Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kreikan matka - Sydän vähän kallellaan
 

Kreikan matka

Nyt alan ripottelemaan matkakuulumisia, kun pikkusiskon häät ovat ohi ja kaason tehtävät hoidettu 😉

Lentokentällä

Lentokentällä

Lentokentällä

Lentokentällä

Meillä oli ollut etelänmatka haaveissa jo hetken ja odotimme vain, että matkoja Kreikkaan aletaan talven jälkeen tehdä, sillä tähän kohteeseen lento on niin lyhyt, että pienemmänkin kanssa uskalsi ottaa riskin lähteä. Kreikkaan lennettiin vain 3,5 tuntia, joka meni hujauksessa. Lentoaikamme oli illalla ja menomatkan lento lähti Helsingistä kello 19.10. Iltalento oli meille passeli, Milo valvoi alkumatkasta 1,5 tuntia aivan rauhallisena vuoroin meidän vanhempien sylissä ja lopun matkaa poika nukkui tyytyväisenä isänsä sylkyssä. Amalia sammahti vasta laskun aikana, joten hän ei nukkunut lennon aikana montaakaan minuuttia.
Amalia kuitenkin jaksoi lentomatkan oikein hienosti, täytteli puuhakirjaansa ja höpötteli meidän kanssa.

Lentokonesapuskaa

Lentokonesapuskaa

Kaksi teistä lukijoista toivoi toivepostausta siitä kuinka lentomatka sujui pienen kanssa ja voin todeta, että ihan ihmeellisen hyvin. Milo on oikeasti villi ja olimme todella hämmästyneitä kuinka rauhallinen hän koneessa oli. Milolla ei ollut edes tarvetta leluille, sillä ihan vain lentokoneessa istuminen oli jo niin ihmeellistä.

Äiti ja Milo lentokoneessa

Amalialle olimme pakanneet mukaan tabletin, johon isi oli ladannut useamman lastenohjelman. Amalia katseli ohjelmia jonkun verran, mutta aika vähän, sillä ihmeteltävää riitti myös isommalle lapselle. Meillä oli pakattuna lennolle myös kirjoja, mutta ne jäivät repun uumeniin koko lennoksi. Vaikka meillä Milo ei tarvinnut lennolla kirjoja tai leluja, niin onhan se ihan hyvä jotain virikettä lapsille lentomatkalle pakata. Juurikin isommille tabletti on aika hyvä, myös kirjat ja lelut ovat hyviä niin pienille kuin isommillekin lapsille.

Vähän Kaapoa koneessa

Vähän Kaapoa koneessa

Puuhakirjat jaetaan kaiketi aina lapsille ja ne on todella kivoja. Voihan sitä pakata myös omia väritys- ja tehtäväkirjoja mukaan. Usein kuitenkin ihmeteltävää riittää juurikin ihan vain siinä omalla paikallakin ja ikkunasta on kiva kurkkia ulos. Milo tykkäsi myös pällistellä takana istuvaa nuorta miestä ja mies saikin aika monta hymyä. Ehti se poika tuttinsakin viskoa takanapäin istuvan miehen jalkoihin ja ei ollut kaukana edessä olevan naisen hiustupon lähtö, joten tarkkana saa olla jos pieni lapsi nousee seisoskelemaan vanhemman syliin tai omalle paikalle.

Amalia tekee puuhakirjaa lentokoneessa

Amalia tekee puuhakirjaa lentokoneessa

Näin hienosti meidän lentomatka sujui, vaikka vähän matka mietitytti meitä vanhempia juurikin tuon Milo pojan osalta!

Äiti ja Milo lentokoneessa

Aurinkoista viikkoa murut <3

4 Comments
 • Katja
  Posted at 05:47h, 25 toukokuun Vastaa

  Hahaa, ihan vertailun vuoksi.. asun Kanadassa ja tulin kesalla yksin Suomeen 2v4kk ja 7kk ikaisten poikieni kanssa. Matka kesti 15h vaihtoineen. Mikaan ei ole mahdotonta jos kova tahto on johonkin lentokoneella paasta ? mutta voin sanoa etta ei ollut helppoa ja vasytti hieman kun perille paasi!
  Mukava kuulla teidan reissusta lisaa. 🙂

  • Johanna
   Posted at 07:10h, 25 toukokuun Vastaa

   Oi oi herttinen sentään, oot aikamoinen, hienoa!! <3 <3
   Lisää reissusta taas seuraavalla kerralla 🙂

 • L
  Posted at 14:19h, 26 toukokuun Vastaa

  Ihanaa lukea teidän reissusta! Meillä kans suunnitteilla lomamatka eurooppaan lasten kanssa (1&3 v. pojat ). Kiinnostaisi tietää lisää teidän kohteesta ja siitä mitä pakkasit mukaan lapsille! Entäpäs etenkin Milon syömiset reissussa? 🙂 Tämä on kyllä todellinen hyvänmielenblogi <3 Aurinkoista kesää koko teidän perheelle!

  • Johanna
   Posted at 12:23h, 27 toukokuun Vastaa

   Kiitos ihana <3 <3 Lisää reissusta tulossa pian 🙂
   Aurinkoista kesää sinne myös!!! <3 🙂

Post A Comment