Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Yllätys lähtö Dubaihin -Amalian harvinainen sairaus
 

Yllätys lähtö Dubaihin

Tämä loppuvuosi on ollut jollain tapaa aika raskas. Johnny on tehnyt paljon töitä ja ollut reissuhommissa monta kertaa. Olen ollut lasten kanssa paljon yksin ja tämä on verottanut omia voimia.

Synkän harmaat ja sateiset ilmat ovat tehneet tehtävänsä ja vetäneet mieltä matalaksi. Kaipuu aurinkoon on ollut kova ja viime viikolla teimme pikaisen päätöksen eikä aikaakaan, kun matka aurinkoon oli varattu! Lähtö on jo TÄNÄÄN ja matkakohteena ensimmäistä kertaa Dubai.

Lapset ovat aivan täpinöissä ja on aivan mahtavaa päästä lomalle! Meidän hotelli sijaitsee keskustassa ja ainakin Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha on nähtävä. Eniten reissulta odotamme kuitenkin lämpöä, uimista ja perheen keskeistä yhdessäoloa. Voitte kuitenkin vinkata jotain tekemistä Dubaissa mitä nyt tämän villin 2-vuotiaan ja 5-vuotiaan pikkuhiljaa esikoulu-uhmaiässä olevan kanssa haluaa tehdä? 😉

Dubai

Blogi päivittyy loman aikana useamman kerran, postaukset ovat valmiiksi tehtynä ja ajastettuna. Tulossa on ruokaohjeita, jouluista kotia, jouluhöpinää ja ehkä muutama lomakuva myös!

Mutta nyt ei muuta kun matkaan, hellurei!! <3

Tags:
, , ,
12 Comments
 • Titiuu
  Posted at 14:54h, 05 joulukuun Vastaa

  Oi hyvää matkaa! Nauttikaa lämmöstä ❤ Täällä tarvotaan loskassa… Ihana taikinan mussuttaja-Milo ?

  • Johanna
   Posted at 14:54h, 12 joulukuun Vastaa

   Hihiii kovia ovat syömään taikinaa ? ja kiitos, ihana ja rentouttava loma ollut ?

 • Sofia
  Posted at 19:54h, 05 joulukuun Vastaa

  Dubai mall, aquaventure, aavikkosafari, jäätelöä coldstone creamerystä ja pirtelöt millions on milkshakeista. Mukavaa matkaa ?

  • Johanna
   Posted at 14:53h, 12 joulukuun Vastaa

   Kiitos vinkeistä Sofia, aivan ihana loma ollut ?

 • Eve123
  Posted at 20:35h, 05 joulukuun Vastaa

  Voi että, mukavaa lomaa teille! Ei kyllä aurinkoa paljon oo viime aikoina näkyny 🙁 paljonkohan tuollainen reissu kustantaa kaikkinensa?

  • Johanna
   Posted at 14:53h, 12 joulukuun Vastaa

   Kiitos Eve, ihana loma ollut ? matka oli 3000 e ja käyttörahaa mennyt ainakin tonni, vaikka juuri mitään ei olla kotiin viemisiksi ostettu! Mutta on ollut rahan arvoinen matka ?

 • Manna
  Posted at 21:15h, 05 joulukuun Vastaa

  Hei,

  Dubaissa asuvalta 4- ja 7 -vuotiaiden lasten äidiltä muutama vinkki.

  – Rannoista kivoimmat JBR Beach ja uusi La Mer, jossa myös vasta avattu Hawa Hawa ulkoilma ”trampoliinipuisto.”

  – Global Villagessa esityksiä, eri maiden myyntipaviljonkeja ja ravintoloita sekä lasten huvipuisto.

  – Legoland ja Legoland – vesipuisto. Molemmat suunniteltu 2-12 -vuotiaille.

  – Ostoskeskuksista eniten oheisnähtävää on ehdottomasti Dubai Mallissa ja sitten Mall on Emiratesissa on Ski Dubai -laskettelukeskus, jos lunta kaipaa nähdä. ? Ostoskeskuksissa on myös yleensä jonkinlainen lasten ”viihdekeskus” mm. Magic Planet ja Funcity, nämä on yleensä aika äänekkäitä paikkoja.

  – Itse tulee ilmojen salliessa (ei liian kuuma) käytyä lasten kanssa paljon myös puistoissa esim. Creek Park ja Zabeel park.

  Tervetuloa Dubaihin ja ihanaa lomaa!

  Täällä lapsilla alkaa ensi viikon jälkeen ”winter break” koulusta ja kestää tällä kertaa 3 viikkoa!

  • Johanna
   Posted at 14:50h, 12 joulukuun Vastaa

   Oih kiitos Manna lukuisista vinkeistä ? loma mennyt letkeissä tunnelmissa ja kaikki ollaan nautittu ? aurinkoa on riittänyt ja varmasti tullaan uudestaan!! ?

 • Eija
  Posted at 00:48h, 06 joulukuun Vastaa

  Ihanaa lomaa teille kaikille❤️

  • Johanna
   Posted at 14:47h, 12 joulukuun Vastaa

   Kiitos ? tänään kotiinlähtö yöllä, vielä ollaan rannalla ?

 • mukitee
  Posted at 06:43h, 06 joulukuun Vastaa

  Muistittehan ottaa rokotteet?

  • Johanna
   Posted at 14:47h, 12 joulukuun Vastaa

   Jep rokotukset on kunnossa ?

Post A Comment

*

code