Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kaksivuotias karkulainen -Amalian harvinainen sairaus
 

Kaksivuotias karkulainen

Tällä kertaa höpinää tästä ihanasta ja suloisesta pojastamme Milosta! Milo on nyt 2-vuotta ja 4 kuukautta vanha ja on melkoinen rämäpää ja omaa loistavan huumorintajun. Milo suuttuu helposti ja hänellä on suloinen tapa laittaa suuttuessaan kädet puuskaan ja ilme tuohtuneeksi. Nykyään Milo on alkanut suuttuessaan painua meidän tai siskonsa huoneeseen samalla paiskaisten huoneen oven kovaäänisesti kiinni. Milo on kuin mikäkin pahainen teini tehdessään tämän, mutta hänellä ei riitä pinna pysyä huoneessa, vaan poika tulee muina miehinä sieltä lähes heti pois ja on kuin mitään pahaa mieltä ei olisi ollutkaan. Toisinaan Milo kyllä pakenee meidän makkarin ovesta ulos takapihan terassille, josta sitten nappaan hänet sisälle. Milo siis karkailee välillä ulos, mutta ei enää onneksi usein. Poikaa on vahdittava tiiviisti, sillä hän myös kiipeilee paljon ja keittiöntasoilla hän heiluu enimmäkseen.

Milo rakastaa ulkoilua ja pelailee ulkona usein sählyä, hyppii trampalla, huristelee hirmuista kyytiä mopollaan tai tekee hiekkakakkuja. Milo karkailee ulkona välillä naapureiden pihoille ja myös ulkona häntä on pidettävä silmällä koko ajan.

Milo nukkuu edelleen päiväunia ulkona rattaissa ja nukkuu oikein pitkät unet. Joskus hän jättää päikkärit välistä, jos aamulla on tullut nukuttua pitkään. Milo nukkuu yöunensa meidän vanhempien sängyssä, kuten on tehnyt vastasyntyneestä asti. Milo käyttää vielä tuttia, mutta siitä luovumme viimeistään kesän aikana.

Milo höpöttää jo todella paljon, mutta ei vielä pitkiä lauseita. Hän jaksaa keskittyä kuuntelemaan kirjojen lukua ja tykkää katsella lastenohjelmia. Milo rakastaa tanssia ja riehua ja kaikenlainen temppuilu on pojan sydäntä lähellä. Hän rakastaa matkia siskoaan ihan kaikessa ja on kova halimaan ihan kaikkia ja pussaamaan myös. Ulkomailla Milo halusi halata kaikki patsaatkin.

Milo on eläinrakas ja tykkää helliä Nuuskua. Prismassa kauppareissuilla pysähdymme aina eläinkauppaan, kuten myös aikoinaan Amalian kanssa tytön ollessa pieni.

Milo ei vielä harrasta mitään, mutta käymme välillä uimahallissa uimassa ja pallopelejä poika pelaa todella paljon kotioloissa. Meillä sählyä saa pelata myös sisällä, kunhan mailaan laittaa sukan, jottei lattiat naarmuunnu. Sisäpeleissä emme käytä pallona kovaa sählypalloa, vaan muita pehmeitä palloja. Milo laukoo todella kovaa ja kerran isin silmälasit saivat kyytiä, kun laukaus osui suoraan niihin. Eihän lasit onneksi rikki menneet ja kaikkia meitä kyllä nauratti tämä kovin.

Milo tykkää paljon Robinista, Metallicasta sekä useista lastenlauluista. Milo nauttii äidin kanssa laululeikeistä ja loruista. Milo tykkää leikkiä kaikenlaisia leikkejä ja jaksaa hienosti tehdä palapelejä. Palapelejä teemme aina yhdessä sillä tavalla, että istun pojan vieressä leikkihuoneessa, muuten hän ei jaksa niihin keskittyä.

Milo rakastaa jäätelöä, se taitaa olla parasta maailmassa! Lempiruuat vaihtevat, mutta esimerkiksi lihakastike ja perunat maistuvat aina. Milo on perunamiehiä eikä välitä riisistä ollenkaan. Pasta menee, mutta perunaa meillä enimmäkseen syödään. Milo syö aamuisin ja iltaisin puuroa ja välipalaksi milloin mitäkin. Ai niin Saarioisten lihaperunasoselaatikko on Milon lemppari ja sitä varaan aina kaappiin hätävaraksi.

Milo jaksaa kävellä pitkiä matkoja ja lenkittää välillä iltaisin isin kanssa Nuuskua. Talvella Milo huristeli mopollaan pitkän lenkin perheen kanssa siskon istuessa pulkassa kuin tatti.

Milo ja Amalia riitelevät toisinaan, mutta riitely on vähentynyt todella paljon. Aina iltaisin lapset antavat toisilleen hyvänyönsuukot ja halit ja tämä on suloisinta maailmassa <3 Minkälaisia kaksivuotiaita Teiltä löytyy?

8 Comments
 • venla
  Posted at 23:27h, 19 huhtikuun Vastaa

  Ei kai alle kouluikäisen tarttee mitään varsinaisesti harrastaakaan, jos kotona ja pihapiirissa kuitenkin riittää puuhasteltavaa 😉 Teidän pikkumies kuulostaa kyllä tosi meneväiseltä kaverilta! Voin uskoa, että kun ukkelilla tulee ikää lisää ja hän saa mennä omia menojaan, vanhemmat varmasti huokaisevat helpotuksesta ja muistelevat ajan kultaamia muistoja siitä miten kaksivuotias pikkuherra vaati jatkuvaa vahtimista :’D

  • Johanna
   Posted at 10:41h, 20 huhtikuun Vastaa

   Ei tarvitsekaan 🙂 Jep Milo on tosi meneväinen pikkuinen 😉

 • Heli
  Posted at 06:09h, 20 huhtikuun Vastaa

  Alkoi tympäännyttää jo ennen puoltaväliä tuo kirjoitustyyli, jossa allmoust kaikki lauseet alkavat sanalla Milo. Puuduttavaa luettavaa, suosittelen panostamaan jatkossa kirjoitusasuun joka soveltuu aikuisille luettavaksi, tyylistäsi tuli mieleen lasten kuvakirjan tekstitys.

  • Johanna
   Posted at 10:43h, 20 huhtikuun Vastaa

   Harmi, että tympäännytti. Tää nyt oli tälläinen kirjoitus Milosta, toivottavasti kaikki kirjotukset ei tunnu susta puuduttavilta? Vai ootko lukenutkaan enempää? 🙂

 • Juulia
  Posted at 14:17h, 20 huhtikuun Vastaa

  Hyvä vinkki tuo sukka mailan päähän! Meiä 2v2kk sai isältää katkenneen lätkämailan sisäleikkeihin, ja mua meno välil vähä hirvittää:D ..mut viel on kämppä ehkä:D

  • Johanna
   Posted at 11:00h, 22 huhtikuun Vastaa

   Juu se on kyllä hyvä 🙂 Jep mua hirvittää kans usein, mutta täälläkin vielä ehjänä paikat 😉

 • lillamy
  Posted at 16:52h, 08 toukokuun Vastaa

  Niin suloinen Milo! Ja ihan hassua, miten pienestä vauvelista on kasvanut jo nooooin iso poika 🙂

  • Johanna
   Posted at 14:22h, 09 toukokuun Vastaa

   No sanoppa muuta, niin iso poika jo <3 Kiitos <3 <3

Post A Comment

*

code