Rantapäivä Lanzarotella

Me vietimme lomalla enimmäkseen aikaa uima-altailla, mutta myös yksi rantapäivä tuli koettua. Toki pojat ottivat ja lähtivät toisinaan rantailemaan ja Milokin pääsi hiekalle rymyämään, mutta koko porukan voimin vietimme vain yhden kunnollisen rantapäivän. Lapset uivat mieluummin uima-altaassa, sillä altaat olivat lämmitettyjä ja allasalueella oli kivoja vesiliukumäkiä. Lapset viihtyivät kuitenkin vallan mainiosti myös rannalla touhuten. Ostimme hieman hiekkaleluja alkulomasta, haavi löytyi hotellin roskiksesta ja vesipyssytkin tarttuivat matkaan jo heti alkuun, kuten myös pari mailaa ja pallo. Aikuiset miehet siis Johnny ja siskoni mies ottivat mittaa toisistaan monta kertaa pallopelin ääressä ja tätä oli hauska katsella sen minkä ehdin samalla Miloa vahtiessa. Milo kirmaili rantahietikossa kuin kala vedessä ja intoutui Eemin esimerkistä hurjaan juoksu kaatumisleikkiin. Ai että mikä naurun remakka näillä pojilla olikaan! Milo rakastaa Eemiä kovasti ja ihailee isoa ekaluokkalaista poikaa ihan mahdottomasti. Eemi jaksoikin touhuta loman aikana paljon Milon kanssa ja Milo sai tempauksillaan melko rauhallisen Eemin useasti nauramaan vedet silmissä.

Hiekkalinnan rakennus!

Milo ei edelleenkään puhu lauseita, mutta yhden kahden sanan lauseen hän osaa sanoa ja se on: let’s go! Milo on muutenkin kielimiehiä, sillä ruotsi taipuu pojan suuhun myös sujuvasti sekä myös muut englanninkieliset sanat, kuten hello.

Lapiollakin voi pelata, kun ei säbämailaa ole!

Milosta on reissun ajalta valitettavan vähän kuvia, syystä että hän on niin vilkas. Uimakuvia olisi toki saanut helposti, mutta kun poika ei uinut lainkaan. Milo nautti kuitenkin lomasta varmasti yhtä paljon, kuin me muut ja Bamse-nalle oli pojan puheissa paljon. Ensin iso nalle pelotti, mutta loppulomasta Bamsea saattoi jo katsella ihan lähietäisyydeltä. Vaikka Milo on melkoinen temperamenttipakkaus sekä villi ja vauhdikas, niin pojasta löytyy myös se herkempi puoli. Milossa on todella suloista se, että hänen puheäänensä on hyvin hento, mutta huuto ja raivoaminen on jäätävää ja poika kyllä käänsi katseet itseensä sekä muuhun porukkaan moneen kertaan loman aikana.

Rakkaat tytöt!

Miehet meressä!

Pitkä ja pätkä!

Yks vetää jätskiä aika antaumuksella..

Parhaat ystävät!

Sellainen rantapäivä meillä! Näitä lomakuulumisia olisi vielä tarjolla kaksi postausta, jos olette kiinnostuneita?
Kivaa uutta viikkoa kaikille! <3

6 Comments
 • Heidi
  Posted at 13:17h, 10 huhtikuun Vastaa

  Nää lomapostaukset on aivan ihania! Kuvista välttyy, se miten ihana ja lämminhenkinen reissu teillä on ollut❤

  • Johanna
   Posted at 15:06h, 10 huhtikuun Vastaa

   Kiitos ja mahtavaa, että kuvista näkyy miten ihanaa meillä oli <3

 • Pilvi
  Posted at 22:23h, 10 huhtikuun Vastaa

  Ihana tunnelma välittyy tänne asti. Lisää kuvia, kiitos 🙂

  • Johanna
   Posted at 07:49h, 11 huhtikuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos ? Lisää siis tulossa ?

 • Titiuu
  Posted at 20:51h, 12 huhtikuun Vastaa

  Iskipä kateus! Ihania kuvia!!! ☺

  • Johanna
   Posted at 12:50h, 13 huhtikuun Vastaa

   Hihiii kiitos, ihana loma todella oli <3 <3

Post A Comment

*

code