Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kesälomasuunnitelmat -Sydän vähän kallellaan
 

Kesälomasuunnitelmat

Heippa heii! Tänne kuuluu hyvää ja tänään ajattelin listata hieman meidän kesälomasuunnitelmia! Amalia haluaa joka päivä käydä näitä läpi ja on jaksanut ihanasti odotella, kun tänä kesänä isin loma on aika paljon aikaisempia kesiä myöhemmin. Johnny aloittaa kesälomansa ensi viikon jälkeen ja on lomalla kolme viikkoa. Viimeisellä lomaviikolla Amalialla alkaakin jo esikoulu, mutta vasta torstaina ja toisaalta on kiva päästä sitten koko perheen voimin viemään tyttö eskariin ensimmäisenä ja toisena päivänä!

Tämän kesän kesälomasuunnitelmat

  • Huvipuisto Linnanmäki. Tämä on aivan pakollinen, sillä Amalia on oikea hurjapää ja käy aina kaikki laitteet läpi mihin vaan pituus riittää. Vielä tyttö on alle 120 centtinen, mutta paljon on kuitenkin laitteita, joihin tytsy pääsee. Milo luultavasti menee samaan malliin laitteisiin kuin siskonsa, toki pituus hänellä tulee vastaan vielä aika monessa vekottimessa. Lintsipäivästä tulee varmasti ihan paras ja me ollaan aina vietetty siellä koko päivä!
  • Laivareissu. Tätä lapset odottavat ihan hirmuisesti. Amalia haluaisi “kissalaivalle” eli Vikingille ja saa nähdä mihin sitten lopulta päädymme. Yhden yön reissu on kuitenkin tiedossa!

kotieläinpiha

kotieläinpiha

kotieläinpiha

Molemmat ihmettelee kalkkunoiden jäätävää meteliä!

kotieläinpiha

  • Tammisaaripäivä. Me ollaan vietetty joka kesä yksi päivä Tammisaaressa. Ihan vain rannalla ja sitten hieman kaupunkia kierrellen ja tietysti isossa leikkipuistossa leikkien. Hanko olisi myös kiva paikka, mutta meille Tammisaaresta on tullut jokavuotinen perinne!
  • Veneily. Johnnylla on pikkuinen vene, johon meidän perhe kuitenkin mahtuu ja veneellä on ihana ajella hissukseen Lohjanjärvellä. Se on rentouttavaa ja kivaa koko perheen mielestä.

kotieläinpiha

kotieläinpiha

kotieläinpiha

  • Mun kummitädin perheen mökille menosta lapset puhuvat joka päivä eli sitä odotetaan ihan valtavasti. Amalia on jo miettinyt missähän he Tellu tädin kanssa nukkuvat, ehkä kuulemma kerrossängyssä 😉 Nanan ja Mendi hauvan hellimistä lapset odottavat myös kovasti!
  • Rannalla hengailu ja uiminen. Viime kesänä rantailu jäi lähes kokonaan kehnojen ilmojen vuoksi, mutta tänä kesänä siitä ollaan päästy nauttimaan jo useamman kerran, tosin ilman isiä, mutta lomalla sitten koko perheen kera leppoisaa rantaelämää.

kotieläinpiha

  • Kesäilloista nauttiminen lasten nukkuessa. Meillä on ollut joka kesä tapana istuskella pihalla Johnnyn kanssa kahden lasten ollessa jo yöunilla, mutta tänä kesänä tämä on jäänyt tyystin. Kesäilloista täytyy nauttia sitten lomalla.
  • Lähimetsässä hortoilu ja eväät tietysti mukaan!
  • Hengailu omalla pihalla. Musiikkia kaiuttimen kautta, lapsille uima-allas, paljon aurinkoa ja hyvä mieli kaikilla!

kotieläinpiha

kotieläinpiha

Siinä meidän kesälomasuunnitelmia, joita toteutetaan sitten ihan fiiliksen ja ilmojen mukaan. Ihanaa, että lomaan ei ole enää kauaa <3

Minkälaisia lomasuunnitelmia muilla on?

No Comments

Post A Comment