiemmin astman ns, babybox tutkimus tehtiin unessa, mutta ei nukutettuna. Meidän kahdelle lapselle on tehty se astmatilanteen kartoittamiseksi lääkehoidon aikana.

  Toivottavasti pääsette pian allergiasairaalaan ja toivottavasti saatte lääkäriksi Mirjami Siltasen, joka siirtyi vuoden alussa allergiasairaalan lääkäriksi. Sen parempiin käsiin ette voisi päätyä.

  • johanna
   Posted at 20:17h, 18 elokuun Vastaa

   Niin teillä ollut näitä samoja juttuja 🙁 Mehiläisessä lääkäri puhui, että tutkimus tehdään nukutuksessa ja juuri tuo babybox oli se, josta puhui. Toivotaan, että saisimme lääkäriksi Mirjamin, jos olette hänet hyväksi todenneet! Eiköhän se kutsu sieltä tule,kun nyt nämä kesälomat alkaa olla pidetty 🙂

 • Jaana
  Posted at 09:15h, 15 elokuun Vastaa

  Mekin ollaan oltu Jorvissa osastolla ahtauttavan keuhkoputkitulehduksen takia, eli pienten lasten astma. Jos lapsenne saa kortisonitabletteja / hengitettävää flixotideä / muuta kortisonipohjaista astmalääkettä jatkossa hoitoihin niin kannattaa seurata kuumeita. Meillä lapsen astmahoidon takia häneltä petti lisämunuaiset, minulle ei oltu kerrottu että niin käy jos käyttää lääkettä pitkään. Siksi jouduttiin Jorviin kun tuli myös keuhkokuume alentuneen vastustuskyvyn takia. Lisämunuaislama tappaa nopeasti jos kortisonin antaminen keskeytyy. Hyvät jatkot teille!

  • johanna
   Posted at 20:18h, 18 elokuun Vastaa

   Ok, kiitos tiedoista! Hyvää jatkoa sinne samaten 🙂

 • marmat
  Posted at 08:59h, 18 elokuun Vastaa

  ootteko miettiny voisko tuo kaikki sairastelu johtua rokotteista…

  • johanna
   Posted at 20:24h, 18 elokuun Vastaa

   Ei olla mietitty ja siihen en usko lainkaan, että niistä johtuisi.

 • nimetön
  Posted at 18:31h, 26 elokuun Vastaa

  Milo on kyllä niin urhea pikkumies

  • johanna
   Posted at 21:08h, 29 elokuun Vastaa

   On juu, paljon on pientä jo ehditty tutkimaan <3

Post A Comment

*

code