Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lapset herkuttelee -Amalian harvinainen sairaus
 

Lapset herkuttelee

Ihana Sande jätti kommenttia ja toivoi enemmän postauksia! Postaustahti on ollut jo pitkään vain kahta postausta viikossa ja tämä ärsyttää myös minua. Minusta kaksi postausta viikossa on vähän, mutta tuntuu ettei rahkeet riitä enempään. Olen laiskistunut paljon blogin suhteen, vaikka se onkin todella tärkeä minulle. Iltaisin en jaksa kirjoittaa ja Milon päiväunien aikaan haluan usein huomioida Amaliaa. Isin kotiuduttua töistä vietämme aikaa koko perhe yhdessä ja silloin olen muutenkin jo aika loppu päivän touhuista ja pääkin lyö tyhjää, joten kirjoittelu ei oikein luista.

Blogipostaus ei synny myöskään hetkessä, vaan postauksen tekoon menee monesti useampi tunti. Aion nyt kuitenkin panostaa asian suhteen ja paneutua blogiin iltaisin isin tultua töistä kotiin tai sitten lasten käytyä yöunille. Kiitos sinulle Sande, kun niin ihanasti ja ymmärtäväisesti kommenttisi annoit.

Amalia

Johnny oli kesäjuhlissa siskoni luona eilen ja me vietimme lasten kanssa iltapalan ja pesujen jälkeen herkkuhetkeä. Milon kanssa tälläistä emme ole vielä ennen viettäneet, mutta niin ihanasti pikkuinen haki pienen muovikipon kippokaapista ja laittoi sen pöydälle, kun äiti oli sanonut maagiset sanat: otetaan vähän sipsukkaa! Milo ymmärtää puhetta todella hyvin, siis oikeastaan tuntuu ymmärtävän aika lailla kaiken, ihan hassua. Milo täytti eilen 1,5 vuotta ja nyt viimein sanojakin on alkanut tulla tai oikeastaan Milo toistelee sanoja enemmän kuin pulputtaa niitä muuten vaan. Useimmiten poika on kuitenkin hiljaa ja vauhti päällä!

Herkkuhetki

Mää rakastan herkkuja!!

Mää rakastan herkkuja!!

Nam!

Nam!

Isin juhliessa kävimme lasten kanssa mummin ja fafan luona kylässä ja saimme siellä hyvää ruokaa. Amalia pyytää aina kotiin lähtiessä mummia pakkaamaan hänelle matkaevästä ja mummihan tekee työtä käskettyä. Pikkupussista löytyy aina muutama kettukarkki, omarkarkki ja keksi. Aika hellyyttävää.

Kyllä mäkin tykkään hyvästä!

Kyllä mäkin tykkään hyvästä!

Viime päivät ovat olleet sateisia ja odottelemme taas aurinkoa ja hellekelejä. Toisaalta sade teki nurmikollemme hyvää, sillä se oli päässyt palamaan muutamista kohdista pahasti. Pihallamme on siirtonurmi ja onneksi palaneet kohdat elpyivät sateisten päivien aikana. Täytyy nyt pitää nurmesta parempaa huolta hellepäivinä ja antaa tietyille kohdille vähän vettä.

Amalia

Kotiamme voisin pian taas esitellä lisää, paljon huoneita on esittelemättä ja piha myös. Olemme hankkineet pihalle uutta ja rakastan kotipihaamme. Olen edelleen todella rakastunut koko taloomme ja mietin joka päivä hölmö hymy huulilla kuinka onnellinen olen tästä kodista. Kaikin puolin täydellinen meille ja se tärkein lapsilla ystäviä kivenheiton päässä.

Ensi viikolla on juhannus ja suunnitelmia sen suhteen ei vielä ole. Ihan kiva olisi vain olla kotona perheen kesken, kun nyt on nämä viikonloput menneet juhliessa, mutta toisaalta siinä on kolme vapaapäivää isukilla niin voisihan sitä jotain kehitellä. Tuntuu kammottavalta, kun monet ystäväperheet toteavat aina, että heillä on viikonloput täynnä ohjelmaa ja menoa. Itse pyrin välttämään suunnittelemasta viikonlopuille menoja, sillä minusta on parasta vain olla ja tehdä sitten nopeita suunnitelmia fiiliksen mukaan. Hermostun aina jos on liikaa suunniteltu ja siksi meillä ei pahemmin olla menoja sovittu viikonlopuille enää aikoihin.

Viime viikkoina olemme nähneet ystäviä sekä leikitty leikkipuistoissa. Kävimme myös kesäkerhossa Vivamossa viime maanantaina. Amalia ja Milo syöttivät siellä aasia ja lampaita lähes kaiken aikaa ja aasi maisteli Amalian hameenhelmaakin. Vivamo on todella kaunis paikka ja siellä tulee käytyä aina kesäisin muutamia kertoja.

Amalia

Huomenna saamme kylään ystäväni lapsineen, joita olemme nähneet viimeksi varmaan puolivuotta sitten, ihanaa!

Kivaa viikkoa kaikille! <3

10 Comments
 • minttu
  Posted at 21:30h, 19 kesäkuun Vastaa

  Ihana lukea aina kuulumisianne niin mukavasti kirjoitat perheenne touhuista! Valloittavat lapset Amalia ja Milo! Lapsilla alkaa varmasti olla jo mukavasti seuraa toisistaan:) Jatkatko kotona lasten kanssa syksyllä? Ihana jos voit kun Milokin vasta alle 2v. Antoisaa seurata omien lasten kasvua&kehitystä. Jään odottelemaan postauksia uudesta kodistanne 🙂 Aurinkoisia kesäpäiviä!

  • Johanna
   Posted at 19:51h, 21 kesäkuun Vastaa

   Kiitos minttu <3 <3 Kyllähän nuo toisinaan jotain touhuavat keskenään, mutta aika vähän vielä 🙂 Oon ilmoittanut töihin, että olen kotona siihen saakka, kunnes Milo täyttää 3 vuotta, joten vielä on mukavasti aikaa <3 On kyllä ihana saada olla lasten kanssa kotona, nautin kovasti, vaikka välillä ei niin mukavia päiviä olisikaan!

   Aurinkoisia kesäpäiviä sinne myös <3

 • lillamy
  Posted at 21:41h, 19 kesäkuun Vastaa

  Voi miten ihanan iloisia kuvia lapsista <3 1,5-vuotias ymmärtää jo todella hyvin ja koko ajan kehittyy tietysti huimaa vauhtia lisää, ihmeellistä, että pikkuinen Milo on jo noinkin iso :') Kiva kun kirjoitit, ihania päiviä teille! Nauttikaahan (toivottavasti) hyvistä ilmoista ja ihanasta kodistanne <3

  • Johanna
   Posted at 19:53h, 21 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kauniista kommentistasi taas, ihana kun aina jaksat kommentoida <3 <3
   Mukavaa viikkoa ja kivat ilmat on ollut <3

 • Ulla
  Posted at 22:13h, 19 kesäkuun Vastaa

  Onko teillä harjoiteltu jo potalla käymistä? Kesällä se on omalla pihalla helppo opetella poikien kanssa….

  • Johanna
   Posted at 19:54h, 21 kesäkuun Vastaa

   Mä oon nää pottajutut jättänyt tarkoituksella blogista kokonaan pois, mutta totta tuo, että kesällä on hyvä opetella kuivaksi! 🙂

 • Hanna
  Posted at 11:13h, 21 kesäkuun Vastaa

  Ihanat lapset <}

  Postaustoiveena olisi lasten vaatekaapin sisältö, etenkin kirpparilta löydetyt vaatteet 🙂

  • Johanna
   Posted at 19:54h, 21 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Hanna <3 <3 Laitan toiveesi heti ylös! 🙂

 • Sande
  Posted at 09:54h, 22 kesäkuun Vastaa

  Ihanaa lukea kuulumisianne! 🙂 kiitos siis ja en todellakaan pahalla tarkoittanut kun mainitsin, että olisi ihanaa saada postauksia ja ymmärsitkin sen.
  Lapset ne niin kasvaa koko ajan. Milokin on jo niin ilmeikäs touhuaja tai siis ilmeikäs hän on ollut aina!

  Mukavaa Juhannusta, miten sen päätättekin juhlia!! Perheen kanssa oleminen on täydellistä. Ja turhaan sitä joka viikonlopulle kasaakaan menoa, sitten stressaa kun kalenteri on pitkälle aikataulutettu..

  • Johanna
   Posted at 20:26h, 23 kesäkuun Vastaa

   Kiva Sande, että huomasit kun kirjoitin susta 🙂 Milo on kasvanut paljon! Kiitos ihanasta kommentista <3 Hyvät juhannukset!!! <3 🙂

Post A Comment

*

code