Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Arki alkoi kolmen lapsen äitinä -Sydän vähän kallellaan
 

Arki alkoi kolmen lapsen äitinä

Ja niin se arki alkoi ja Johnny palasi töihin kolmen viikon isyysloman jälkeen. Arki ei tosin alkanut aivan normaalisti, sillä lapsilla on tämä viikko esikoulusta ja kerhosta syyslomaa. Ja se on kiva juttu, saamme nyt rauhassa viikon touhuilla ja olla neljästään tässä kotosalla. Amalia aloittelikin lomansa aivan ihanasti, sillä Johnnyn äiti vei tytön Flamingoon hotelliin yöksi ja tietysti kylpylään myös. Shoppaillakin Amalia ehti ja olivat syöneet illallisen kreikkalaisessa ravintolassa. Hotellilla ennen nukkumaanmenoa oli vielä herkut maistuneet ja aamulla sain kuvan iloisesta Amaliasta, joka kylpi ihanassa vaahtokylvyssä. Milo sai siskolta tuliaisia, aika hurjan näköisen naamarin ja halloween-paidan ja muutaman nerf-auton.

Muita suunnitelmia syyslomalle meillä ei ole, varmasti ulkoillaan ja lenkkeillään vaunujen kanssa ja ollaan ihan lunkisti. Tässä ollaan paranneltu Milon kovaa yskää ja mun rintatulehdusta ja vauvallakin oli jo ensimmäisen nuha, joka ei onneksi äitynyt kovin pahaksi ja nenätipat ja nenän niisto on auttanut eikä lääkäriin ole tarvinnut lähteä.

vauva
Olen mä jo aika paljon kasvanut kolmessa viikossa!

Ristiäiset meillä on kahden viikon päästä ja Amalia yrittää kysellä vauvan nimeä joka ikinen päivä. Hölösuu neidille sitä ei voi kertoa, sillä muuten sen tietää kaikki läheiset ja me kun ollaan aina haluttu pitää nimi salassa ristiäisiin asti.

Meillähän oli vauvalle nimi jo raskausaikana ja koko nimi oli Johnnyn keksimä ja musta oli jotenkin ihanaa, että nimi oli kokonaan miehen keksimä, kun ei Johnny ole näihin nimiasioihin koskaan heitellyt kuin pilailu ehdotuksia. Mutta siinä raskausajan kuluessa nimi ei vaan tuntunut enää täysin oikealta ja nimenhän pitää olla ehdottomasti täydellinen eikä mikään sellainen mitä toinen ei nyt kuitenkaan ihan täysillä halua ja niinpä nimi meni vaihtoon yhteisymmärryksessä. Mua häiritsi nimessä kovasti se, että mun yhden nuoruudenkamun tytöllä on samainen nimi.

Mulla on ollut mielessä yksi ihana nimi, ollut jo vuosia ja siitä Johnnykin tykkäsi kovasti. Vauvalle tulee etunimen lisäksi kaksi toista nimeä, samoin kuin Milolla on. Mä odotan ristiäisiä jo hirmuisesti ja sitä, että vauvan ihanan nimen saa kuulla kaikki muutkin ja saamme alkaa kutsumaan häntä nimellä muutenkin kuin hiirenhiljaa tai iltaisin kolmisin ollessamme.

vauva

Vauvalla on ollut edelleen pientä masuvaivaa tästä mun antibiootista, jota joudun syömään rintatulehdukseen. Onneksi nyt on jo kahdeksas päivä ja kuuri kestää kymmenen päivää. Öisin vauva on heräillyt aika paljon ja yhtenä yönä hän nukkui jonkin aikaa mun massun päällä. Muuten hän nukkuu omassa pinnasängyssä. Päivisin vauvaa on itkettänyt välillä kovin hetken aikaa, mutta nopeasti kipu on mennyt ohi.

vauva
Johnny nappas mahtavan kuvan, kun aloin huristelemaan imurilla ja mitä tekikään vauva, hih 😉

Musta on ollut ihana olla yksin lasten kanssa eikä ole tuntunut lainkaan hankalalta. Mä edelleenkin olen ihan ihmeissäni tämän meidän vauvelin kanssa, joka viihtyy hetkiä sitterissä, jotta saan laitettua aamupalaa isommille ja itselleni eikä tarvitse hötkyillä, vaan hän ihan oikeasti vain viihtyy ja tuijottaa esimerkiksi kattolamppua. Täällä talossa ei olla tälläisiin vauvoihin totuttu.

Lauantaina pikkuinen tulee kuukauden ja meillä on vauvakuvaukset. Mulle järjestettiin baby shower-kutsut (joista en ole muuten ehtinyt täällä edes kirjoittaa) ja rakkaat ystävät ja sukulaiset antoivat lahjaksi lahjakortin vauvakuvaukseen ja nyt se pääsee käyttöön. Tarkoitus oli otattaa kuvat ihan pikkuriikkisestä vastasyntyneestä, mutta mä havahduin vauvakuplasta varaamaan aikaa valokuvaukseen vasta vauvan ollessa reilu viikon ikäinen eikä aikoja ollut kuin vasta nyt, mutta aika kiva ikuistaa kuukauden ikäinen rakas ja onhan hän pieni vieläkin.

vauva

Nyt me jatkellaan iltaa tässä sohvalla kolmisin isompien lasten nukkuessa. Syödään Johnnyn kanssa nachopelti ja katsellaan ihan hulvatonta Pitääkö olla huolissaan sarjaa ja tuijotellaan meidän pientä ihanuutta vähän väliä <3

Tags:
, ,
6 Comments
 • saikku
  Posted at 10:46h, 18 lokakuun Vastaa

  Mun villi veikkaus että tyttö saa nimen Matilda 🙂 Tai sitten Tilda

  • johanna
   Posted at 12:41h, 19 lokakuun Vastaa

   <3

 • Eija
  Posted at 17:33h, 18 lokakuun Vastaa

  Olipa kiva taas lukea teidän kuulumisia. Vauveli on todella suloinen ❤️

  • johanna
   Posted at 12:40h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos Eija, hän on tosiaan aivan ihana <3

 • Hannele
  Posted at 12:38h, 19 lokakuun Vastaa

  Mielenkiinnolla odotan mikä tulee nimeksi 🙂 Minkä niminen tytöstä olo tulossa? 🙂 Ihanaa syksyä sinne!

  • johanna
   Posted at 12:41h, 19 lokakuun Vastaa

   Hihii vielä hetki pitää malttaa odottaa 😉 Nimi olisi ollut Lilli Ellen 🙂 Ihanaa syksyä sinne myös <3

Post A Comment