Oktoberfest juhlat!

oktoberfest

oktoberfest

oktoberfest

Mun kummitäti järjesti parin ystävänsä kanssa Oktoberfest-teemalla aivan mahtavat juhlat viime lauantaina! Me oltiin juhlimassa Johnnyn kanssa yhdessä mikä on aina kivaa ja hieman jopa harvinaista. Näin tämä kuitenkin menee, kun lapset ovat kasvaneet, niin myös vanhemmat pääsevät juhliin ja viettämään muutenkin kahdenkeskistä aikaa aina vain enemmän. Mä kun olen molempien lasten kanssa ollut vähän huono antamaan heitä hoitoon siinä vauva-aikana ja jopa sen jälkeen, koska olen halunnut paljon hoitaa ja huolehtia heistä ihan itse. Mä en sano, että tämä on millään tavalla huono tai hyvä juttu, mutta mulle se on ollut tärkeää ja tuskin tulen tapaani muuttamaan kolmannenkaan lapsen suhteen, jos sellainen meille “siunaantuu”. Unohtamatta kuitenkaan sitä, että tietysti Johnny on ollut mun ohella huolehtimassa lapsista aina työpäivän päätyttyä sekä viikonloppuisin.

oktoberfest

oktoberfest

oktoberfest

Juhlissa oli mainiot koristeet ja hyvää ruokaa. Vähän erilaisia salaatteja, hyviä lihapullia, makkaraa ja patonkia. Makkaraa en maistanut, mutta kaikki muu upposi ja oli todella hyvää! Vierailla oli följyyssä omat juomat ja luoja miten paljon juomaa me sinne kannettiin. Noh ei kyllä tullut juotua kaikkea ja ihme ja kumma en edes ollut varsinaisesti tuiskeessa ja loppuillan jatkobileet Lohjan yössä menivät multa kokonaan ohi, kun iski väsy. Onko se sitten vanhuus vai krapulan pelko, tiedä sitä.

Johnny jatkoi siskoni ja siskon miehen kanssa iltaa vielä baarissa tai no oikeastaan ilman näitä, kun siskoni oli halunnut heti kotiin. Johnny on kyllä vähän hupsu, kun ei edes välittänyt siitä, että hänen lompakkonsa lähti mun kanssa nukkumaan, vaan jatkoi vaan iltaa parin tarjotun tuopin varassa. Käveli sitten vanhemmilleen yöksi, jossa myös minä koisin! Johnny hölmöläinen oli myös ennen baariin menoa vaihtanut asunsa baarin edustalla ja oli portsaria hieman hymyilyttänyt, kun ukko oli heittänyt vain Oktoberfest shortsit jalastaan ja ollut siinä sitten boksereilla ennen farkkujen saamista päälle. Johnnyhan ei tälläisesta paljon ole moksiskaan!

oktoberfest

Sunnuntaina olikin sitten hieman väsy ja koko päivä meni kotioloissa. Pizzaa, limpparia ja paljon lastenohjelmia, siitä oli meidän sunnuntai tehty!

Ootteko te lukijat juhlineet joskus Oktoberfest juhlissa? Tai juhlitteko halloweenia aikuisten kesken naamiaisasuissa?

8 Comments
 • Titiuu
  Posted at 21:13h, 07 marraskuun Vastaa

  Anteeks mut mä repesin totaalisesti nauramaan. Toi Johnnyn asu on ihan mielettömän hassu ja hauska! ? Ihanaa että pääsitte viettämään aikaa kaksin.

  • Johanna
   Posted at 21:34h, 07 marraskuun Vastaa

   Hahhhaaa joo kyllähän se nyt oli aika koomisen näkönen 😉 Oli kyllä kivaa <3

 • Suvi
  Posted at 12:33h, 08 marraskuun Vastaa

  Hahah mikä Horst!

  • Johanna
   Posted at 09:02h, 11 marraskuun Vastaa

   😉

 • Eija
  Posted at 22:59h, 09 marraskuun Vastaa

  Nuo teidän asut on niin parhaat!!! Lystit juhlat on teillä ollut 🙂

  • Johanna
   Posted at 09:01h, 11 marraskuun Vastaa

   Hihi oli kiva vähän panostaa asuihin 😉 Kivaa oli!!

 • lillamy
  Posted at 16:12h, 18 marraskuun Vastaa

  Oi mitä panostamista asuihin! En oo ollut ikinä Oktoberfest-juhlissa, ehkä täytyisi itse koittaa joskus järkkäillä sellaiset (oon kyllä vähän huono järjestämään mutta eihän sitä koskaan tiedä :D). Oli varmasti hauska ilta vaikka et jaksanutkaan lähteä baariin, toisaalta seuraavana päivänä oli varmaan tyytyväinen olo kun tuli lopetettua ajoissa. Ja voi tota Johnnyn baarireissua!! 😀 😀

  • Johanna
   Posted at 10:38h, 19 marraskuun Vastaa

   Joo onhan tuollaisissa juhlissa järkkäämistä, mutta kun järjestää vaikka pienellä porukalla niin sujuu mukavammin ja helpommin 🙂 Jep olin tyytyväinen juu 😉

Post A Comment

*

code