Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Mun suosikki blogit -Amalian harvinainen sairaus
 

Mun suosikki blogit

Tällä kertaa luvassa mun lemppari blogit, joita luen ahkerasti!

bloggaaja

But I’m human not a sandwich

Aloitetaan Iinan blogilla. Tätä ihanaa ja positiivista perhettä olen seurannut jo pitkään. Iinan blogi on todella tunnettu ja suosittu ja Iina on bloginsa kanssa jo oikea konkari. Iina on taitava kirjoittaja ja blogin kuvat ovat myös todella laadukkaita ja ihania. Tätä ihmistä mä ihannoin ja koko perhe on aivan mielettömän suloinen. Haluaisin ehdottomasti joskus tavata Iinan ja tutustua paremmin!

MUTSIS ON .

Emilian blogi oli ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan. Emilian olen tavannut aikoinaan, sillä olimme hetken Kaksplussalla blogikollegoita. Myös Emilian ihanat lapset olen tavannut Amalian kanssa ja myös tätä perhettä olisi mukava päästä tapaamaan uudestaan. Emilia kirjoittaa laidasta laitaan ja mä tykkään eniten ihan perus kuulumispostauksista, mutta luen aina myös kaikki muutkin kirjoitukset. Blogin kuvat ovat upeita ja huomaa, että Emilia työskentelee myös valokuvauksen parissa!

Pieni Pilvenhattara

Mä rakastan sisustamista ja Iida Emilian blogiin törmäsin joskus aikaa sitten. Tämä blogi on niin kaunis ja kodin kuvat aivan mielettömän ihania. Oma sisustustyylini on aika samanlainen Iida Emilian kanssa ja hänen blogista olen saanut paljon vinkkejä myös oman kodin sisustamiseen.

Hippimutsi

Sitten Katri Sorsan blogi. Luen aina kaikki Katrin kirjoitukset. Tämä nainen ei ujostele ja kirjoittaa hyvin suoraan. Mä tykkään Katrin tavasta olla äiti ja ihailen ja peukutan hänen lempeää kasvatustyyliään.

Hedelmistään puu tunnetaan

Eveliina on blogikollegani Kaksplussalla ja olemme tavanneet muutamia kertoja. Ihana ihminen kerta kaikkiaan ja vaikka meillä on aika paljon ikäeroa, niin voin käsi sydämellä sanoa ihailevani Eveliinaa. Hän on hurjan rohkea ja aivan mainio äiti kahdelle suloiselle lapselleen. Arvostan todella!

Siinä minun suosikit! Laittakaa Te lukijat jakoon omia suosikkeja!

9 Comments
 • Lukija
  Posted at 21:46h, 04 heinäkuun Vastaa

  Hedelmistään puu tunnetaan, Mutsis on, 47 palasta ja Amalian harvinainen sairaus

  • Johanna
   Posted at 08:11h, 05 heinäkuun Vastaa

   Jep Agun 47 palasta on myös aivan ihana blogi ja sitä luen myös <3

   • Agu
    Posted at 14:34h, 05 heinäkuun Vastaa

    Kiitos teille ihanaisille! <3 Johanna sun blogi on myös ollut mun yksi suosikeista jo vuosien ajan..

    • Johanna
     Posted at 14:36h, 05 heinäkuun Vastaa

     Ihana kuulla Agu <3

 • Nimetön
  Posted at 22:12h, 04 heinäkuun Vastaa

  Kohta helpottaa: aivan älyttömän hyvin kirjoitettu blogi aivan käsitttämättömän kamalasta aihepiiristä. Kokonaisuudessaan kaunis, koskettava ja myötäelettävä.

  Kelfainen kahvipannu: sisustusta minun makuuni. Seuraan myös blogin reunassa päivittyviä tämän bloggaajan seuraamia blogeja, kuten vaikka Diagnoosina sisustusmania tai Kirpparikeijua.

  Tahdon asiat: ulkosuomalaista erityislapsiperhearkea. Olen lukenut jo alusta asti kirjoittajan edellistä blogia 100+ päivää autismin kanssa.

  Nakit ja mutsi: päivi kirjoittaa ehkä mun elämästä!
  Ehdottoman samaistuttava ruuhkavuosiblogi.

  Kolmistaan: joskus seurasin tiiviisti, viimeaikaisten juonenkäänteiden jälkeen on vähän väljähtänyt fiilis, valitettavasti. Oman elämänsä kauniit ja rohkeat. Mutta edelleen luetaan.
  Samoin luen Karoliinen ex-miehen Eskon blogia.

  Kuten sinäkin, luen Iinan blogia, samoin siskosten Emilian ja Eveliinan.
  Kaksplussalta seuraan vielä Meriannen kirjoituksia ja yksi tuoreimmista lemppareistani on Tehtävänimikkeenä Laura, jota olen seurannut noin vuoden verran. Maria Nordinin tekstit tulee luettua aina myös.

  Viime aikoina kovin hiljaisia ovat olleet seuraamani My exploration ja Gotilot, omalla tavallaan erityisten perheiden blogeja molemmat. Hattarapilven varjossa blogi ei ole päivittynyt enää maaliskuun jälkeen, liekö sitten loppunut kokonaan. My silent disco poistu vanhat kirjoitukset, mutta on luonut harvakseltaan uutta tilalle.

  Käsityöblogeista Eilen tein, Mekkotehdas ja Mutturalla seurannassa.

  Jo lopettaneista suosikkejani ovat olleen mm. tytdiy ja Demin Kiljuva pikkunälkä.

  Mitäs vielä…
  Taidan olla suurkuluttaja 😀

  • Johanna
   Posted at 11:32h, 07 heinäkuun Vastaa

   Kiitos lukuisista vinkeistä 🙂 Joitain tästä listasta luenkin, esim. Päivin Nakit ja mutsi on ihan huippu, olisi pitänyt listata se omiin suosikkeihin myös!! <3

  • Titiuu
   Posted at 02:20h, 09 heinäkuun Vastaa

   Huhhuh tuo kohta helpottaa. Pari tekstiä luin ja olo on todella ahdistunut. ?

 • Titiuu
  Posted at 00:18h, 07 heinäkuun Vastaa

  Sinun blogi tottakai
  Meriannen mielessä
  Ajatusteni huonossa seurassa (jonka seuraaminen jäänyt nyt vähemmälle…)

  • Johanna
   Posted at 11:24h, 07 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos ihana <3 Joo Meriannen mielessä on tosi ihana ja sitä mä luen myös! <3

Post A Comment