Blogi muuttaa

Hellurei. Tässähän meni pitkä tovi viime kirjoituksesta. Blogini on muuttamassa Vaikuttajamedialle toukokuun alussa ja sitten kirjoitukset säännöllistyvät ja lyön kalenteriin itselleni päivät, jolloin hoidan somehommia. Ihanaa päästä blogin kanssa uuteen kotiin, odotan tätä jo kovasti ja suurella innolla!

No mutta mitäs tänne meille kuuluu? Meille kuuluu oikein hyvää ja koko perhe ollaan ihan fiiliksisssä näistä upeista ilmoista. Me ollaan kesäihmisiä ja sunnuntaina tuntui ekaa kertaa siltä, että kesä on ihan just täällä. Kevät tuntuu jäävän kovin lyhyeksi, mutta ei haittaa, kunnon lämpö ja aurinko on parasta!

Vaikuttajamedia

Vaikuttajamedia

Koululaisten ahertaessa koulussa me ollaan Nupun kanssa käyty paljon leikkipuistossa ja löydettiin sieltä molemmille kaverit. Mä tutustun helposti ihmisiin ja välillä on ihana, kun löytää jonkun, jonka kanssa juttu luistaa enemmän, kuin peruskuulumisilla.

Nuppu rakastaa olla ulkona ja puistoilu on tytön lempipuuhaa. Kotipihalla pikkuinen on laittanut Johnnyn kanssa venettä kuntoon ja toivotaan, että saadaan paatti pian vesille. Kesällä tullaan varmasti veneilemään paljon. Mä luulen, että tästä kesästä tulee aika rento, sillä Nuppu alkaa olla myös jo sen verran iso, että jaksaa touhuilla vähän itsekseenkin eikä jomman kumman vanhemman tarvitse vahtia ihan koko ajan.

Vaikuttajamedia

Me ollaan pystytetty paviljonki terassille ja kannettu pihakalusteet sinne. Johnny puuhaili pihalla koko sunnuntain, hän tykkää tosi paljon pihahommista. Mä itse odotan, että pääsisi laittamaan kukkia. Riippukeinu on menossa pesuun ja pian saa senkin laitettua. Siinä loikoilu on mun yksi kesän lempparijuttu.

Vaikuttajamedia

Hassua ajatella, että pian on toukokuu ja lasten kesäloma on aika lähellä. Milosta tulee syksyllä ekaluokkalainen ja tämä tuntuu ihan oudolta. Milo aloitti hetki sitten jalkapallon joukkueessa. Tarkoituksena oli aloittaa harrastus vasta kesällä, mutta Milo tarvitsi jo tässä kohtaa jotain, jossa purkaa energiaa, joten päätimme ettemme odota kesään asti.

Ollaan pelailtu jalkapalloa yhdessä koko perhe meidän pihalla, peleissä on ollut mukana myös muutama lapsi naapurista ja meillä on ollut niin hauskaa. Amalia on innostunut futiksesta myös ja on pohtinut menevänsä jalkapallokouluun kesällä.

Koronan suhteen olo on toiveikas ja täällä Lohjalla tautitapauksia on ollut tosi vähän viime viikkoina. Rokotukset on hyvässä vauhdissa ja Johnnyn vanhemmat on rokotettu ja mun äiti on justiinsa menossa rokotettavaksi.

Mulla on useampi postausidea laitettu ylös ja toteutan niitä sitten, kun blogi on päässyt uuteen osoitteeseen. Nyt otan hippasen rennommin tämän ajan, kunnes pääsen aloittamaan uudessa paikassa!

Mitä teille kuuluu? <3

Instagram päivittyy joka päivä, joten kannattaa laittaa se seurantaan 🙂

 

 

No Comments

Post A Comment