Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Rakenneultrassa käyty, vilkaistiinko sukupuolta? -Sydän vähän kallellaan
 

Rakenneultrassa käyty, vilkaistiinko sukupuolta?

Huh nyt se on takana, jännittävä ja kovasti odotettu rakenneultra. Vauvalla oli kaikki hyvin ja rakenteet kunnossa! Pikkuinen oli hereillä, liikkui ja potki kovasti. Oli ihanaa päästä näkemään vauva!

rakenneultra

Arvatkaa kuinka kävi, kysyimmekö vauvan sukupuolta vai jäikö se ylläriksi synnytyssaliin?

rakenneultra

Kyllähän me kysyimme, en malttanut olla kysymättä. Vauva tosin oli tästä eri mieltä ja piti reidet tiukasti yhdessä. Eipä sinne kovin hyvää näkyvyyttä siis saatu.

Amaliaa ja Miloa odottaessa olemme käyneet kunnallisen rakenneultran lisäksi vielä yksityisellä puolella hieman myöhemmin ja saaneet siellä vielä varmistuksen molempien lasten sukupuolesta. Tällä kertaa taidan hötkyillä jälleen sinne, koska nyt en todellakaan malta olla tietämättä onko meidän kolmas ihanuus pieni prinsessa vaiko pikkuinen poika <3

Awww ja taas itkettää. On tämä vaan niin liikuttavan ihanaa <3

9 Comments
 • Piia
  Posted at 22:29h, 03 toukokuun Vastaa

  Oi ihanaaaa ja huippua että kaikki hyvin! <3 🙂

 • Kirz
  Posted at 22:30h, 03 toukokuun Vastaa

  Toivottavasti tulee tyttö. Kaks pikkupoikaa on aika jäätävä yhdistelmä, menoa ja meininkiä, painimista ja tappeluita riittää.

  • johanna
   Posted at 07:50h, 04 toukokuun Vastaa

   mulla on 4 pikkukossia ja 1 likka. 😉

  • Noora
   Posted at 12:22h, 04 toukokuun Vastaa

   Jäätävän ihana yhdistelmä! 😉 Niin kuin ihan mikä vaan. Meillä on kolme poikaa, ihanat veljekset! <3 Menoa ja meininkiä riittää, mutta se lienee enemmän persoona kuin sukupuolikysymys. Loppujen lopuksi.

  • Sanna
   Posted at 12:42h, 04 toukokuun Vastaa

   Meillä on pojat 2 v 8 kk ikäerolla ja täällä halaillaan, pussaillaan, kävellään käsikädessä ja isoveli kertoo pienemmälle joka päivä kuinka paljon tätä rakastaa:) toki myös painitaan mutta niin me vanhemmatkin tykätään painia lasten kans:D

  • Karoliina
   Posted at 13:00h, 04 toukokuun Vastaa

   No onpa inhottava kommentti! Ensinnäkin, kyllä ne tytötkin voivat olla vilkkaita. Ja toiseksi, jos näin steroetyyppisesti ajattelisi, eikö se olisi veljeksille ihanaa kun olisi sama sukupuolta oleva kaveri?

   Jotenkin luulisi, että jos lapsia on jo molempia sukupuolia, säästyisi näiltä ikäviltä kommenteilta vauvan sukupuolesta. Näin kahden pojan äitinähän näiltä ei todellakaan säästy ja aina ne tuntuvat yhtä typeriltä. Iloitsen suuresti kahdesta pikkupojastani, joilla on keskenään todella hauskaa. Yhtä paljon olisin toki iloinnut tytöstä/ tytöistäkin!

  • neito
   Posted at 19:22h, 04 toukokuun Vastaa

   Hah! Meillä on tyttö ja poika ja painimista, tappelua ja hakkaamista riittää. Stereotypiat voisi mun mielestä heittää roskiin. Enemmän nuo asiat on luonteesta kuin sukupuolesta kiinni. Meillä “helppo” lapsi on nimenomaan poika. Rauhallinen, yhteistyökykyinen ja ymmärtäväinen kaveri, jolle on aina ollut helppo selittää asiat, ja joka tulee hienosti kaikkien kanssa toimeen. Tyttö on räjähtävämpää ja tempperamenttisempää sorttia.

  • Nina
   Posted at 23:05h, 04 toukokuun Vastaa

   Sinulla Kirz ei taida olla lapsia, kumpiakaan tyttöjä tai poikia, kun noin outoja puhelet! Kuulostaa tosi pinnalliselta ja lyhytnäköiseltä. Lapset kun ovat suunnattoman rakkaita ja tervetulleita perheeseen olivatpa kumpia hyvänsä. Joka tapauksessa ovat aina omia persooniaan, enemmän kuin mitään sukupuolensa stereotyyppisiä edustajia.

   Itselläni on tyttö ja kolme poikaa lyhyillä ikäeroilla. Aivan mahtava porukka! Ukkelitkin ovat jo teinejä, nykyisin toisilleen hyväntahtoisesti naljailevia, ystävällisiä ja humoristisia tyyppejä. Ja totta, painimistakin on vuosien varrella riittänyt, mutta niinhän sen pitääkin olla terveillä lapsosilla. Ja on niihin matseihin tytärkin osannut mennä mukaan, jopa enemmän kuin yksi pojista, joka sattuu olemaan rauhallinen ja varovainen luonne.

   Ainut mikä vähän harmittaa, niin olisi niitä tyttöjäkin voinut olla pari lisää!

   Nauti Johanna ainutlaatuisesta odotusajasta, se mikä on ainakin varmaa, niin vauvasi tuee olemaan ihana! Ja on ne niin ihania vielä sittenkin, kun ovat jo lähellä kahtakymmentä 🙂

 • Suvi
  Posted at 08:15h, 04 toukokuun Vastaa

  Onnittelut hyvistä ultrakuulumisista! ❤️Toivottavasti pikkuinen on “yhteistyöhaluisempi” seuraavalla kerralla. 😍
  Kumpihan siellä on…! 🤭❤️ Veikkaan tyttöä.

Post A Comment