Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Toivepostaus ostoksia Ikeasta -Amalian harvinainen sairaus
 

Toivepostaus ostoksia Ikeasta

Eilen saatiin uusi ihana tapetti meidän vanhempien makuuhuoneeseen ja tänään oli tietysti heti lähdettävä Ikeaan uutta sänkyä katsastamaan. Melkein jo tiesimme minkä sängyn valitsemme ja myös tähän samaiseen sänkyyn lopulta päädyimme!

Matkalla Ikeaan!!

Matkalla Ikeaan!!

Meidän vanha sänky on palvellut meitä jo monen monta vuotta ja nyt se saa väistyä uuden tieltä. Vanha sänkymme on ruskea, kun taas uusi on valkoinen ja se sopii kuin nenä päähän uuteen makuuhuoneeseemme. Sänky ei ole vielä kotosalla, mutta ensi viikolla Johnny lupasi sen kotiuttaa.

Rakastan käydä Ikeassa ja löydän sieltä aina ostettavaa. Näiden kuvattujen ostosten lisäksi ostimme Amalian huoneeseen kaksi seinähyllyä kauniilla kiinnittimillä. Harmiksemme kiinnittimet olivat mustia, mutta tulen spreijaamaan ne valkoisiksi. Hankimme myös olohuoneeseen yhden seinähyllyn, pidemmän ja leveämmän ja tähän hyllyyn ostimme samaiset kiinnittimet, jotka nekin spreijaan valkoisiksi. Ihana saada vihdoin valokuvia esille ja vähän muitakin sisustusjuttuja, kunhan nyt tietysti ensin saamme kiinnittimet spreijattua ja hyllyt seinälle.

Ikea

Ikea-reissun ajaksi lapset pääsivät mummin ja fafan tykö ja me saimme äitini mukaan ostoksille. Johnny nukkui takapenkillä molemmat matkat ja me muijat turisimme edessä ja fanitimme Lauri Tähkän uusia biisejä.

Amalia toivoi Ikeasta leikkiruokia ja niitä hän sai ja vähän muutakin. Helmistä Amalia oli tohkeissaan ja sanoi toivoneensa myös niitä. Milo sai vähän työkaluja ja pehmoisen pallon ja molemmat tulevat ihan varmasti isoon käyttöön.

Lapsille mukavia juttuja!

Lapsille mukavia juttuja!

Mummollani oli aina todella monta tulipunaista pelargoniaa verannalla ja tästä kukasta tulee niin rakas mummoni mieleen. Voi miten paljon olenkaan mummojani miettinyt kuluneen reilu vuoden aikana ja kaivannut välillä niin kovin, että oikein sattuu. Välillä molemmat mummoni tulevat jostain tuoksusta mieleen ja tämä aiheuttaa ison haikeuden. Voi kun he olisivat saaneet olla kanssamme vielä, mutta Amalian sanoja lainaten: meillä on monta suojelusenkeliä <3

Puuhenkareita sekä kukka kauniissa saviruukussa

Puuhenkareita sekä kukka kauniissa saviruukussa

Ikea

Polttelemme kynttilöitä todella paljon. Laitan lähes joka aamukin kynttilöitä palamaan ja iltaisin lasten nukkuessa olohuoneessa on aikamoinen kynttilämeri.

Tuoksukynttilöitä syksyisiin iltoihin ja tulevaan talveen!

Tuoksukynttilöitä syksyisiin iltoihin ja tulevaan talveen!

Johnny teki Ikeasta kaksi ostosta. Kaksi kaljalasia, mitäpä sitä muuta tarvitseekaan. Pullasuti on emännän ostos, kuten ehkä arvata saattaa. Nipsut ovat vakio-ostos ja niillä suljen avatut kahvipaketit, pakastevihannekset sun muut.

Kaljalasit isännälle, söpö pullasuti ja käteviä nipsuja!

Kaljalasit isännälle, söpö pullasuti ja käteviä nipsuja!

Fanittaako muut Ikeaa ja oletteko samaa mieltä, että tämä on paikka josta ei ulos pääse ilman ostoksia? Onko teillä jotain lemppari juttuja, joita haette Ikeasta?

6 Comments
 • Heidi
  Posted at 21:50h, 30 lokakuun Vastaa

  Laitappas postausta teidän uudistuksesta makuuhuoneesta. ?

  • Johanna
   Posted at 12:57h, 03 marraskuun Vastaa

   Juu esittelen sen heti, kun se on valmis kaikin puolin 🙂

 • Ulla/unelmien elämistä
  Posted at 12:21h, 31 lokakuun Vastaa

  Mielettömän hienot noi sun hiukset!♡♡
  Meillä on lähimpään ikeaan reilut 200km. Joten se kauppalista on aina aika pitkä,kun sinne lähdetään. Kotia tullessa niitä heräte ostoksia on aina vaikka kuinka paljon!!on kyllä ihana kauppa!innolla odotan miltä teidän makkari näyttää uudella sängyllä:)

  • Johanna
   Posted at 12:59h, 03 marraskuun Vastaa

   Heh kiitos Ulla <3 Ouh varmasti on melkoinen lista, kun on pitkästi matkaa 🙂 Laitan makkarista esittelyn heti, kun se on kaikin puolin valmis, sänky on jo siellä ja se on iiihana <3 🙂

 • ak
  Posted at 23:33h, 31 lokakuun Vastaa

  Ite kävin Ikeassa tänään ja tarkoituksena hakea vain kynttilöitä. No 48€ meni, niin etten ees tajunnu 🙂 Aina sieltä todellakin löytyy jotain. Meillä kanssa hankittiin sänky Ikeasta ja yötäkään en ole katunut!

  • Johanna
   Posted at 13:00h, 03 marraskuun Vastaa

   Näin siinä usein käy 🙂 Kiva, että ootte tykänneet Ikean sängystänne <3

Post A Comment