Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Esikoululaisen huone ja uusi YouTube-kanava -Sydän vähän kallellaan
 

Esikoululaisen huone ja uusi YouTube-kanava

Esikoululaisen huone on jo jonkun aikaa kaivannut pientä päivitystä. Amalian huoneessa on aivan hirmuisesti tavaraa, myös paljon sellaista, jolla hän ei enää leiki. Kaikki lelut ovat keskenään sekaisin, sillä vaikka niitä välillä käymme yhdessä läpi ja järjestelemme, niin aina ne hyvin pian sotkeentuu taas ja kun kaikki on sekaisin on leikin aloitus hankalampaa ja sotkun määrä varsinkin aivan kaamea.

Toiset lapset ovat tarkkoja huoneestaan ja pitävät sen siistinä, mutta Amalia ei kuulu näihin lapsiin.

Niinpä päätin yllättää Amalian, joka oli mummilla yökylässä perjantaina ja kävin kaikki tytön huoneen lelut läpi ja järjestelin ja päivitin vielä huoneen ilmeen muutamilla ihanilla sisustustavaroilla, jotka olin tilannut.

esikoululaisen huone

esikoululaisen huone

Esikoululaisen huone muuttui paljon ja leluja lähti pussillinen jemmaan Nupulle ja yksi pussillinen tuli ihan vain roskia, uskomatonta! Järjestelin barbit uuteen lelukoriin ja barbien tavarat valkoiseen rottinkiseen koriin. Petsit ja L.O.L-nuket löytyvät omista koreista ja barbien vaatteet laitoin pieneen reppuun.

esikoululaisen huone

esikoululaisen huone

Amalian sängyssä on kaunis uusi katos ja vaihdoin sydämen muotoisen korutelineen paremmin näkyville.

esikoululaisen huone

esikoululaisen huone

Vaaterekin olen tilannut aikaa sitten Ellokselta ja siinä roikkuu muutamat mekot ja hupparit. Lipastossa säilytetään Amalian vaatteita, sillä meillä ei ole lastenhuoneissa vaatekaappeja lainkaan.

esikoululaisen huone

esikoululaisen huone

Kysyin Amalialta lupaa tarrojen poistamiseen lipastosta ja Amalia sen myönsi, mutta näin heti ilmeestä, että ei hän oikeasti niistä haluaisi luopua. Omaa sisustussilmää nämä tarrat hirvittävät, mutta kerroin Amalialle, että äidin vuoksi niistä ei luovuta jos ne ovat hänelle tärkeitä ja olivathan ne ja niinpä tarrat saivat jäädä.

esikoululaisen huone

Amalia oli todella iloinen huoneen uudesta ilmeestä ja nyt on ehkä hieman helpompi pitää järjestystä yllä.

esikoululaisen huone

esikoululaisen huone

Minkälaisia lastenhuoneita teiltä löytyy ja miten te hallitsette kaaosta?

Ps. Me pistettiin Amalian kanssa pystyyn YouTube-kanava Sydän vähän kallellaan!! Siellä on nyt kaksi videota ja palautellaan muutamat vanhat videot sinne pian. Katsellaan mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään 😉 Kommentit tulevat näkyviin mun hyväksynnän kautta.

4 Comments
 • Nimetön
  Posted at 18:16h, 12 helmikuun Vastaa

  Kaaosta voi yrittää hallita vain karsimalla.
  Huone on käytävä läpi mahdollisimman usein, jolloin kaikki roskat ja rikkinäiset lelut, samoin kuin huoneeseen ajautuneet muuta sinne kuulumattomat tavarat, karsitaan joukosta pois.

  Selkeät säilytyskalusteet auttavat myös. Tilavat laatikot, joihin kaikki tarvittavat mahtuvat tunkematta. Yhtenäinen ilme rauhoittaa. Kun kaikki laatikot ovat tylsästi sitä yhtä ja samaa, rauhoittuu kokonaisilme.

  Vähemmän tavaraa. Myös kaupasta kotiin.
  Mitä vähemmän ostaa; sitä vähemmän on siivottavaa ja sitä vähemmästä pitää lopulta myös luopua. Vähemmän on enemmän. Meillä ei lastenhuoneissa ole esimerkiksi koriste-esineitä lainkaan.

  Leikitään yhdellä asialla kerrallaan.
  Päiväkodissa leikkii päivittäin kymmeneiä lapsia, niin tarkkoja kuin suurpiirteisiäkin oersoonia. Silti siellä on lelut aina järjestyksessä, eikä sotkua missään. Salaisuus on siinä, että yhdellä asialla leikitään aina kerrallaan ja leikin jälkeen lelut kerätään pois omaan laatikkoonsa. Lelut laatikoineen pestään säännöllisesti.
  Jokainen lapsi osaa kyllä, kun heiltä muistetaan moista vaatia. Leikitkään eivät näistä säännöistä kärsi, vaikkei. Kaikkea saakaa kerralla kääntää lattialle.

  • johanna
   Posted at 13:34h, 13 helmikuun Vastaa

   Tää on kyllä niin totta! Mä oon vähän liian lepsu just tossa, että siivotaan aina, kun alotetaan uusi leikki.. Kiitos, kun kommentoit!
   <3

 • bansku
  Posted at 22:41h, 12 helmikuun Vastaa

  Ihana Amalia 😁❤️ Hänestä on kasvanut jo niin iso tyttö ❤️

  • johanna
   Posted at 13:29h, 13 helmikuun Vastaa

   Niin on <3 <3

Post A Comment

*

code