Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ostokset sisustuskaupasta -Amalian harvinainen sairaus
 

Ostokset sisustuskaupasta

Mukavaa sunnuntai-iltaa lukijat! Tänään esittelen ostoksia, joita löysin taannoiselta Kasvihuoneilmiön reissulta. Tämä sisustuskauppa on äärimmilleen täynnä kaikkia ihania vanhoja ja uusia aarteita ja meillä meni kiertelyyn aikaa todella kauan. Lapsia ei tällä reissulla ollut mukana, vaan olin liikenteessä yhdessä äitini ja siskoni kanssa. Meiltä täältä Lohjalta Kasvihuoneilmiöön matkaa noin puolisen tuntia, me toki teimme pienen ylimääräisen lenkin, sillä kartturi unohti mainita yhdestä käännöksestä.

Ostosten lomassa joimme myös kahvit ja herkuttelimme hieman huikopalaa. Meillä oli todella hauskaa yhdessä ja naurunremakkakin jo kertoi sen.

Olisin niin halunnut kotiuttaa yhdet söpöt pinkit rautaiset pihakalusteet, mutta 400 euron hinnalla olisin joutunut oitis ulkoruokintaan kotiin tullessa.

sisustus

Tähän valkoiseen rautaiseen koriin ihastuin välittömästi, vaikka heti en edes tiennyt mihin sen laittaisin. Kori lähti kuitenkin matkaan ja nyt se on löytänyt paikkansa sohvan vierestä ja säilytän siinä sisustuslehtiä.

sisustus

sisustus

Pelikortteja meillä ei tällä hetkellä edes ole, mutta rasia korteille nyt kuitenkin löytyy, hyvin järkevää. Tämä akka oli meille juuri sopiva kuosi!

sisustus

sisustus

Näin syksyn tullessa kynttilöitä ei voi olla liikaa ja niinpä tämä kynttilänjalka lähti matkaan ja nyt siinä palaa lähes joka ilta Ikean vanilian tuoksuinen kynttilä.

sisustus

Tämä ihana henkari ei ole vielä löytänyt paikkaansa ja kuvasin sen nyt vain tässä olohuoneen pariovella. Ehkä sen voisi ajatella laittavansa vaikka Amalian huoneeseen ja henkariin jotain roikkumaan, vaikka tuskin siinä mikään pysyykään roikkumassa jos se tytön huoneessa on.

sisustus

Sitten vielä linnuille juomakuppi. Tämä roikkuu etupihan terassilla, tosin en ole nähnyt yhtään lintua tällä kipolla.

sisustus

Oletteko te lukijat vierailleet Kasvihuoneilmiössä? Jos on mahdollisuus käydä, niin suosittelen ehdottomasti!

sisustus

Onnellinen emäntä!

Ihanaa iltaa kaikille, puss <3

4 Comments
 • Nimetön
  Posted at 19:39h, 16 syyskuun Vastaa

  Hei Johanna!
  Oletpa löytänyt kauniita esineitä. Pitääkin siellä suunnalla käydessä taas poiketa Kasvihuoneilmiöön. On kyllä merkillinen kauppa!
  Mukavia syyspäiviä!
  Anja

  • Johanna
   Posted at 13:49h, 17 syyskuun Vastaa

   Moikka Anja! On kyllä mahtava kauppa, käykää ihmeessä 🙂 Mukavia syyspäiviä, tänään onkin upea ilma!

 • lillamy
  Posted at 17:30h, 25 syyskuun Vastaa

  Olen käynyt kerran Kasvihuoneilmiössä mutta siitä on jo paaljon aikaa, enkä ollut silloin oikein kiinnostunut sisustamisesta. Nyt kyllä kiinnostaisi kovin, varsinkin nyt kun olen nähnyt noi sun tekemät löydöt! 😀

  • Johanna
   Posted at 08:14h, 28 syyskuun Vastaa

   No mulla sama homma edellisten kertojen kanssa, mutta nyt kun sisustus on lähellä sydäntä, niin paikka oli mahtava, niin paljon koluttavaa ja katseltavaa 🙂 <3

Post A Comment

*

code