Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ihanimmista uutisista tulikin ne surullisimmat -Amalian harvinainen sairaus
 

Ihanimmista uutisista tulikin ne surullisimmat

Olen pitänyt ihanaa salaisuutta sisälläni jo jonkun tovin ja halusin yllättää teidät niillä parhailla uutisilla hetken päästä.

Johnny ilmoitti kesällä, että hän on valmis kolmanteen lapseen ja katselemme sitten syksyllä miltä elämämme näyttää ja alamme yrittää vauvaa. Vauva ilmoittikin tulostaan jo ihmeellisen pian ja olimme koko perhe ja perhepiiri onnemme kukkuloilla. Valitettavasti tipuimme yhtä nopeasti pilvilinnoista alas, sillä sunnuntaiyönä raskaus meni kesken. Raskausviikkoja oli tällöin 5+1, joten raskaus oli vasta aivan alussa.

Ajattelin pitäväni tämän asian vielä salassa ja kertoa siitä sitten vasta paljon myöhemmin uusien onnellisten uutisten jälkeen, mutta en tällä hetkellä kykene kirjoittamaan mitään muuta jos en saa tätä sanotuksi.

Me olemme surullisia, mutta toivumme ja jatkamme yritystä pian uudestaan. Haluamme odottaa tässä välissä yhdet kuukautiset, jotta kohtu ja mieli saa toipua.

Mä ehdin juuri sunnuntaina kirjoittaa hieman tästä raskaudesta ja tässä pieni pätkä:

perhe

perhe

“Mä oon ollut nyt viikon raskaana tai siis viikko on aikaa siitä, kun tein raskaustestin. Mä uskon, että te saatatte pystyä kuvittelemaan sen miten onnellinen mä olen, kun olen avoimesti vauvahaaveista kertonut. Tämä viikko on mennyt onnellisessa kuplassa. Mä hipsin jo varhain aamulla tekemään raskaustestiä hätäisenä neljä päivää ennen odotettuja kuukautisia. Olin napannut S-marketista pari raskaustestiä matkaan edellisen illan ruokaostosreissulta ja toisen näistä testeistä pystyi tekemään jo näin varhain. Tästä kierrosta en ajatellut olevani raskaana, vaan olin aivan varma kuukautisten alkamisesta, sillä olin ollut kiukkuinen samaan tapaan kuin yleensä ennen naistenvaivojen alkua. Mitään raskausoireita ei myöskään ollut, kun taas aikaisempina kuukausina niitä oli ollut jo melkoisesti. Etovaa oloa ja jopa yhden kokonaisen kuukauden olin juomatta kahvia, kun se etoi. Mieli voi olla ihmeellinen, kun se haluaa niin kovasti vauvaa.

Me kerrottiin raskaudesta lapsille heti ja Amalia oli ensimmäinen kenelle tulevasta vauvasta kerroin. Amalia sai sitten herättää isin ja kertoa ilouutisen isille. Johnny oli hieman hämmästynyt ja halusi vielä lähteä apteekkiin ostamaan toisen testin, jolla raskaus varmistettiin ihan varmaksi.

Vielä ei ole tullut muuta raskausoiretta kuin rintojen arkuus. Maha on näin iltasella todella turvoksissa ja tissit tuntuu painavilta ja roikkuvilta. Mä olen ollut myös aika väsynyt iltaisin ja nukahtanut useampana iltana jo yhdeksän pintaan.

On sanoinkuvaamattoman ihanaa olla raskaana ja saada perheeseemme vauva. Se on meidän kolmas lapsi ja me ollaan koko perhe ihan äärettömän onnellisia.

Myös Johnny on tulevasta pikkuisesta hyvin onnellinen ja tuleva iskä hörppäsi heti konjakkia, kun sai tietää rakkaan vaimonsa odottavan vauvaa. Tämä traditio Johnnylla on ollut jokaisen mukulan kohdalla. Muutaman päivän päästä raskaustestin teosta tuleva isä pussasi mun vatsaa ensimmäisen kerran”..

perhe

Nyt tulee ihan itku tätä tekstiä oikolukiessa, mutta siitä huolimatta vaikka tässä kävi nyt huonosti, niin olen todella onnellinen siitä, että me yritämme vauvaa ja uskon ja toivon, että jossain kohdin me onnistumme ja kaikki menee hyvin <3

91 Comments
 • Vanha mamma
  Posted at 20:22h, 18 lokakuun Vastaa

  Voimia. Olen kokenut saman neljä kertaa… kolme kertaa ennen ensimmäistä lasta ja kerran lasten välissä..
  Ekat kolme oli kamalia kamalia kamalia, mut siihen neljänteen mun mun keho valmisti mun mielen… koin olevani vain ‘ehkä’ raskaana vaikka testi näytti plussaa ja vauva oli toivottu… raskaus eteni 11+viikoille ja paljastui tuulimunaksi. Tuntui se tietenkin pahalta, mutta erilaiselta kuin ne keskenmenot, joista keho, alitajunta, mikälie, ei varoittanut etukäteen.

  • Johanna
   Posted at 20:48h, 18 lokakuun Vastaa

   Kiitos <3

 • V
  Posted at 20:23h, 18 lokakuun Vastaa

  Paljon tarrasukkia seuraavalle pienelle <3 ihana uutinen <3

  • V
   Posted at 20:50h, 18 lokakuun Vastaa

   Ihana uutinen siis se, että Johnnykin lämpesi kolmannelle lapselle.<3

   • Johanna
    Posted at 20:51h, 18 lokakuun Vastaa

    <3

 • EMMINKEMMI
  Posted at 20:24h, 18 lokakuun Vastaa

  Osaanottoni keskenmenoon ja iso halaus.Olette ajatuksissani.

  • Johanna
   Posted at 20:46h, 18 lokakuun Vastaa

   Kiitos <3

 • Nanna
  Posted at 20:32h, 18 lokakuun Vastaa

  Been there. <3

  • Johanna
   Posted at 20:46h, 18 lokakuun Vastaa

   <3

 • Minna
  Posted at 20:35h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi että <3 Tuli surku teidän puolestanne!
  Jaksuhalit, mutta luottavaisin mielin kuitenkin kohti tulevaa <3 Tsemppiä!

  • Johanna
   Posted at 20:46h, 18 lokakuun Vastaa

   Kyllä luottavaisin mielin <3

 • Nana
  Posted at 20:39h, 18 lokakuun Vastaa

  Niin ihanaa ja niin kamalaa. Todella surullinen keskenmenosi johdosta. Olen sormet ristissä toivonut että Johnny tulee myös kolmannen lapsen kannalle. Upeaa että se tapahtuikin näin pian. Isot jaksuhalit teille ja nyt pidän sormet tiukemmin ristissä!

  • Johanna
   Posted at 20:45h, 18 lokakuun Vastaa

   Kiitos ihana ja mä olen myös todella onnellinen, että Johnny tuli toisiin aatoksiin <3

 • Mari
  Posted at 20:44h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi ei.. Ihan kamalaa.. Mutta vitsi mikä ilo tuli teidän puolesta, että Johnny on näyttänyt vihreää valoa, ja te saatte ihan varmasti sen kolmannen lapsen vielä piakkoinkin! <3 Tyhmää sanoa, mutta keskenmenon ja myöhäisen raskaudenkeskeytyksen kokeneena, sitä keskenmenoa miettii ihan eri näkökulmasta, kun joutuu luopumaan siitä vauvasta viikoilla 24, sen takia että hän ei koskaan tule olemaan kykenevä elämään hetkeäkään tässä maailmassa, kuin että raskaus olisi mennyt kesken jo alussa.. Armollisuutta.. <3 Älä vaan ota pahalla kommenttiani. Jaksamista ja hurjasti tsemppiä tulevaan. Asioilla on tapana järjestyä.

  • Johanna
   Posted at 20:50h, 18 lokakuun Vastaa

   En ota pahalla <3 Mä olen myös äärettömän onnellinen siitä, että Johnny tuli toisiin aatoksiin <3

 • Camilla
  Posted at 20:49h, 18 lokakuun Vastaa

  • Johanna
   Posted at 20:50h, 18 lokakuun Vastaa

   <3

 • Nimetön
  Posted at 20:56h, 18 lokakuun Vastaa

  Onnea matkaan!
  “Uusia yrityksiä” tulee meille useimmille eteen joskus, mutta, vaikka ne kulkevat mukanamme tavallaan aina, niistä useinmiten mennään yli ja eteenpäin.

  • Johanna
   Posted at 21:03h, 18 lokakuun Vastaa

   <3

 • 6tytönäiti
  Posted at 20:58h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi itku miten surullinen juttu 🙁 Mä oon niin kovasti oottanu että kerrot miehesi myös haluavan kolmannen lapsen joten se on kyllä ihana asia. Tuntui niin pahalta lukea kirjoituksia kun sulla niin kamala vauvankaipuu ollut :/ Mutta nyt toivut tästä rauhassa ja toivotaan että pian tärppää taas ja kaikki sujuu hyvin loppuun asti <3 <3

  • Johanna
   Posted at 21:05h, 18 lokakuun Vastaa

   Se on tosi ihana asia ja sitä mun on tehnyt mieli hehkuttaa, mutta Johnny halusi, että kerromme vauvasta sitten ja yllätämme teidät <3 Nyt kävi näin surullisesti, mutta uskon ja toivon, että vauva perheeseen jossain kohdin saadaan <3

 • Sanna
  Posted at 21:15h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi ei miten surullista! Kyllä te vauvan vielä tulette saamaan.<3 Otan osaa menetykseenne!

  T. Sanna
  Neljän lapsen äiti

  • Johanna
   Posted at 08:07h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos Sanna ja kyllä mäkin uskon, että tulemme saamaan <3

 • Minävain
  Posted at 21:16h, 18 lokakuun Vastaa

  Voi että, olen niin pahoillani teidän puolesta! Lapsi on lahja, ei itsestäänselvyys. Oot ihana äiti, samantapainen kuin minä <3 😀 tsemppiä ja voimia palautumiseen ja uuteen raskauteen!

  • Johanna
   Posted at 08:06h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos kauniista sanoistasi <3 <3

 • Titiuu
  Posted at 21:24h, 18 lokakuun Vastaa

  Voimia suureen suruun ja hurjan paljon onnea uuteen yritykseen. Ihana uutinen, että Johnny näyttänyt vihreää valoa kolmannelle vauvalle ❤

  • Johanna
   Posted at 08:06h, 19 lokakuun Vastaa

   Ihana uutinen todella ja kiitos <3

 • siiri
  Posted at 21:39h, 18 lokakuun Vastaa

  Osanotto. <3 jatkossa ehkä harkitsisin lapsille kertomista vähän myöhemmin, kun lapsen on vaikea varmaan käsittää miksi vauvaa ei tulekaan. 🙁 moni ystäväpari on kertonut avsta 6-7 kuulla sisaruksille.

  • Johanna
   Posted at 08:04h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos siiri <3 No me teemme omat päätöksemme näissä asioissa enkä koe tässä kohtaa tarvetta kenenkään neuvoille.

 • Muumimamma
  Posted at 21:45h, 18 lokakuun Vastaa

  Voimia ?

  • Johanna
   Posted at 08:03h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • Surupusero
  Posted at 22:08h, 18 lokakuun Vastaa

  Kurja juttu mutta paljon plussatuulia sinne ja olen mahdottoman onnellinen että johnny on näyttänyt vihreää valoa. Itsellä oli haaveissa iso perhe, ensimmäistä vauvvaa ollaan yritetty jo kolme vuotta ilman ainuttakaan positiivista testiä. Hoitoihin olemme jonossa. Toivottavasti meille edes se yksi murunen siunaantuisi, suuresta perheestä on enää turha haaveilla

  • Johanna
   Posted at 08:03h, 19 lokakuun Vastaa

   Mä todella toivon, että hoidot tuovat teille avun ja saatte vauvan <3 <3 Lämmin halaus sinulle <3 <3

 • R
  Posted at 22:12h, 18 lokakuun Vastaa

  Voimia teille! Saanko kysyä, kävitkö lääkärissä varmistamassa että todella mennyt kesken? Surullista kyllä. :/ Mutta ihana kuulla että miehesi myös lämmennyt ajatukselle. Itsellä myös keskenmeno kesällä, selvisi vasta rv 12 ultrassa ettei sykettä enää ole. Oli outoa kun ei vuotoa ollut ja kaikki raskausoireet päällä. Ja mies oli juuri tottunut ajatukseen että kolmas lapsi tulisi.. Näin vain käy joskus. Tsemppiä ja jaksuja uuteen yritykseen!

  • Johanna
   Posted at 08:01h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 En mä käynyt, koska tämä oli ihan selvä homma. Testaan sitten hetken päästä raskaustestillä, että on muuttunut negatiiviseksi. Kyllä mä koen tämän keskenmenon paljon helpommaksi, kuin aikoinaan keskenmenoni ennen Miloa, se kun tapahtui 10 viikolla ja oli henkisesti ja fyysisesti paljon raskaampi ja kivuliaampi.

   On se todella upeaa, että Johnny käänsi kelkkansa, luottavaisin mielin jatketaan yritystä sitten hetken päästä <3

   Lämmin halaus sulle sinne <3

 • minttu
  Posted at 22:20h, 18 lokakuun Vastaa

  Lämmin osanotto keskenmenoon. Surullista mutta kuitenkin niin upeaa, että Johnny antoi suostumuksensa kolmanteen lapseen. Nyt vaan rauhallisesti ja luottavaisin mielin eteenpäin!

  • Johanna
   Posted at 07:55h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos Minttu <3 Luottavaisin mielin ja on kyllä ihan mahtavaa, että Johnny käänsi kelkkansa ja se on vielä tosi innoissaan ollut <3

 • Sande
  Posted at 22:35h, 18 lokakuun Vastaa

  Tsemppiä tilanteeseen <3 Olen varma kuitenkin että teillä menee vielä hyvin niinkuin itse sanoit ja uusi vauva kolkuttaa ovella kun sen aika on.. me yritertiin lasta 10kk ja itkin joka kuukausi kun menkat alkoi. Jälkeenpäin mietin että joku tarkoitus oli ettei lapsi tullut heti. En siis halua mitään pahaa surullisessa tilanteessa, mä itse ajattelen näin asioista että kaikella on tarkoitus 🙂

  • Johanna
   Posted at 07:48h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos Sande <3 Se ei ole tuo lapsen saaminen tosiaan helppoa, aikamoista rakettitiedettä joku on joskus sanonut, niin monta asiaa pitää onnistua ja niin paljon voi mennä vikaan. Ihanaa, että saitte pienen <3 <3 Mä uskon tosiaan myös, että kyllä mekin vielä vauva saadaan <3

   Omassa elämässäni mä en ole kyllä pystynyt enää ajattelemaan, että kaikella on tarkoitus enkä tarkoita nyt tätä tapahtumaa, vaan ihan koko elämän kirjoani, mutta hyvin tässä asiat kuitenkin on <3

 • mamma11
  Posted at 22:39h, 18 lokakuun Vastaa

  Voimia! Samassa veneessä ollaan? olisi kiva kuulla miten amalia reagoi siihen että vauva ei nyt enään olenkaan masussa?itse en uskaltanut lapselleni kertoa juuri riskien takia

  • Johanna
   Posted at 07:46h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos <3 Ja voi ei, haleja sinne ja paljon voimia sullekin <3 Mä voin kirjoitella tästä miksi me kerrottiin jo ja miten sitten Amalia suhtautui, kun ei se mennytkään niin kuin toivottiin <3

 • Saman kokenut
  Posted at 23:49h, 18 lokakuun Vastaa

  Paljon voimia menetyksen läpikäymiseen <3 itsekin koin keskenmenon kuukausi sitten, rv10+ suunnilleen. Tuo lapsi olisi ollut meillekin kolmas. Äärettömän vaikea ja surullinen asia, itselleni ainakin vaikeaksi tekee sekin, kun on jo ehtinyt suunnittelemaan tulevaisuutta, perheen kasvamista, on ehtinyt tuntea raskauden, ja keskenmennyt sikiökin jo näytti ihan vauvalta. Kaikki on niin konkreettisesti yhtäkkiä viety pois 🙁

  Nämä on niitä asioita, joissa auttaa vain aika, ja toivottavasti teillä pian onnistuisi uusi raskaus jotta pääsisi taas tuntemaan sen odotuksen onnen ja ilon <3

  • Johanna
   Posted at 07:43h, 19 lokakuun Vastaa

   Kiitos ja samoin sinne <3 Mä koin tämän paljon helpommaksi tässä kohdin, kun raskaus oli tosiaan vasta aivan alussa. Tottahan sitä ehti jo miettiä tulevaisuutta ja olin aivan äärettömän innoissani ja onnellinen, mutta silti tämä on henkisesti ja fyysisesti helpompi keskenmeno kuin silloin aikoinaan keskenmenoni ennen Miloa, jonka koin viikolla 10. Lämmin halaus sulle ja toivotaan, että pian meitä molempia kohtaa onni, jonka saamme sitten ihan oikeaksi vauvaksi <3 <3

 • Ikäloppu
  Posted at 07:11h, 19 lokakuun Vastaa

  Tsemppiä. Mä päätin ( tai miehelle se olikin ok) että halutaan vielä vauva nro.4. Vuosia liikaa mittarissa ,eikä sitä sitten kuulunutkaan . 3 vuotta vierähti,yhden kerran näytti testikin plussaa ,mutta se oli sellainen hipaisu. vain. Nyt hän tuossa tuhisee ja eilen lähti ryömimään. Ollaan onnemme kukkuloilla. Kyllä se onni varmasti teitäkin vielä kohtaa?

  • Johanna
   Posted at 07:35h, 19 lokakuun Vastaa

   Oih onnea ihanasta neljännestä <3 Raskaita vuosia teillä siinä odottaessa ollut, mutta ihana että vauva ilmoitti kuitenkin tulostaan ja siinä hän jo ryömii <3

   Kyllä mäkin uskon, että me saadaan vielä vauva <3 Kiitos <3

 • M
  Posted at 08:13h, 19 lokakuun Vastaa

  Osanotot. ? Meillä oli viime jouluna tuulimunaraskaus, rvkolla 10 tehtiin lääkkeellinen kohdun tyhjennys. Minulle helpottavaa siinä oli et siellä ei periaatteessa ollut mitään. Nyt meille on tulossa neljäs, olen rv25. Alussa pelotti kauheasti et jos tämäkin on tuulimuna tai menee kesken. Ja kun meidän ensimmäinen lapsonen keskeytettiin rv22 aivojen kehityksen estävän hermoputken sulkeutumishäiriön takia, kaikki mahdolliset pelot on ollu tässä raskaudessa. Mutta onneksi olen silti osannut myös nauttia tästä. Toivotan teille onnea uudelleen yrittämiseen, ja onnea mahdolliseen tulevaan raskauteen. ❤

  • M
   Posted at 08:36h, 21 lokakuun Vastaa

   Meillä on muuten samanikäiset lapset. ☺

   • Johanna
    Posted at 10:27h, 23 lokakuun Vastaa

    <3

  • Johanna
   Posted at 10:12h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos <3 <3 Muakin surettaa kovasti toi pelon tunteminen, joka tulee olemaan läsnä seuraavassa raskaudessa. Jotenkin mä olin nyt tosi onnellinen enkä pelännyt, ihmettelin sitä itsekin paljon etten antanut pelolle valtaa ja sitten kävi kuitenkin näin 🙁 Miloa odottaessa mä pelkäsin kovin alkuraskauden ja koko raskauden aikana kävin ultrassa useamman kerran ja tää pelko johtui tosi paljon siitä, että ennen Miloa raskaus meni kesken rv 10 ja tää oli sillon tosi kova paikka. Tällä kerralla, kun raskaus meni kesken jo näin varhain koen, että tämä oli helpompi fyysisesti ja henkisesti, mutta kyllä nyt tunteet ovat tässä viime päivinä menneet laidasta laitaan, välillä olo on tosi surullinen ja vihainen, mutta kyllä tämä tästä ajan kanssa ja mä olen tosi onnellinen ja luottavainen siitä, että vielä vauva saadaan <3 Mutta ei tämä helppoa ole, sniif 🙁

   Onnea ihanaan odotukseen teille hirvittävien vastoinkäymisten jälkeen <3 Haleja sinulle <3 <3

   • M
    Posted at 18:34h, 23 lokakuun Vastaa

    Kiitos <3 <3 Mitä enemmän tietää ja on kokenut raskauksista sitä enemmän osaa pelätä. Mutta onneksi siitä osaa jossain kohtaa myös nauttia. 🙂 <3 Mahdollisesti meidän seuraavatkin lapset ovat saman vuotisia. 🙂

    • Johanna
     Posted at 19:07h, 23 lokakuun Vastaa

     Oi toivotaan, että näin käy <3 🙂

 • Henna
  Posted at 08:28h, 19 lokakuun Vastaa

  Voimia koko perheelle❤
  Keskenmenon kokeneena tiedän että on rankkaa ja asia pitää käydä läpi. Ihanaa että Johnny käänsi kelkkansa ja uskon että varmasti vauva teillä vielä tuhisee?

  • Johanna
   Posted at 10:14h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon Henna <3 Toivotaan, että tuhisee ja ihanaa tosiaan, että Johnny käänsi kelkkansa <3

 • Hosuli
  Posted at 08:53h, 19 lokakuun Vastaa

  Voimia teille! <3 toivotaan, että pian tulisi raskaus, joka toisi pienen tuhisijan syliinne. Olet rohkea, kun kerrot kokemastanne surusta.

  • Johanna
   Posted at 10:14h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Hosuli <3 <3 Kyllä mä uskon, että vielä täällä vauva tulee tuhisemaan <3

 • Anna
  Posted at 11:34h, 19 lokakuun Vastaa

  Itse sain keskenmenon keväällä, viikkoja oli 9+2.
  Kolmas oli pitkään ollut haaveissa ja tämä olisi ollut erittäin toivottu.
  Nyt en edes uskalla haaveilla uudesta raskaudesta, keskenmeno jätti ihan hirveän pelon. Totesin miehellekin että nämä meidän lapset ovat nyt tässä❤️
  Voimia sinulle❤️

  • Johanna
   Posted at 10:16h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Anna kommentistasi ja ymmärrän sua täysin. Mä en myöskään tule enää haaveilemaan vauvasta tämän jälkeen jos kolmas vauva saadaan, sillä kyllä tämä varjopuoli on vaan niin musertava tässä.. Voimia sinne myös ihan hirmuisesti ja haleja sinulle <3 <3

 • bansku
  Posted at 13:07h, 19 lokakuun Vastaa

  Osanottoni keskenmenon puolesta, mutta ihanaa, että Johnny viimein suostui kolmanteen <3 Jotain tällaista vähän aavistelinkin, kun et ollut vähään aikaan asiasta puhunut 🙂 Mutta voimia teidän perheelle, ja onnea tulevaan yritykseen! Mä pidän peukkuja, että seuraavalla kerralla kaikki menee hyvin! <3

  • Johanna
   Posted at 10:21h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos bansku <3 <3 Mä arvelinkin, että joku saattanee arvata, että Johnnny on kääntänyt kelkkansa ja arvaa vaan onko tehnyt mieli kertoa teille ihanille lukijoilla, että yritämme vauvaa <3 Mä uskon todella, että kaikki menee seuraavalla kerralla hyvin <3 <3

 • Nanna
  Posted at 16:14h, 19 lokakuun Vastaa

  Voimia <3 Kokemuksesta tiedän, että jokainen keskenmeno, alussa tai vähän myöhemmin, satuttaa todella. Toivottavasti teillä tärppää pian uudestaan ja raskaus sujuu ongelmitta. Jokainen tekee omat päätöksensä, mutta minustakin oli tärkeää kertoa (silloin ainoalle) lapselleni, että äidin mahassa oli vauva, muttei ole enää ja siksi äiti on niin äärettömän surullinen. Toiveikasta syksyä teille <3

  • Johanna
   Posted at 10:22h, 23 lokakuun Vastaa

   Näinhän se on 🙁 Kiitos Nanna <3 <3 Ihanaa syksyä sinnekin <3

 • el.
  Posted at 17:34h, 19 lokakuun Vastaa

  Voimia! <3

  • Johanna
   Posted at 10:22h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • Pilvi
  Posted at 19:54h, 19 lokakuun Vastaa

  Osanottoni teidän perheellenne ❤️ Olette mahtavat vanhemmat, joten ihanaa, jos teille vielä lisää lapsia siunaantuu. Tsemppiä ?

  • Johanna
   Posted at 10:23h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Pilvi <3 Ja toivotaan, että vauva vielä saadaan <3

 • Rellu
  Posted at 20:38h, 19 lokakuun Vastaa

  Pahoitteluni keskenmenosta, myös täällä kokemusta niistä. Yksi ennen esikoista ja toinen esikoisen ja keskimmäisen välissä. Kyllä ne aina satuttaa…
  Mut jotenkin oon kokoajan ajatellut että miehes ennenpitkää siihen kolmanteen taipuu, se on ihanaa<3

  • Johanna
   Posted at 10:24h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Rellu <3 Oli kyllä ihanaa, kun Johnny alkoi puhua kolmannesta yhtäkkiä, arvaa vaan olinkin onnellinen <3

 • Piia
  Posted at 23:17h, 19 lokakuun Vastaa

  Voi ei, pahoittelut ja voimia! <3 Mutta ihanaa, että kolmoselle lupa tulla ja tuleekin varmasti kun aika oikea. 🙂

  • Johanna
   Posted at 10:24h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Piia <3

 • Suvi
  Posted at 09:28h, 20 lokakuun Vastaa

  <3

  • Johanna
   Posted at 10:24h, 23 lokakuun Vastaa

   <3

 • Pikkunaisia / Eveliina
  Posted at 11:59h, 20 lokakuun Vastaa

  Voimia, Johanna <3 Kävin läpi samoja asioita aika lailla vuosi sitten. Vuoden verran ehdimme toivoa kolmatta lasta, ja keskenmeno tuntui musertavalta, kun raskaaksi tuleminen oli pitkän yrityksen jälkeen onnistunut. Niin raskasta kuin se onkin, olen ainakin itse kokenut, että jos mahdollista, rakkaus lapsiin syvenee vielä enemmän, kun omakohtaisesti käy läpi sen, miten suuri ihme lapset ovat. Nyt kolmatta lasta sylitellessä haluan pitää joka hetkestä kiinni, kun pystyn palauttamaan tyhjän sylin tunteen vieläkin. Kaikki kääntyy vielä parhain päin <3

  • Johanna
   Posted at 10:25h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Eveliina ja mä uskon myös, että kaikki kääntyy vielä parhain päin <3 Awww mä olen tosi onnellinen teidän puolesta, ihan tulee itku <3

 • lillamy
  Posted at 15:58h, 20 lokakuun Vastaa

  Voi ei :'( Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan mitä olet tänne kirjoitellut ja kun huomasin tämän ekana, niin kommentoin nyt vain tähän ja luen muut jutut myöhemmin 🙁 Suuren suuret tsempit sinne toipumiseen, te olette kyllä varmasti yhdet parhaista vanhemmista mitä lapset voivat saada, joten uskon vahvasti, että teille tulee vielä perheenlisäyksen onni! <3

  • Johanna
   Posted at 10:26h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos lillamy <3 Kyllä mä uskon myös vahvasti siihen, että saamme vielä vauvan <3

 • Tuulevi
  Posted at 06:23h, 21 lokakuun Vastaa

  Voimia Johanna koko perheelle <3 Olet vahva, selviät tästäkin. Sinulla on ihana perhe joka kasvaa kyllä kun aika on. Kiitos kun jaoit tämän surusta huolimatta <3

  • Johanna
   Posted at 10:27h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos Tuulevi kauniista sanoistasi <3 <3

 • äippä vm-62
  Posted at 19:40h, 21 lokakuun Vastaa

  Voimia ja enkeleitä teille <3 On kuitenkin tosi ihana kuulla että miehesi on myös halukas kolmanteen lapseen, olette nuoria ja varmasti teillä vielä pikkuinen käärö siellä tuhisee. Ihanaa kun on tuollaisia lapsi rakkaita ihmisiä! Kaikkea hyvää koko teidän perheelle ja jaksamista!

  • Johanna
   Posted at 10:27h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos <3 <3 Kaikkea hyvää sinne myös ja kyllä mä uskon, että vauva vielä perheeseemme saadaan <3 <3

 • Tee
  Posted at 21:25h, 21 lokakuun Vastaa

  <3
  Mielestäni tietämättä tarkemmin toisen tilannetta, on ajattelematonta tulla kertomaan, milloin lapsille pitäisi kertoa tulevasta sisaruksesta.
  Me jouduimme/halusimme kertoa 2,5v tyttärellemme viikolla 5, kun aloin oksentamaan kaiken ulos. Oksensin ensimmäiset 24 viikkoa ja makasin kotona tai sairaalassa muuten voimattomana. Mielestäni oli parempi kertoa lapselle rehellisesti, mistä oksentaminen johtuu.
  Voimia Johanna teille! Menettäminen on aina vaikeaa, varsinkin kun menettää odotetun. Uskotaan tulevaan, että sieltä vielä siunaantuu hyvää!

  • Johanna
   Posted at 10:28h, 23 lokakuun Vastaa

   Kiitos ja olen samaa mieltä <3

 • Tunteet keskenmenon jälkeen - Amalian harvinainen sairaus
  Posted at 20:24h, 23 lokakuun Vastaa

  […] Ihanimmista uutisista tulikin ne surullisimmat […]

 • Ks
  Posted at 21:15h, 23 lokakuun Vastaa

  Niin siinä
  Käy kun liian aikaisin ilmoittaa.. Raskaudesta ei koskaan pidä

  • Nimetön
   Posted at 00:43h, 24 lokakuun Vastaa

   ???? Siis eihän se nyt millään tavalla katso tuleeko keskenmeno vai jos ilmoittaa aikasin? Ja eihän he edes olisi vielä ilmoittaneet raskaudesta mikäli ei oli käynyt näin. Tälläiseen postaukseen ei todellakaan tarvitse tulla tuollaisia kommentoimaan, kuumuu ihan hyviin käytöstapohin.

   Joka tapauksessa, voimia suruun ja onnea ja iloa tulevaan talveen <3

   • Johanna
    Posted at 09:53h, 24 lokakuun Vastaa

    Kiitos Nimetön <3 <3

  • Pianotar
   Posted at 10:15h, 24 lokakuun Vastaa

   Tämä on kyllä aivan totta. Ihmiset todella ottavat kevyin mielin sen että kyllä tässä vielä tehdään vauva ja eivät ymmärrä sitä kuinka vaikeaa on sellaisella joka kokee esim raskauden keskeytyksen lapsen kromosomihäiriön takia vaikka raskaus olisi jo puolivälissä tai ihmiset jotka vaan eivät saa lapsia. Tärkeintä että lapsi on terve, muu on toissijaista. Edes kolmen kuukauden riskiraja ei kerro vielä että vauva syntyisi terveenä ja elossa. Olkaa ihmiset onnellisia yhdestäkin terveestä lapsesta. Sitä ei ymmärrä jos ei joudu kokemaan menetystä ja vieläpä pidemmällä raskautta….

  • Paula
   Posted at 21:16h, 24 lokakuun Vastaa

   Ajattelematon kommentti ja täysin turhaan syyllistävä! ?
   Siinä ei ole mitään pahaa jos haluaa kertoa olevansa onnellinen!
   Voimia perheellenne ja älä anna typerien kommenttien aiheuttaa syyllisyyttä! Näille ei voi mitään!

   • Johanna
    Posted at 21:18h, 25 lokakuun Vastaa

    Kiitos Paula <3

  • minä itte
   Posted at 13:28h, 26 lokakuun Vastaa

   …meinaatko, ettei saa keskenmenoa, jos ei kerro kenellekään? Ja jos kertoo heti vauvasta, niin saa heti keskenmenon? TOLLO!!!!!

 • Saadaanko se parhain joululahja? -Amalian harvinainen sairaus
  Posted at 18:00h, 29 marraskuun Vastaa

  […] Keskenmenosta on toivuttu aika hyvin ja tällä hetkellä vauvan yritys on niin sanotusti käynnissä taas. Saa nähdä saako meidän perhe maailman parhaan joululahjan uuden raskauden muodossa. Tunnelmat ovat odottavat ja innokkaat! […]

 • Poikien äiti suosituin – Kaksplussan luetuimmat blogitekstit vuonna 2017
  Posted at 13:01h, 29 joulukuun Vastaa

  […] sairastava tytär Amalia. Kahden lapsen perheeseen odotettiin jo kolmatta vauvaa, mutta Ihanimmista uutisista tulikin surullisimmat, kun varhainen raskaus päättyi keskenmenoon. Koskettava postaus oli kuluneen vuoden […]

Post A Comment