Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Raskausviikko 27 ja lääkärineuvola -Sydän vähän kallellaan
 

Raskausviikko 27+0 ja lääkärineuvola

Tänään pitkästä aikaa raskausviikko postausta! Edellisestä onkin hetki aikaa ja nyt on menossa jo raskausviikko 27+0. Viikot ovat menneet koko raskauden ajan ihan hurjaa vauhtia, mutta etenkin nyt kesällä aika vain kiitää. Johnny aloittaa kolmen viikon kesälomansa vasta heinäkuun viimeisellä viikolla ja on hassua ajatella, että miehen loman jälkeen vauva syntyy jo seuraavassa kuussa.

Oma vointi on tällä hetkellä hyvä ja selkäkipu helpotti Kreikassa miltei heti. Nyt on suunnitelmissa ikkunanpesuhommia, kun siihen kykenee, muutoin otan aika rennosti, jottei selkä ala taas reistailemaan.

Lääkärineuvola

Tänään kävin ensimmäisessä lääkärineuvolassa ja oikeastaan voi sanoa, että se oli ihan perus neuvolakäynti, tutkimukset suoritti vain lääkäri. Sisätutkimusta ei tehty, kun ei ole juuri supistellut eikä muitakaan kipuja ole ollut. Toki tutkimus olisi tehty, jos olisin halunnut, mutta mitäpä sitä, kun ei mitään tarvetta tällä tosiaan ole. Vauvan asennosta lääkäri ei maininnut mitään, mutta musta tuntuu siltä, että pikkuinen on pää alaspäin, sillä potkut tuntuvat ylempänä ja kädet käyvät varmasti alhaalla. Vauvahan pääsee vielä kääntyilemään tässä vaiheessa, mutta mukavahan se olisi jos hän olisi siellä jo oikeinpäin synnytystä ajatellen. Amalia ja Milo ovat molemmat kääntyneet pää alaspäin jo aika aikaisin, vaikka muistan kyllä Amalian olleen jossain kohdin jonkin aikaa poikittain.

lääkärineuvola

Vauva liikkuu todella paljon ja liikkeet ovat voimakkaita. Milo näki muutama päivä sitten ensimmäisen kerran vauvan liikkeitä vatsan päältä ja pojan silmät suurenivat lautasen kokoisiksi. Hän oli tosi innoissaan tästä.

Viikonloppuna kävimme Amalian kanssa kahdestaan lasten vanhat vauvanvaatteet läpi ja tulevalle pikkusiskolle löytyi vaatetta todella paljon. Amalia oli tohkeissaan tästä ja jaksoi sinnikkäästi käydä yksitellen jokaisen vaatteen läpi.

Juhannuksen aikaan meillä ei ole mitään suunnitelmia, joten voisi melkein pistää Johnnyn kokoamaan pinnasängyn ja hoitopöydänkin voisi kaivaa vaatehuoneesta esille ja viedä makuuhuoneeseen oikealle paikalle. Nyt on tehtävä, kun vointi on hyvä ja jaksavainen.

Mielihalut

Tällä hetkellä mieli tekee yhtä tiettyä ruisleipää ja tätä löytyykin meiltä lähes aina. Muuten ei oikeastaan ole mitään tiettyjä ruokia, vähän kaikki maistuu. Nyt meni muuten seittämänkymppiä rikki neuvolassa ja huh mä en ole ikinä painanut näin paljon 😉 <3

Mites muut odottajat voivat? 

 

6 Comments
 • Suvi
  Posted at 21:20h, 19 kesäkuun Vastaa

  Täällä 31+2, aika menee liian nopeasti. Tasan 2kk laskettuun aikaan! ❤️
  Olo on mitä mainioin.🙂 Poitsu viuhuu vielä ympyrää, ei taho asettua pää alaspäin vielä. Mutta ehtiihän sitä!

  • Johanna
   Posted at 09:05h, 20 kesäkuun Vastaa

   Se on varppina tää kesäaika, kun menee hirveetä vauhtia <3 Ihana, että sun olo on kans hyvä, ihanaa loppuodotusta <3

 • lillamy
  Posted at 11:08h, 23 kesäkuun Vastaa

  Ihana maha <3 ja edelleen terveelliset mielihalut 😀

  • Johanna
   Posted at 08:47h, 27 kesäkuun Vastaa

   Kiitos ihana <3

 • Siru
  Posted at 20:36h, 23 kesäkuun Vastaa

  Mulla raskausviikko 31 ja etenkin nää ns. lättäpersikat on maistuneet viimeisinä viikkoina niiin hyviltä. Erilaisia puuroja tulee syötyä täyttävyyden (ja maun) takia. Ruisleipä alkaa pikkuhiljaa tökkimään, kun oon syönyt koko raskauden ajan melkein joka päivä.

  • Johanna
   Posted at 08:46h, 27 kesäkuun Vastaa

   Terveelliset himot 🙂 Ihanaa loppuodotusta <3

Post A Comment