Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Jouluhöpinää -Amalian harvinainen sairaus
 

Jouluhöpinää

Meidän kotiin joulu saapui jälleen ajoissa. Lapset rakastavat joulukoristeita ja he saivat olla koristelussa tietysti mukana. Joululaulut soivat taustalla ja pikkuhiljaa kotiin tuli joulu.

Joulun aikaan me olemme vierailleet aina Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilla, mutta tänä vuonna ne jäivät välistä, sillä olemme täällä Dubain auringon alla.

joulu

Pipareita on leivottu tässä talossa jo monta kertaa ja pari kertaa myös joulutorttuja. Pari viikkoa sitten lapset saivat koristella piparkakkutalot mummin kanssa ja ai että miten hienot niistä tuli!

joulu

Joulupukille emme ole ehtineet kirjoittaa, mutta lasten joululahjatoiveita on kuultu ja lelulehdet selattu lähes puhki.

Tärkeimpinä lahjoina Milo toivoo haikala-peliä ja pyssyjä, kun taas Amalia petsejä ja petsijuttuja. Joululahjaostoksille lähdemme Johnnyn kanssa reissusta palattuamme, mutta onneksi jokaiselle kummilapselle sekä siskon lapsille on lahjat jo hankittu. Myös Johnnyn lahjan olen ostanut, joten siitäkään ei ole enää päänvaivaa.

Joulupöytään teemme hankinnat yhdessä Johnnyn äidin kanssa eikä se tuo ikinä stressiä, sillä ostamme lähes kaiken valmiina. Mä en ole koskaan kokeillut laatikoiden tekoa, sillä kaupan etenkin Kokkikartanon laatikot ovat niin maukkaita. Ehkä sitten joskus lasten kasvaessa valmistamme jouluruokia yhdessä Johnnyn kanssa, mutta vielä nyt mennään vanhalla tyylillä.

Johnny on meidän perheen kinkunpaistaja ja viime vuonna kinkku oli aivan taivaallista. Johnny tekee aina myös sinappia ja tämä on todella hyvää kinkun kanssa. Viime vuonna mies leipoi saaristolaisleipää ja saa nähdä lähteekö hän siihen hommaan tänä jouluna.

Meillä on piipahtanut joulupukki joka joulu lasten syntymän jälkeen ja eiköhän se tänäkin jouluna meille eksy. Lapset odottavat pukkia aina kovasti ja muistan omastakin lapsuudesta sen hirmuisen jännityksen, joka kutkutteli vattan pohjaa joulupukkia odottaessa.

joulu

Meidän jouluaattoon kuuluu myös joulusauna, riisipuuro ja haudoilla käynti. Tärkeimpänä kuitenkin se rauha ja ihana joulun tunnelma, jonka saa jakaa rakkaiden kanssa <3

5 Comments
 • Mummi
  Posted at 20:55h, 11 joulukuun Vastaa

  Kuulosti mukavalta ja hymm mummilla taitaa keikkaa pukata aattona pukin hommissa 😉

  • Johanna
   Posted at 14:40h, 12 joulukuun Vastaa

   Juu pukkaa pukkaa ?

 • P
  Posted at 21:48h, 11 joulukuun Vastaa

  Miten suloinen Amalia onkaan tuossa alimmassa kuvassa. 🙂

  • Johanna
   Posted at 14:40h, 12 joulukuun Vastaa

   Jep se on ihana kuva, kiitos ?

 • Sissi
  Posted at 14:09h, 16 joulukuun Vastaa

  Ihanat vaatteet Amalialla vikassa kuvassa! Mistä ne on ostettu? ? Mulla on suunnilleen Amalian ikäinen kummityttö, ja voisitko kertoa että mikä koko Amalialla on housuista ja paidasta, jotta osaisin vähän pohtia että minkä koon otan omalle kummitytölle?

Post A Comment

*

code