Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ystäväkirja-haaste -Sydän vähän kallellaan
 

Ystäväkirja-haaste

Tänään on ystävänpäivä ja sen kunniaksi tein ystäväkirja-haasteen, jonka bongasin Iinan blogista. Aluperin tämä on Iidan matkassa -blogista.

Ikä: Olen 35-vuotias. Joulukuussa täytän 36-vuotta. Ei kyllä tunnu yhtään, että olisin näin “vanha” ja usein mua luullaan aika paljon nuoremmaksi.

Kuinka pitkä olet: 158 cm.

Silmien väri: Vihreät.

Koulupolku: Yläasteen jälkeen opiskelin merkonomiksi ja jatkoin sitten sairaanhoitajaksi.

Keskiarvo: Yläasteella keskiarvo oli reilu seiskan luokkaa.

Viihdyitkö koulussa: En oikeastaan. Koulu on ollut aina paljon työtä vaativaa mulle. Sairaanhoitaja koulussa työharjoittelut oli parhaita oppimisen hetkiä, kun pääsi käytännössä tekemään ja harjoittelemaan asioita. Se sopi mulle paremmin kuin pänttääminen. Toki merkonomi ja sairaanhoitajaopintojen aikana olen tehnyt aina samalla töitä kaupassa ja hoitoalalla, joten aika vaativaa on ollut. Tein aika pitkään kahta työtä samaan aikaan ja vielä opiskelin.

ystäväkirja

Kotieläimiä: Meillä on kaksi suloista marsuvauvaa, Kaneli ja Joda. Nuusku-hauva hankittiin Johnnyn kanssa nuorina ja myös Amalia ja Milo ehtivät elää Nuuskun kanssa.

Lempiväri: Vaaleanpunainen.

Onko sinulla sisaruksia: Mulla on ihana pikkusisko Miia ja pikkuveli Saku. Ja sitten enkeli pikkusisko Jenni, joka menehtyi hieman alle kaksivuotiaana. Miian kanssa ollaan tosi läheisiä, kun taas veljeä näen harvemmin, vaikka lähekkäin asutaankin. Meillä on silti oikein hyvät välit.

Pidätkö sukulaisistasi: Tottakai, rakastan heitä valtavasti. Meillä on aika pieni suku, mutta esimerkiksi isäni siskon perheen kanssa ollaan tosi läheisiä. Lisäksi mun serkku Anna lapsineen on tosi rakkaita mulle, vaikka nyt ollaan nähty tosi harvoin. Johnnyn vanhemmat on mulle hurjan tärkeitä ja soitellaan anopin kanssa usein ja joristaan aina pitkään.

Lempi vuodenaika: Ehdottomasti kesä!

Paras lukemasi kirja: Nancy, olen lukenut sen lukuisia kertoja.

Paras näkemäsi elokuva: Titanic, se on klassikko.

Lempiyhtyeesi: Vastaan Kaija Koo, se on ikuinen suosikki, vaikka ei yhtye olekaan.

Mikä biisi soi nyt: Viimeksi olen kuunnellut Kaija Koon uuden biisin taipumaton. Iski heti ensi kuulemalta. Kuuntelen musiikkia tosi paljon.

Mitä rakastat: Perhettä ja läheisiä.

ystäväkirja

Mitä inhoat: Itsekkyyttä ja kaksinaamaisia ihmisiä.

Mitä odotat tällä hetkellä: Sitä, että Johnnyn vanhemmat saisivat koronarokotteen ja pääsisimme näkemään normaalisti.

Harrastatko liikuntaa: Kyllä, jalkapalloa. Toki nyt se on ollut kaksi kuukautta tauolla, mutta toivotaan, että pääsemme pian taas pelaamaan.

Soitatko mitään soitinta: En, enkä ole ikinä soittanut.

Mitä harrastuksia sinulla on: Jalkapallo.

Mikä kamera sinulla on: Olympus.

Syötkö suklaata: Joo, rakastan suklaata. Olen ollut melkoisessa sokerikoukussa, mutta päässyt siitä irti.

Suklaa vai salmiakki: Tykkään molemmista, mutta suklaa vie voiton.

Lempijäätelö: Irtojätski, kinuskipähkinä ja minttu.

Sauna: Rakastan saunomista ja saunatuoksuja. En kuitenkaan jaksa saunoa ikinä kauaa.

Paras paikka missä olet käynyt: Kreikka.

Maa, johon haluaisit matkustaa: Thaimaassa olisi upea käydä.

Meikkaatko kouluun: Aloitin meikkaamisen muistaakseni vasta seiskalla. Siitä se alkoi ja tykkään edelleen meikata. Useimmiten olen kuitenkin ilman meikkiä.

Kadutko jotain: No tuota en periaatteessa, mutta ehkä pitäisi joitain kännisiä töppäyksiä 😉

Haluaisitko muuttaa jotain itsessäsi: Toivoisin, että olisin tasapainoisempi. Toki tässä on tullut vuosien mittaan paljon sitä opeteltua ja aika tyytyväinen jo olen.

Lempi juhlasi: Joulu ja lasten synttärit, kun ne on niistä aina niin täpinöissä.

Välitätkö muiden mielipiteistä: Tottakai lähipiirin mielipiteistä välitän, mutta esimerkiksi jos kuulen jonkun ihmisen puhuneen pahaa musta tai saanut somessa jotain outoa viestiä, niin en välitä.

Mistä ostat vaatteesi: Suurin osa taitanee olla H&M:stä.

Tuomitsetko ennen kuin tunnet: En. Joskus olen kuullut jostain ihmisestä jotain ja sitten itse tutustunut häneen ja huomannut, että hän on aivan ihana ihminen ja ystävä.

Mistä haaveilet: Ulkomaanmatkasta perheen kanssa ja siitä, että elämä normalisoituisi sen verran, että saisimme nähdä Johnnyn vanhempia turvallisesti. Ja ihan vaan tästä rauhallisesta perhe-elämästä, jota saamme koko ajan elää.

Mitä teet tänään: Lasten mentyä nukkumaan, heitän itseni sohvalle ja olla möllötän.

Ihanaa ystävänpäivän jatkoa <3

2 Comments
 • Minna
  Posted at 21:38h, 15 helmikuun Vastaa

  Toinen pätkä täällä terve, 157cm (totta puhuakseni pikkasen vajaa).
  Just instaan raapustelin omaa esittelyäni aakkosten kautta 😁
  http://www.instagram.com/ilonpisarat

  • johanna
   Posted at 17:24h, 22 helmikuun Vastaa

   Hehe <3

Post A Comment