Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Äiti ja poika temperamenttisia Jousimiehiä -Sydän vähän kallellaan
 

Äiti ja poika temperamenttisia Jousimiehiä

Sateista perjantaita kaikille! Ilma muuttuikin aivan yllättäen, mutta eipä tuo haittane, kunhan kääntyy taas pian paremmaksi, sillä Johnnylla alkaa maanantaina kolmen viikon kesäloma. Viikonloppu miehellä menee vielä työn merkeissä, mutta sitten lomaillaan kaikessa rauhassa yhdessä koko perhe, parasta!

sormivärit

Rakas vauva

Raskauskuulumisia en tällä viikolla olekaan erikseen kirjoitellut, mutta tänään raskausviikkoja on kassassa 31+3. Hieman liitoskivut vaivaavat, mutta hyvin täällä voidaan. Vauva on aktiivinen ja eilen Johnnya alkoi naurattaa, kun kuuli mun höpöttelyt vauvalle. En huomannut illalla miehen tuloa olohuoneeseen ja siinä silittelin massua ja höpisin vauvalle kuinka olet äidin kulta ja miten paljon sinua rakastan <3 

Viime päivät ovat olleet ihan hullun lämpimiä ja mä olen viimein antanut luvan käyttää ilmalämpöpumppua viilennykseen. Me ei olla siis ennen sitä käytetty viilennykseen, koska mä pihistelen tälläisissä, mutta nyt alkaa olla jo sisälläkin niin tukala ja vielä tämä raskaus siihen päälle. Niinpä pumppu on huristanut täällä lähes kaiken aikaa tämän viikon ja on muuten todella tehokas, meillä on sisällä erittäin viileää ja ihanaa.

Mä olenkin viihtynyt enemmän sisätiloissa, vaikka toki ollaan uimassa käyty ja jopa minä kastelin talviturkin. Milo on oppinut hieman uimaan, mikä on musta aika erikoista, sillä hän on vasta reilu kolmevuotias. Sukeltamalla poika ui jo hienosti pienen matkan ja pää pinnallakin uiminen onnistuu jo pikkuisen. Nyt täytyy isin lomalla käydä ahkerasti uimassa, jotta uimataito vahvistuisi.

sormivärit

sormivärit

Yökyläkaverit

Meillä on tällä viikolla ollut molemmilla lapsilla omat yökyläkaverit ja Milolle tämä oli ensimmäinen kerta, kun hänen oma kaveri oli yökylässä, jos ei Eemi serkkua lasketa. Toki nämäkin yökyläläiset olivat sukulaisia, lasten pikkuserkkuja.

Pojat nukkuivat kaksin meidän vanhempien sängyssä ja tytöt Amalian pedissä. Nukkumaanmeno venyi todella myöhäiseksi, mutta näin siinä tuppaa aina käymään, kun on lapsilla kavereita yökylässä. Tytöt heräsivät jo kuudelta aamulla ja käskettiin heidän olla hissukseen Amalian huoneessa, jotta pojat saisivat vielä nukkua. Mekin torkuttiin Johnnyn kanssa sohvalla, jossa nukuttiin puoli yötä viekukkain ja loppuyö jalat vastakkain.

Lounaan jälkeen palautin lapset kotiinsa ja Amalia jäi pikkuserkkujen luokse leikkimään. Heillä oli ollut mainiot leikit ja tyttö kotiutui vasta iltasella isin kyydillä isin päästyä töistä. Ilta meni oikein mukavasti, vaikka olin jo varautunut jäätävään väsykiukkuun molemmilta lapsilta. Illalla molemmat mukulat kävivät yöunille jo ennen kahdeksaa, joka on näin kesäaikaan meillä aikaisin. Yö nukuttiin hyvin ja pitkään ja tähän aamuun heräsin puoli yhdeksältä Amalian tullessa herättelemään. Milo jäi vielä hetkeksi koisimaan, kunnes kirmasi nunnunsa kanssa sohvalle äidin kainaloon lastenohjelmien pariin.

sormivärit

Tänään juteltiin Amalian kanssa taas jälleen meidän kesälomasuunnitelmista ja tyttö toivoi laivareissua heti alkuun. Onneksi tämä tulikin puheeksi, koska muistin sitten heti Amalian passin vanhentuneen. Täytyy heti maanantaina käydä uusimassa se ja reissu varmasti venähtää pakostakin toiselle lomaviikolle.

Temperamenttiset Jousimiehet

Eilen tehtiin Milon kanssa yhdessä legoja ja jossain kohdin rikoin vahingossa hieman Milon legotaloa, josta poika tulistui ja viipotti kädet heiluen huoneeseensa ja paiskasi ovensa kiinni. Tässä pojassa on selvästi äidin temperamenttia ja olemmekin molemmat horoskooppimerkiltä Jousimiehiä. Milo leppyy aina nopeasti ja tälläkin kertaa hän tuli lähes heti huoneestaan luokseni ja monesti hän pyytää anteeksi ja saattaa itkeä, kun on niin pahamieli ja sitten käpertyä syliin.

Myöhemmin pyykkejä laittaessani poika huuteli minua katsomaan ja olin rampannut katsomassa hänen touhujaan jo monta kertaa ja sanoin, että tulen ihan justiinsa. Noh ei mennyt aikaakaan, kun hän huuteli uudestaan ja sitten heti perään oikein kovaa komentaen: TOTTELE NYT! Ai luoja mua alkoi naurattaa ja Milo repesi myös, olen tainnut jonkun kerran vanhempana tätä käskyä käyttää 😉

sormivärit

Nojaa eipä täällä kummempia ole tainnut viime päivinä tapahtua. Ihanaa, että muutaman päivän päästä Johnny aloittaa loman ja saadaan olla koko perhe yhdessä, jee!

Kivaa viikonloppua muruset <3

 

4 Comments
 • Pia
  Posted at 15:41h, 20 heinäkuun Vastaa

  Ruotsin risteilyillä ei tarvitse passia 😊 kela kortti riittää lapsilta 😊

  • Johanna
   Posted at 16:41h, 20 heinäkuun Vastaa

   Ok, kiitos kiva tietää <3 🙂

 • bansku
  Posted at 14:52h, 22 heinäkuun Vastaa

  Mekin tultiin juuri Tukholman risteilyltä miehen kanssa, ja ei tosiaan passeja tarvittu sillä reissulla, vaikka käytiin ihan maissakin 🙂

  • Johanna
   Posted at 15:44h, 22 heinäkuun Vastaa

   Ok 🙂 Taitaa vaan Ruottin risteilyt olla niin, että on oltava kaksi yötä? Meillä riittäis yks yö 😉

Post A Comment