Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Jotain kivaa luvassa! -Amalian harvinainen sairaus
 

Jotain kivaa luvassa!

Arkisin meidän perheessä ei syödä ikinä aamupalaa yhdessä koko perhe. Isin aamupala on usein kahvi, joka hörpitään aamulenkillä Nuuskun kanssa. Milo taas nauttii puuronsa heti herättyään ja Amalia syö sitten viimeisenä nukuttuaan aina pisimpään. Äiti syö usein Amalian kanssa, jolloin myös Milo nauttii lähes poikkeuksetta toisen aamupalan.

Viikonloppuisin on kiva panostaa aamupalaan tai edes syödä se yhdessä. Aina tämä ei tietysti toteudu, sillä tapanamme on ollut, että me vanhemmat saamme vuoropäivinä nukkua rauhassa ja pitkään. Johnny tosin ei enää osaa nukkua oikeasti pitkään, mutta emäntä varmasti vetelisi unta palloon, vaikka koko päivän ja ihan viimeistään puoli kymmeneltä pikkuiset riiviöt ovat aina äitiä herättämässä.

Valio Onni

Valio Onni

Valio Onni

Valio Onni

Milon toinen aamupala on usein jotain samaa kuin siskolla, tottakai, mutta myös Valio Onni -tuotteita olen nyt hyödyntänyt ja antanut pojalle. Valio Onni puurot sekä jogurtti- ja rahkavälipalat ovat maistuvia ja heti käyttövalmiita eivätkä siis vaadi lämmittämistä. Tästä syystä tetrat on kätsyjä myös reissun päällä ja tulevalle etelänmatkalle pakkaamme näitä ihan varmasti mukaan. Hihiii me siis lähdemme lomalle ja vieläpä ihan pian!

Valio Onni

Tetra tyhjäksi!

Tetra tyhjäksi!

Mitäs tää pitikään sisällä?

Mitäs tää pitikään sisällä?

Valio OnniSuomessa valmistettu!

Amalian kanssa muistelimme mikä Onni puuroista oli tytön lempimaku ja aika perus neljän viljan puurohan se oli. Amalia ei pitänyt makupuuroista lainkaan, vaan se oli joka aamu ja ilta tämä samainen tetra puuroa.

Tää oli mun lemppari maku pikkuisena!

Tää oli mun lempparimaku pikkuisena!

Nam nam, maistakaa ihmeessä!

Nam nam, maistakaa ihmeessä!

Valio Onnilla on kiva Lastenannos-uutiskirje, joka kannattaa tilata! Se pitää sisällään hupia ja hyötyä lapsiperhearkeen, arvontoja, kilpailuja sekä vinkkejä ruuanlaittoon ja tietoa ravitsemuksesta. Uutiskirje on suunnattu perheille, joissa on noin 1-10 vuotiaita lapsia ja uutiskirje saapuu kerran kuussa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Yhteistyössä Valio Onni

7 Comments
 • Ensku
  Posted at 05:35h, 15 marraskuun Vastaa

  Koska lähette lomalle ja minne? Miten ehdit valmistamaan joulun ja hankkimaan lahjat?Miten vietätte joulun?Blogiasi on mukava,lukea.

  • Johanna
   Posted at 12:59h, 20 marraskuun Vastaa

   Ens viikonloppuna lähdetään Lanzarotelle <3 Me tullaan jo joulukuun alussa takas kotiin, joten hyvin ehdimme <3 Ihana viettää ensimmäinen joulu täällä uudessa kodissa <3 Ja kiitos paljon ja kiva, kun jaksat usein kommentoida <3

 • Anja
  Posted at 12:55h, 15 marraskuun Vastaa

  Oi, mikä muki!
  Voimia Sinulle Johanna! Tuo “pottaväki” aika on tosi haastavaa ja raastavaa, mutta
  eipä aikaakaan, kun huomaat että lapset ovat isoja ja omatoimisia.

  Hyvää joulun alusaikaa ja sitä lomaakin!

  terveisin Anja

  • Johanna
   Posted at 20:30h, 20 marraskuun Vastaa

   Hih se on tosi ihana muki, rakkaat antoivat sen minulle äitienpäivälahjaksi <3 Onhan se haastavaa, mutta onneksi myös antoisaa ja rakkauden hetkiä on kiukun joukossa paljon, heh meillä molemmilla 😉 <3
   Hyvää joulun alusaikaa Teille myös ja kiitos! <3

 • Ensku
  Posted at 21:09h, 15 marraskuun Vastaa

  Minne lomalle lähette ja koska?Koska järjestät joulun teille ja missä vietätte joulun?Koska ostat joululahjat?

 • Heidi
  Posted at 21:51h, 22 marraskuun Vastaa

  Oih! Ihanaa matkaa! Muistanko ihan väärin että teillä Milolla oli myös maitoallergia. Saako näitä nykyään siis maidottomanakin? Ihan loistavaa jos saa. Kahden maitoallergisen lapsen äitinä nuo valmisateriat tuottivat lähes poikkeuksetta aina tuskaa maitoproteinin takia ???

  • Johanna
   Posted at 21:37h, 23 marraskuun Vastaa

   Kiitos Heidi, ihana päästä lomalle!! <3 Milolla on helpottanut lähes kaikki allergiat! 🙂 <3 Onni-tuotteissa on valitettavasti maitoa.

Post A Comment

*

code