Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Vilkas kuopus ja juhannuksen touhuja -Amalian harvinainen sairaus
 

Vilkas kuopus ja juhannuksen touhuja

Juhannus on nyt ohi ja meillä vietettiin juhannusta aika leppoisissa tunnelmissa tai noh niin leppoisissa kuin Milon kanssa vaan pystyy 😉 Isi oli vapaalla kolme päivää ja isin vapaiden aikana on parasta se, että vahdimme Miloa vuoronperään ja niin toinen saa aina hengähtää. Milo on todella vilkas ja häntä on pidettävä silmällä joka sekunti. Äitini aina nauraa miten nopealiikkeinen olen pojan kanssa ja ehdin useimmiten pelastaa kaatumassa olevat lasit sun muut tihutyöt. Siskoltani Milo olisi päässyt karkumatkoille jo monta kertaa, jollen olisi itse ollut paikalla. Merja mummin vahtiessa Miloa ehti poika livistää keittiönpöydälle hillumaan mummin vaihtaessa muutaman sanan Amalian kanssa. Johnnyn äiti juoksi perspitkänä Milon perässä siskoni ja hänen miehen häissä ja seuraavana päivänä anoppi oli ottanut pienet päivänokoset mitä ei juuri koskaan tee. Milo on jatkuvasti ruhjeilla ja mustelmilla, vaikka vahdin häntä kuin haukka. Mutta kuten sanoin nyt on ollut ihanaa se, että olemme vahtineet poikaa vuorotellen, ymmärtänette varmaan.

Postauksessa olevat kuvat ovat menneiltä viikoilta vähän pidemmältäkin aikaa!

Amalia ja juhannusruusu

Amalia ja juhannusruusu

Amalia ja juhannusruusu

Me vietimme juhannusaaton Milon kummien luona. Söimme hyvin, vaikkakaan emme lainkaan rauhallisissa tunnelmissa, kiitos Milon. Milo on ollut nyt huonolla tuulella, taitanee tehdä viimeisiä hampaita. Nukkunut hän on sentään hyvin, vaikka päivät ovat menneet enemmän ja vähemmän kiukutellessa. Juhannusaatto oli sateinen ja olimmekin sisätiloissa aika paljon. Kyläpaikassa asustaa yksi Amalian parhaista ystävistä ja näillä mimmeillä meni loppuillasta todella lujaa tanssahdellessa. Nämä kaksi pimua ovat sellainen parivaljakko, että oksat pois! Samanlainen huumorintaju ja yhtä hömpät jutut. Toki meissä äideissäkin on paljon samaa ja isät ovat samanlaisia lehmänhermoisia ihmeotuksia.

Lauantaina oli lämmintä ja teimme Johnnyn kanssa pihahommia Milon päiväunien aikaan. Amalia ja naapurintyttö auttoivat meitä innokkaina. Täällä uudessa kodissa meidän ovikello soi joka päivä, kun Amalian ystävät hakevat häntä leikkimään. Tästä yhdestä naapurintytöstä on tullut ihan meidän tyttö ja me olemme niin onnellisia, kun Amalialla on ystäviä naapurissa.

Saippuakuplien puhallusta

Saippuakuplien puhallusta

Milo

Milo

Annan lasten tehdä aika paljon kaikenlaista ja kiellän aika harvoin mitään. Tietysti vaaralliset touhut ovat kiellettyjä, mutta kyllä meillä aika paljon saa tehdä, niin ulkona kuin sisälläkin. Sotkut saa kuitenkin aina siivottua ja minusta on pääasia, että lapsilla on kivaa! Mielikuvitusleikit ovat aina olleet Amalia vahvuus ja minusta tämä on mahtavaa.

Isi opettaa Amaliaa moshaamaan

Isi opettaa Amaliaa moshaamaan

Ai kauhia nuita Johnnyn kalsonkeja 😉

Nukkeleikit!

Nukkeleikit!

Nukkeleikit

Vauvat rivissä

Vauvat rivissä

Amalia

Amalia hassuttelee!

Amalia hassuttelee!

Lauantaina pyöräilimme Milon unien jälkeen siskoni perheen mökille ja ai että pyöräily on mukavaa. Milo on innostunut pyöräilystä hieman liikaakin ja isi joutuu pyöräillä pojan kanssa joka päivä. Isi kun tulee töistä, niin Milo kipittelee pyörälle ja eihän siinä auta kuin polkasta pojan kanssa menemään. Me otamme aina tämän aikaa Amalian kanssa lunkisti ja saatamme usein hieman datailla.

Amalia datailee

Amalia datailee

Ampsu pomppii viltillä!

Ampsu pomppii viltillä!

Kyl on kivaa!

Kyl on kivaa!

Amalia pomppii

Amalia nappasi äidistä kuvan!

Amalia nappasi äidistä kuvan!

Mökillä lapset saivat uida ja me pelasimme Johnnyn kanssa monta tasapeliä frisbeegolfissa, kunnes lopulta äijä vei voiton. Sain maistaa myös nannaa vaniljakahvia ja Johnny joi anoppinsa siiderinjämät. Viivyimme mökillä pari tuntia ja kotiin päästyämme olimme aivan hikisiä auringonpaahteessa pyöräilystä. Johnny halusi kesken matkaa vaihtaa pyöriä, kun muka hänen pyörä oli niin paljon raskaampi, mutta niin vaan olikin kuulemma emännän pyörä raskaampi ja mies vaati vaihtaa takaisin omaansa.

Pillillä on huisia juoda!

Pillillä on huisia juoda!

Milo onnellisena isojen tuolilla

Milo onnellisena isojen tuolilla

Milo

Illalla grillasimme ja kello oli jo niin paljon, että grilliruoka meni myös iltapalasta. Lapset kävivät ajoissa yöunille ja me vanhemmat nautimme ulkona vielä kauniista ja lämpimästä kesäillasta. Joimme jääkahvit ja rupattelimme mukavia, kunnes ukko nukahti. Annoin miehen nukkua ja selasin facebookia, kunnes alkoi tulla vilu ja herätin Johnnyn ja painuimme sisälle. Tarkoitus oli vielä katsella yhdessä sarjaa, mutta Milo heräsi eikä nukahtanut uudestaan isin nukutusyrityksiin. Lopulta menin itsekin sänkyyn ja olin sängyn reunassa, isi keskellä ja Milo toisessa reunassa. Milo huomasi minut reunassa ja kiipesi välittömästi Johnnyn päältä minun viereeni ja jäi siihen tutimaan. Mamman ihana poika. Siinä me vanhemmat sitten molemmat pusuttelimme rakasta “vauvaamme” ja hän nukkui tyytyväisenä.

Tämä päivä on mennyt oikein mukavasti. Aamupäivällä saimme mummin ja fafan kylään ja päivällä polkasimme Merja mummin luokse mansikkakakulle. Myöhemmin Merja mummi ja siskoni lapsineen tulivat vielä meille ja olihan naapurintyttökin aamusta leikkimässä. Melkoisen touhukas, mutta todella kiva päivä!

mansikkakakku

Nyt teemme vielä Johnnyn kanssa tacoja ja katselemme sarjaa toivottavasti paremmalla onnella kuin eilen!

Oliko muilla hyvät juhannukset ja mitä puuhasitte?

Tags:
8 Comments
 • Nimetön
  Posted at 21:15h, 26 kesäkuun Vastaa

  Kiva kuulla että jollain muullakin on hieman villi poika ! Tuntuu että oma 2,5v poika on niin adhd kuin olla saattaa eikä lähipiirissä toista samanmoista. Tämä jatkunut siitä asti kun kävelemään oppi joten saisi alkaa jo kohta rauhoittua.. 😀 Siihen vielä uhma päälle ja puolivuotiaan pikkuveljen kitinät niin avot. 🙂 Ihana lukea sun blogia !

  • Johanna
   Posted at 21:18h, 26 kesäkuun Vastaa

   Ei nää varmaan ihan vielä rauhoitu 😉 Toi on kyllä paha, kun on vielä kitisevä vauveli siinä 😉 Tsemppiä, ihana kun kommentoit <3 Ja iso kiitos sanoistasi <3

  • Veera
   Posted at 22:52h, 26 kesäkuun Vastaa

   ADHD on uusi homo.
   Ennen huudeltiin kaverin perään “vanha homo” ja käytiin baarissakin “ihan homona”. Kun joku ihminen ei miellyttänyt, hän on vähintään “vitun homo”.
   Nyt tuntuu olevan tuo adhd.
   Jokainen eloisa taaapero on “adhd”. Levoton tai rajaton niin “ihan adhd”.
   ***
   Niin, ADHD eli tarkkaavuuden ja ylivilkkauden häiriö, on ihan lääketieteellinen diagnoosi. Se ei ole joka toisella lapsella, kuten puhekielestä voisi päätellä, mutta toisilla se on. Elämää vaikeuttamassa tai rikastuttamassa, kuinka vaan.
   Ylivilkkaan ja tarkkaavuudeltaan “huolimattoman” erityislapsen äitinä nuo arkinielen “diagnoosit” pistävät harmittamaan. Jos puolitutulle sanot, että lapsellasi ON adhd, on sinun aina lisättävä, että “siis ihan oikeasti. Lääkärin toteama”.

   Adhd:lla on monet kasvot. Arkikielen synonyymiksi vilkkaalle taaporolle siitä ei kuitenkaan ole.

   • Johanna
    Posted at 07:19h, 27 kesäkuun Vastaa

    Oot oikeessa, tuota kuulee usein 🙁 Moni ei vaan ajattele asiaa eikä ehkä tiedosta, että ADHD on usein paljon muutakin kuin “villi lapsi” 🙁 Ymmärrän hyvin, että harmittaa <3

 • Eija
  Posted at 22:22h, 28 kesäkuun Vastaa

  Minusta on ihanaa, että annat muksujen touhuilla omia juttujaan niin paljon. Amalian kekseliäisyyskin kumpuaa varmaan siitä, että teillä saavat lapset leikkiä rauhassa ilman että heti tarvii siivota jälkiä. Tsemppiä vilkkaan Milon kanssa.On ihan totta, että pikkuinen ehtii sekunnissa tehdä mitä vaan, jos silmä välttää. Varsinkin jos on vettä lähellä, saa olla kyllä tarkkana ettei tule vahinkoa. Tosi kiva postaus taas teidän kesäjutuista:)

  • Johanna
   Posted at 12:49h, 01 heinäkuun Vastaa

   Täällä on pystyssä nytkin niin kiva leikki Amalialla ja naapurintytöllä ja leikki näyttää olevan keskellä keittiötä 🙂 Kiva antaa heidän touhuta, itse teen hommia samalla tässä koneella Milon vetäessä ulkona päikkäreitä! Veden lähellä on oltava lasten kanssa todella varovainen, nopeasti voi sattua vaikka mitä 🙁 Kiitos Eija kovasti <3

 • Nimetön
  Posted at 11:32h, 29 kesäkuun Vastaa

  Meillä kolme lasta, joista kaksi tyttöä. Tytöt hyvin vilkkaita, poika rauhallinen. On ne kaikki niin omia persoonia 🙂 Ihanasti kirjoitat perheestä ja arjesta. Mukavaa kesää 🙂

  • Johanna
   Posted at 12:49h, 01 heinäkuun Vastaa

   Niinhän ne on kaikki erilaisia <3 Voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Mukavaa kesää teillekin! <3 🙂

Post A Comment

*

code