Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lapsille hieno maja! -Amalian harvinainen sairaus
 

Lapsille hieno maja!

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua omista kiukunpuuskista enkä tee sitä sen kummemmin nytkään, mutta kuten kuvasta saatatte huomata on täällä emäntä kiukutellut. Eräänä iltana lepuutin hermojani lämpimässä suihkussa ja pois tullessa huomasin mieheni vaihtaneen hieman liitutaulun tekstiä tilannetta enemmän kuvailevaksi. Ja hei kyllä mua tää alkoi naurattaa, joten ei lainkaan huono veto.

onni

onnellinen perhe

Musta tuohon liitutauluun on ihana kirjoitella kaikkea, vaikka meillä tämän hoitaa usein Johnny. Olin bongannut tämän ylimpänä olevan tekstin: Täällä asuu onnellinen perhe Amalian ystävän kotiovelta ja mielestäni se on ihana. Teksti sai olla liitutaulussa muutaman viikon ja joka kerta silmien osuessa siihen sai teksti hymyn huulille ja ihanan olotilan aikaiseksi. Sillä näinhän se on, kiukunpuuskat mukaan lukien, kyllä täällä asuu onnellinen perhe!

majan rakennus

Meidän pihalla on tällä hetkellä hieno maja. Lapset rakensivat sen isänsä kanssa ja kaikki he olivat intoa täynnä. Musta on mieletöntä miten ihanasti Johnny heittäytyy aina lasten kanssa leikkiin ja lapsistahan on tietysti ihan parasta kun vanhempi leikkii mukana. Pienikin yhteinen leikkihetki on todella korvaamaton ja siitä tulee molemmille, niin lapselle kuin aikuiselle hyvä mieli.

majan rakennus

Amalia leikkii nykyään niin paljon ystäviensä kanssa, että hän ei juuri äitiä leikkeihin mukaan kaipaa. Usein käyn kurkkimassa huoneen ovelta tyttöjä, mutta saan nopeasti lähtöpassit huoneesta. Eivät he mua mukaan ota, vaan haluavat leikkiä kaikessa rauhassa ilman vanhempia.

majan rakennus

Onneksi Milon kanssa saa vielä touhuta ja pelaamme aika paljon jalkapalloa ja tämä taitaakin olla meidän lemppari puuha yhdessä. Mä en tiedä mikä ihme siinä on, mutta välillä mun on vain pakko potkasta palloa ihan täysillä ja vielä sisällä ja tänään jo säikähdin, että rikoin yhden parioven ikkunan ja yhtenä päivänä potkasin pallolla olohuoneen pöydältä kukkamaljakon nurin. Siinä oli lapset ihmeissään, kun vesi vaan valui pitkin pöytää ja lattiaa. Meillä siis todellakin saa pelata palloa sisällä, mutta rajansa kaikella, ehkä mun on aika hieman rauhottua!

majan rakennus

Loppuun vielä videonpätkä majan rakennuspuuhista!

Leppoisaa sunnuntaita murut <3

10 Comments
 • Milla
  Posted at 21:12h, 17 syyskuun Vastaa

  Sä oot ihan huippu! 🙂

  • Johanna
   Posted at 21:02h, 18 syyskuun Vastaa

   Haaahhhaaa 😉

 • Jenni
  Posted at 21:46h, 17 syyskuun Vastaa

  Heh, mä ihan ääneen naurahdin tolle liitutaulun uudelle tekstille! 😀 Johnny vaikuttaa todella ihanalta isältä, kuin myös sä niin rakastavalta ja lämpimältä äidiltä!

  • Johanna
   Posted at 21:03h, 18 syyskuun Vastaa

   Oi voi, kiitos hirmuisesti, ihana olet <3 Hehe kyllä muakin nauratti 😉

 • bansku
  Posted at 02:05h, 18 syyskuun Vastaa

  Voij <3 Milo on tosiaan ruvennut puhumaan 🙂

  • Johanna
   Posted at 21:05h, 18 syyskuun Vastaa

   Kyllä ja tässä videolla se puhui hyvin vähän, mutta on tosiaan hassua kun se pulputtaa jo aika hyvin ja edelleenkin Milon ääni on sellanen hempeä, jotenkin se ei passaa sen luonteeseen yhtään 😉

 • Annika Peltonen
  Posted at 13:57h, 18 syyskuun Vastaa

  Ihanalta vaikuttaa maja ja muutenkin lämminhenkinen blogi!

  • Johanna
   Posted at 21:06h, 18 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon Annika <3 <3

 • lillamy
  Posted at 17:35h, 25 syyskuun Vastaa

  Hahahaa, niin hyvä toi teksti, ootte te hauskoja! :’D Ja ihana video, oli kivaa kuulla Milon puhetta! 😀

  • Johanna
   Posted at 08:14h, 28 syyskuun Vastaa

   Täytyy kuvailla Miloa lisää pian <3 Heh 😉

Post A Comment

*

code