Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Amalian synttärit ja kaksplussalla vierailu -Amalian harvinainen sairaus
 

Amalian synttärit ja Kaksplussalla vierailua

Tosi kiireinen viikko ollut ja tästä syystä täällä blogissa on ollut hiirenhiljaista koko viikko! Iltaisin mä olen ollut tosi väsynyt päivän touhuista eikä blogin kirjoittamiselle ole jäänyt aikaa missään välissä.

Tänään on onneksi perjantai ja viikonloppu edessä. Huominen meneekin Amalian synttäreitä juhliessa sukulaisten kanssa. Illalla on tiedossa siis leipomista, sillä suolaiset piirakat olen bruukannut tekemään aina edeltävänä päivänä. Lauantaina leivon sitten vielä makeita piirakoita ja saas nähdä jos tekisin myös ruisnappeja herkullisella lohitäytteellä. Ne tekivät Milon juhlissa kauppansa ja onhan ne ihan törkeän hyviä!

synttärisankari

Keskiviikkona Amalia sai viettää kaverisynttäreitä ja voi että miten monta mimmiä täällä oli! Amalialla on tosi paljon ystäviä ja vaikka väkeä oli hirmuisesti, niin juhlat menivät ihan nappiin. Ohjelmassa oli tanssileikki, jossa musiikki sammutetaan yhtäkkiä ja tanssijoiden pitää olla sitten ihan paikallaan. Myös onginta oli huippujuttu ja ai että miten lapset nauraa räkättivät, kun kaikki onkivat ensin Johnnyn muka hikisen villasukan ja sitten vasta lahjapussukan.

synttärisankariHassuttelukuva!

Juhliin kuului lisäksi ihan vapaata leikkiä ja tietysti herkuttelua. Kaikki viihtyivät ja Amalian vanhin vieras oli viidesluokkalainen tyttö, meidän ihana vanha naapuri, joka aina jaksaa tulla Amalian syndeille!

Kaverisynttärit ovat ehdottomasti ne tärkeimmät ja öitä laskettiin juhlapäivään jo pitkän aikaa. Amalia sai ihania lahjoja ja lahjojen jako tapahtui kivalla pullonpyöritys-leikillä.

kynttilän puhallus

Juhlahumun keskellä me ollaan vietetty tosi paljon aikaa ulkona, kun lunta viimein saatiin. Nyt se on tosin jo sulanut, mutta saas nähdä jos pian sataisi taas lisää. Meillä on tässä kadulla mahtava pulkkamäki ja viiletettiin yhtenä iltana lasten kanssa pulkalla neljä päällä. Milo, Amalia, Iida ja minä. Johnny ihmetteli jälkeenpäin, kun kerroin tästä, että miten ihmeessä me mahduttiin kaikki pulkkaan, mutta ei siinä mitään ongelmaa ollut ja vauhti oli muuten hirmuinen.

herkkuvarasHerkkuvaras!

herkkuvaras

Viime viikonloppuna oli ihana herätä ennen muuta perhettä, ehdin meditoida puolentunnin ohjelman, nauttia kupin kahvia kynttilänvalossa sekä aloitella mannapuuronkeittoa. Mä rakastan sitä aamun omaa hetkeä, mutta tällä viikolla herätys on ollut taas lasten toimesta, joten aamuhommiin on joutunut heti silmät avattua. Milo on edelleen sellainen, että aamupuuro on saatava heti. Amalia taas ei söisi varmasti lainkaan jos ei olisi pakko!

mannapuuro

mindfulness

kynttilät

sisustus

Eilen mä olin Kaksplussalla blogitapaamisessa ja oli kiva ja hyödyllinen tapaaminen. Parasta oli ehkä kuitenkin tavata pari pikkuruista vauvaa, awww. Meistä räpsittiin uusia kuvia ja jessus miten mä joka kerta jännitän sitä enkä näytä sitten yhtään normaalilta kuvissa, mutta minkäs teet.

Kotimatkalla olin kuolla nälkään ja pysähdyttiin sitten Johnnyn kanssa kebabille maailman parhaaseen kepsupaikkaan, Espoon Aladdin Burgeriin.

Nyt tätä kirjoittaessa lapset ovat pakanneet reppuihin uimakamat ja toivovat kovasti uimareissua tälle päivälle. Ja mähän hellyin ja totesin, että mennään vaan jos isi jaksaa töiden jälkeen. Ehdin mä sitten toivottavasti illansuussa vielä leipoa <3 Ihanaa viikonloppua kaikille <3

9 Comments
 • Terhi | Äiti ja Melukylän lapset
  Posted at 15:25h, 26 tammikuun Vastaa

  Oli ihana nähdä eilen.♥
  Ja vauvat oli niiiiin ihania.♥

  • Johanna
   Posted at 16:31h, 26 tammikuun Vastaa

   Niin oli <3 <3

 • Nimetön
  Posted at 18:31h, 26 tammikuun Vastaa

  Huimasti Onnea syntymäpäivänäsi suloinen Amalia ja ihana Nuusku-koira!

  • Johanna
   Posted at 18:45h, 26 tammikuun Vastaa

   Amalia kiittää <3 Tämä Nuusku-koira oli syntymäpäivälahjatoive ja Nuuskuksihan se tietysti nimettiin <3 <3

 • Nimetön
  Posted at 23:07h, 26 tammikuun Vastaa

  Hei!
  Olen pitkään lukenut blogiasi, jossa on niin mukavia arkipäivän juttuja. Itselläni on lähes päivälleen samanikäinen tytär, ja kaverisynttärit pian tulossa. Tyttö on toivonut juuri ongintaa yhdeksi ohjelmanumeroksi, niin kysyisin, mitä teillä oli laitettu lahjapussukoihin. Ja hauska idea tuo sukanonginta!

  • Johanna
   Posted at 18:07h, 28 tammikuun Vastaa

   Moikka ja ihana, kun kommentoit, kiitos <3 <3 Onginta on tosi kiva ja lapset tykkäävät siitä kovin ja tietysti ne lahjapussukat on tärkeät 🙂 <3 Meillä oli pusseissa saippuakuplia, "vappu"pilli, tarra, pikkuinen namiaski ja muumitikkari.

 • lillamy
  Posted at 18:22h, 01 helmikuun Vastaa

  Voi mitä juhlahumua! <3 Ihanaa kun jaksat panostaa ja nähdä vaivaa noin paljon! 🙂

  • Johanna
   Posted at 19:43h, 05 helmikuun Vastaa

   <3

 • Vuosi 2018 -Sydän vähän kallellaan
  Posted at 12:30h, 31 joulukuun Vastaa

  […] Amalia täytti 6-vuotta ja sai viettää ihanat kaverisynttärit, joissa parasta taisi olla tietysti lukuisat ystävät, […]

Post A Comment