Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Linnanmäellä -Amalian harvinainen sairaus
 

Linnanmäellä

Tällä kertaa kuvia meidän Linnanmäki-reissusta! Alkuperäinen suunnitelma oli Puuhamaa, joka vaihtui kuitenkin Linnanmäkeen eikä ollenkaan huono sen verran hurjapää tuo meidän Amalia oli!

Kävimme ensin muutamissa ilmaislaitteissa, jonka jälkeen ostimme Amalialle ja isille rannekkeet, kun näimme, että Amalia uskaltaa laitteisiin. Milolle emme hankkineet ranneketta, sillä pieni ei olisi juuri mihinkään päässyt pituutensa vuoksi. Ranneke on kuitenkin todella arvokas, sillä sen hinta oli 39 euroa. Milo sai kuitenkin nauttia muutamasta ilmaislaitteesta, joissa kävimme yhdessä koko perhe. Milo olisi tietysti mielellään mennyt kaikkiin vekottimiin siskonsa lailla, mutta tyytyi onneksi äidin seuraan ja jaksoi aika kivasti istuskella rattaissakin.

Nuorena typynä olen ollut itsekin melkoinen hurjapää ja kolunnut aina ystävien kanssa kaikki laitteet läpi. Nuorina rakastavaisina viihdyimme myös Johnnyn kanssa Linnanmäellä ja Särkänniemessä ja tykättiin hurjista laitteista!

Nyt ei vanha enää uskalla ja lasten saannin myötä olen alkanut pelätä niin laitteita kuin montaa muutakin asiaa. Johnny sentään rohkeni ja testasi Linnanmäen Kingin, joka näytti todella hurjalta. Ja sitähän se oli ollut!

Lasten jälkeen emme ole Linnanmäellä käyneet ja voi että, kun paikka oli muuttunut paljon ja ainoastaan hyvään suuntaan. Vessojakin ihastelimme tyttäreni kanssa, niin oli hienoa!

Mutta nyt pidemmittä puheitta annetaan kuvien puhua!

Vähän evästä ennen hurvittelua!

Vähän evästä ennen hurvittelua!

Eväshetki

Rakkaus

Rakkaus

Milo

Amalia ja Milo

Rumpukarusellissa!

Rumpukarusellissa!

Karusellissa

Amalia ja isi auton kyydissä

Amalia ja isi auton kyydissä

Amalia ja isi auton kyydissä

Jonottamassa!

Jonottamassa!

Milo

Mäkin haluaisin laitteisiin..

Mäkin haluaisin laitteisiin..

Hiphopissa!

Hiphopissa!

Kyllä on kivaa ja vattan pohjasta ottaa!

LaitteessaKyllä on kivaa ja vattan pohjasta ottaa!

Siellä sitä vaan vilkutellaan äitille

Siellä sitä vaan vilkutellaan äitille

Milo söpöliini, sisko tosin näyttää siltä, että kieputusta olisi ollut jo riittämiin..

Milo söpöliini, sisko tosin näyttää siltä, että kieputusta olisi ollut jo riittämiin..

No ei tod!

No ei tod!

LaitteessaJiiihaaaa!!

Laitteessa

Lohikäärme meni hirmuista vauhtia!

Lohikäärme meni hirmuista vauhtia!

Milo

Milo

Huh tää oli äitistä aika hurja ja voih miten pieneltä Amalia näyttääkään!

Huh tää oli äitistä aika hurja ja voih miten pieneltä Amalia näyttääkään!

Onko muiden lapset samanlaisia hurjapäitä vai vetoaako rauhallisemmat touhut? <3

14 Comments
 • Nimetön
  Posted at 15:06h, 23 heinäkuun Vastaa

  Mulla on ollut tapana jo monen vuoden ajan mennä naapurintytön (nyt 6v) kanssa lintsille. Hän on oikein kunnon hurjapää, ja nyt kun pituutta riittää niin oon joutunut hänen kanssa mitä kauheampiin laitteisiin ? Meidän tämän vuoden lintsipäivä on itseasiassa ensi viikolla, saa nähdä miten pyörällä pää on sen jälkeen!

  • Johanna
   Posted at 22:10h, 26 heinäkuun Vastaa

   Hahhaaa ihanaa 🙂 🙂

 • Minsku
  Posted at 18:50h, 23 heinäkuun Vastaa

  Onko viimeinen kuva kingistä?oli tai ei niin todella rohkea tyttö teillä?.itse en menisi vaikka maksettaisiin?

  • Johanna
   Posted at 19:06h, 23 heinäkuun Vastaa

   Ei ollut, Kingin pituusraja on varmaan 140cm, tää oli lastenlaite, mutta melkosen hurja ?

 • bansku
  Posted at 19:15h, 23 heinäkuun Vastaa

  Kiva, että teillä on ollut onnistunut reissu! 🙂 Itselleni ei ehkä tulisi ensimmäisenä mieleen lähteä pikkulasten kanssa Linnanmäelle, koska itse olen ollut vielä kouluikäisenäkin todella arka menemään mihinkään hurjempiin laitteisiin :/ Siksi kävimmekin lapsuudessani enimmäkseen vain Puuhamaassa ja Tykkimäellä, josta löytyi vähän enemmän rauhallisia laitteita 🙂 Särkänniemessä kävimme myös muutaman kerran, ja muistan vieläkin kuinka äitini harmitteli, kun emme siskoni kanssa rohjenneet vielä 10-11-vuotiainakaan mennä kuin pariin kolmeen laitteeseen.. No olihan se vähän rahojen haaskausta :/ Nuo rannekkeet kun eivät mitään ihan halpoja olleet silloinkaan… Rohkaistuin itse vasta peruskoulun viimeisellä luokalla menemään hurjempiin laitteisiin, kun olimme luokkaretkellä Linnanmäellä. Sen jälkeen tulikin sitten käytyä Linnanmäen ja Särkäniemen kaikki laitteet moneen kertaan läpi, kun lopulta tajusin, ettei niihin kuole 😀

  • Johanna
   Posted at 22:11h, 26 heinäkuun Vastaa

   <3 :)

 • Nimetön
  Posted at 22:24h, 23 heinäkuun Vastaa

  Linnanmäellä käytiin nauttimassa tunnelmasta mekin.
  Arvokastahan tuo lysti on, kun viisi ranneketta ostaa. Ei ihan joka päivän hommaa. Siihen vielä päälle ruokailut, parkkiliput ja sen sellaiset. Mutta sama lasku on toki edessä ihan kaikissa huvi- ja teemapuistoissa.
  Linnanmäki on minunkin mielestäni kohentunut ilmettään viime vuosina oikein kovasti.

  • Johanna
   Posted at 22:11h, 26 heinäkuun Vastaa

   Arvokasta, mutta oli se sen arvoista <3 🙂

 • Hanna
  Posted at 01:15h, 24 heinäkuun Vastaa

  No voi jee, mitä menoa Amalialla. meillä Oli eilen Lintsipäivä, koko porukalla ne 39 euron rannekkeet, minä uskaltauduin samoihin kuin meidän tänään 4v täyttävä neiti: korkealla menevään maisemajunaan ja siihen pikkulasten ilmaismaailmanpyörään, jossa tosissani pelkäsin. Mies oli koululaisten kanssa, 12v oli jättänyt tuon lohikäärmeajelun välistä, kun olisi ollut liian kova vauhti, 11v olisi taas uskaltanut mennä vaikka mihin, muttei ollut kaveria, kun mies ei ollut noihin uskaltautunut 🙁

  Ollaanpa vähän nössöä porukkaa…

  • Johanna
   Posted at 22:12h, 26 heinäkuun Vastaa

   Hihiii ihania ootte 🙂 <3

 • vieras
  Posted at 13:44h, 24 heinäkuun Vastaa

  Meidänkin tyttö 4v meni tohon vikaan laitteeseen viime kesänä ja nauraa räkätti vaan ? Todellakin on kunnon hurjapää, toisin kun äitinsä. <3

  • Johanna
   Posted at 22:13h, 26 heinäkuun Vastaa

   Hih ihania pieniä hurjapäitä, mä vähän yllätyin kyllä Amaliasta 🙂 <3

 • sturge-weber
  Posted at 23:58h, 14 elokuun Vastaa

  Tiedän blogin mutta jotenkin sen seuraaminen jäänyt… taas aloittanut uudelleen silmäileen. Ihana lukea amalian touhuiluja näin kohtalotoverina. Joskus olen miettinyt erilaisuudesta puhumistakin mutta on jäänyt ja kun meitä ei montaa suomessa ole. Olisi kyllä joskus kiva tavata tämä pieni neiti?

  • Johanna
   Posted at 13:16h, 15 elokuun Vastaa

   Ihana kuulla, että olet alkanut blogia taas silmäilemään <3 Muistan sinut, jos olet se aikuinen Sturge-Weber, jolla on lapsi? <3 Haluaisitko jakaa omaa tarinaasi blogissani, voisit kirjoittaa minulle sähköpostiin tarinasi ja jakaisin sen blogissani..? <3 🙂 Ymmärrän tietysti jos et halua 🙂 Ja juu olisi ihana tavata sut myös, eiköhän sovita treffit?

Post A Comment

*

code