Viimeiset lomakuulumiset ja ihanat kuvat

Tämä on viimeinen lomapostaus tältä matkalta ja tähän viimeiseen loma-aiheiseen postaukseen säästin mielestäni ne ihanimmat kuvat reissulta!

Ilmat olivat koko lomaviikon todella hyvät ja aurinkoa piisasi. Me kaikki tykätään lämmöstä ja jopa minä jaksoin välillä maata uima-altaalla aurinkotuolissa. Milo nukkui lomalla oikein hyviä päiväunia, kuten kotonakin. Poika nukkui aina rattaissa varjossa meidän läheisyydessä ja tämä hetki oli pyhitetty loikoilulle, herkkukahville sekä uintihetkille isompien mukuloiden kanssa. Mä en ole vuosiin uinut, sillä inhoan kylmää vettä, mutta reissussa oli niin kuuma, että uskaltauduin uimaan. Toki hieman lämmitetty allas oli, muuten en olisi ikänä mennyt. Amalia oli tietysti aivan tohkeissaan, kun äitikin ui ja tyttö esitteli innoissaan hienoa uimataitoaan ja muita temppuja!

Brunaa!!

Kuten näistä kuvista huomaa, niin lapset lukuunottamatta pikku Miloa nauttivat uimisesta ja uimahypyistä! Heillä oli hauskaa yhdessä ja kaikki lapset saivat matkaltamme varmasti lukuisia ihania muistoja. Liputan ehdottomasti tälläiselle porukkamatkalle!

Hyppy!

Pitihän sitä isonkin miehen päästä hyppäämään!

Pientä pullistelua kuitenkin ensin..

Nämä kuvat mun siskon perheestä on mielettömiä, niin paljon rakkautta ja hymyä. Kuvaajana toimi Johnny!

Juuri heränneenä

Iida on meidän kummityttö ja on meille kuin oma lapsi. Tytöt ovat kultaakin kalliimpia toisilleen, ja tietysti myös meille <3 Mä ja mun rakkaimmat tytöt!

Siinä meidän viimeiset lomakuulumiset! Mukavaa viikon jatkoa murut <3

4 Comments
 • Nimetön
  Posted at 22:14h, 20 huhtikuun Vastaa

  Ihania kuvia!?

  • Johanna
   Posted at 11:00h, 22 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 <3

 • Faijahommia
  Posted at 17:53h, 21 huhtikuun Vastaa

  Haha 😀
  Flexailu-kuville ääretön peukku :DDD

  https://faijahommia.fi/

  • Johanna
   Posted at 11:00h, 22 huhtikuun Vastaa

   Hahhhhaaaa kiitti!! 🙂

Post A Comment

*

code