Laatuaikaa esikoisen kanssa

Mä yritän aina välillä ottaa hetkiä yhden lapsen kanssa kahdestaan ja etenkin esikoisen eli Amalian. Milo on nyt joitain kertoja jättänyt päiväunet välistä ja simahtaa näinä päivinä yöunille jo seitsemältä. Amalia saa tällöin huomiota molemmilta vanhemmilta oikein urakalla ja olemmekin kerran saunoneet kolmistaan ja välillä vain katselleet, kun Amalia pelailee. On ollut myös ihana syödä yhdessä iltapalaa sohvalla ja Amalia on ollut tohkeissaan, kun iltapalan saa syödä muualla kuin keittiönpöydän ääressä.

Eräänä iltana Amalia halusi odotella isin työmatkalta kotiin ja niin me valvoimme tyttöjen kesken pikkuveljen nukkuessa jo yöunia. Amalia sai päättää miten yhteisen ajan vietämme ja tyttö valitsi mosaiikki työnteon. Tämä on ihan mielettömän kivaa puuhaa yhdessä ja näistä poni tauluista tulee todella kauniita. Amalia sai tämän ystävältään synttärilahjaksi ja paketissa oli kolme erilaista kuvaa. Näitä on ehdottomasti ostettava lisää ja ehkä Milokin voisi ainakin kokeilla hommaa. Tähän asti tämä on ollut tälläinen Amalian ja äidin puuha, jota olemme molemmat innoissamme tehneet.

Amalia nauttii tietysti näistä yhteisistä hetkistä ja me vanhemmat myös <3 Naistenpäivän kunniaksi isi toi Amalialle tikkarin ja äidille kukkia!

Mitä kahdenkeskisiä juttuja teillä muilla on teidän murujen kanssa?

2 Comments
 • Marju
  Posted at 19:47h, 02 huhtikuun Vastaa

  Mistä noita mosaiikkijuttuja voi ostaa?

  • Johanna
   Posted at 19:37h, 03 huhtikuun Vastaa

   Olikohan nää ihan vaan Prismasta vai jostain kirjakaupasta, nyt en muista mitä mun ystävä sanoi, kun kysyin 😉 <3

Post A Comment

*

code