Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Mä ja mun sisko -Amalian harvinainen sairaus
 

Mä ja mun sisko

Tällä kertaa toivepostausta mun ja mun pikkusiskon sisarussuhteesta! Meillä on Miian kanssa ikäeroa himpun verran alle kolme vuotta ja pikkuisina lapsina meillä oli molemmilla paljon omia ystäviä ja etenkin mä olin leikkimässä lähes tulkoon aina mun lapsuuden aikaisen parhaan ystäväni kanssa. Pikkusisko ei juuri meidän leikeissä mukana ollut, mutta uskon, että kyllä me siskon kanssa leikittiin välillä kotosalla ollessa yhdessäkin.

Myöhemmällä iällä ollaan oltu aina tosi läheisiä ja Miia oli paljon mun luona yötä, kun mä asuin yksinäni. Mä siis asuin yksin jo 16-vuotiaana, kun mun isä kuoli ja sitä ennen asuin hänen kanssa kaksin ja pikkusisko ja veli oli meidän luona sitten joka toinen viikonloppu.

oktoberfest

Mulle Miia on ollut aina sellainen tuki ja turva ja ihminen, jolle pystyn puhumaan ihan mitä vaan. Me ollaan jaettu kaikki salaisuudet ja voimme molemmat luottaa toisiimme täysin.

Toinen toistamme olemme auttaneet ja aina olemme valmiita toisiamme auttamaan. Mun sisko on joutunut tukemaan mua paljon elämäni aikana ja olen varmasti hänelle tuottanut toisinaan paljonkin huolta.

sisarussuhde

Lasten saannin jälkeen olemme tulleet aina vain läheisimmiksi ja tekemisissä tai ainakin puhelimen kautta jutuissa olemme joka ikinen päivä. Meidän molempien tytöt ovat keskenään kuin sisaruksia ja heillä on ollut pikkuruisista asti täydellinen yhteys toisiinsa.

sisarussuhde

sisarussuhde

Me ollaan Miian kanssa aika erilaisia, vaikka monesta asiasta olemmekin samaa mieltä. Mä olen aika paljon tulisempi luonteeltani, kun taas Miia on sellainen hiljainen mököttäjä. Me ei olla riidelty oikeastaan lainkaan aikuisiällä, mutta pieninä meillä oli välillä ihan kunnon matsit kera kiljumisen ja päälle käymisen.

sisaruussuhde

Me molemmat kunnioitetaan ja rakastetaan toisiamme ihan hirmuisen paljon. Mä oon ylpeä mun siskosta ja ihailen hänen suurta paloa liikunnan suhteen. Sisko pitää todella itsestään huolta ja työelämässä hän on varmasti hyvin ammattitaitoinen, empaattinen ja ihana hoitaja. Hän on kasvattanut lapsistaan ihania ja kilttejä ihmisiä ja on mielettömän ihana täti mun lapsille. Miia jaksaa aina hassutella Milon kanssa ja ottaa milloin vain Amaliaa heille leikkimään. Miia tykkää myös mun puolisosta tosi paljon ja on sanonutkin Johnnyn olevan hänelle kuin veli.

Mä olen hurjan onnellinen, että mulla on elämässä juurikin tälläinen sisko. Suorapuheinen, mahtava huumorintajultaan, kaunis, kiltti, ymmärtäväinen, avulias ja kaikin puolin ihan paras pikkusisko <3 sisarussuhde

Minkälaiset välit teille on teidän sisaruksiin?

6 Comments
 • Emminkemmi
  Posted at 20:05h, 13 marraskuun Vastaa

  Toitteko kuusenkin jo sisälle?Eikö ole liian aikaista laittaa joulukoristeet?

  • Johanna
   Posted at 20:16h, 13 marraskuun Vastaa

   Taisit huomata eilisestä instavideosta, että otettiin joulukoristeet ullakolta esille, jotta lapset saavat niitä katsella. Jouluvalot laitettiin eilen ulos ja sisällä on tähti ja sydänvalo ollut jo pari viikkoa. Muut koristeet saavat vielä odotella hetken aikaa, mutta kyllä mä olen tykännyt joulua alkaa laittamaan jo marraskuun lopussa tai ihan joulukuun alussa, kun lapset ovat siitä niin tohkeissaan ja mä myös <3

  • Nimetön
   Posted at 14:25h, 14 marraskuun Vastaa

   Mun mielestä on jokaisen oma asia milloin laittaa joulukoristeet ym. Saahan sitä koristella vaikka jo lokakuussa, jos haluaa! Annetaan kaikkien tehdä omalla tyylillään, eikö?

 • Emminkemmi
  Posted at 08:07h, 14 marraskuun Vastaa

  Minulla on 3 pikkuveljeä ja 1 pikkusisko.Ollaan kaikkien sisarusten kanssa hyvissä väleissä.Vaikka nähdään harvoin,niin jälleen näkeminen on aina mukavaa.Olen ilonen ja onnellinen,että minulla on sisaruksia.Minkä ikäinen veljesi ja siskosi ovat?Minkä ikäinen sinä ja miehesi ovat?Kivaa viikon jatkoa teille.

 • lillamy
  Posted at 17:59h, 22 marraskuun Vastaa

  Ihana kirjoitus <3 Hauskaa huomata, että vaikka tavallaan olette eri näköisiä, niin silti teillä on samoja piirteitä ja näkee kyllä, että olette siskoksia 😀 Ja aivan mahtavaa, että Amalia ja Iida ovat myös läheisiä! Mulla on itsellä sisko myöskin ja ollaan tosi läheisiä, voidaan kertoa toisillemme ihan kaikki ja meillä on hauskaa yhdessä <3

  • Johanna
   Posted at 10:40h, 29 marraskuun Vastaa

   Kiitos lillamy <3 <3 Siskot on parhaita <3

Post A Comment