Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Iiik ultra ja tuliluomen laserhoito peräkkäisinä päivinä -Sydän vähän kallellaan
 

Iiik, ultra ja tuliluomen laserhoito peräkkäisinä päivinä

Aika kovin alkaa jännittää! Ihanaa, että ultra on jo huomenna ja ihme kyllä sitä odotellessa päivät ovat menneet tosi hyvissä fiiliksissä ja nopeasti.

Laserhoito heti seuraavana päivänä

Tällä viikolla on roppakaupalla jännitettävää, sillä Amalialla on perjantaina tuliluomen laserhoito ja tottahan sekin jänskättää, vaikka tällä hetkellä eniten kuitenkin se, että tyttö pysyy terveenä. Tuntuu kammottavalta lukea joka aamu ihmisten päivityksiä oksutaudista, joka tuntuu nyt kovasti jylläävän. Toisaalta me ollaan oltu täällä kotona evakossa eikä tavata ketään, joten tauti on aika epätodennäköinen. Johnny on tietysti tapansa mukaisesti hieman flunssainen ja sehän kuuluu asiaan aina ennen Amalian hoitoa 😉 Viimeksi reilu vuosi sitten ennen hoitoa mies ei edes uskaltanut kertoa olevansa kipeä, vaikka kuumettakin pukkasi, kun se tietää kuinka paljon mä pelkään pöpöjä ennen hoitopäivää.

Toki itse Amaliakin on sairastellut ja tälläkin hetkellä tytöllä on antibiootti päällä, mutta terve hän jo onneksi on, vaikka kuuri vielä muutaman päivän jatkuukin.

Ehtisikö hoitoon vielä toisenkin kerran ennen kesää?

Saa nähdä onko tämä laserhoito kerta ainokainen ennen kesää, vai mahtaako Amalia päästä hoitoon vielä toisenkin kerran. Amalia odottaa laserhoitoa kovasti, sillä sitten saa olla ihan yksin äidin ja isin kanssa pikkuveljen jäädessä mummin hoiviin. Olemme luvanneet Amalialle, että kotimatkalla käymme syömässä hyvät kebabit ja sitten tyttö saa tietysti valita palkinnon itselleen kaupasta joku päivä.

tuliluomen laserhoito

Nukutus

Viimeisestä nukutuksesta onkin aikaa tosiaan reilu vuosi ja saa nähdä miten Amalia siihen suhtautuu. Aina ennen se on mennyt ihan loistavasti ja Amalia on ollut tosi reipas. Nyt isompana se saattaa jännittää enemmän, mutta äiti on mukana koko ajan ja tyttö pääsee sitten heti heräillessään meidän vanhempien luokse. Hyvin se varmasti menee ja sitten käydään perinteisesti heti jätskillä!

Parasta iltaa meidän ihanille lukijoille <3

4 Comments
 • Peppi
  Posted at 20:08h, 07 maaliskuun Vastaa

  Niin jännää ja ihanaa! Ihana varmasti päästä ultraan kurkkaamaan pientä. Amalian edellisestä laserhoidosta jo aikaa mutta varmasti menee jälleen hienosti. Tehdäänkö hoidot vielä Lastenklinikalla? Pitääkö hoitojen välissä olla joku tietty aika? Pääseekö Lastenklinikalla vanhemmat mukaan saattamaan lasta toimenpidehuoneeseen? Hyvää alkavaa kevättä!

  • Johanna
   Posted at 20:46h, 07 maaliskuun Vastaa

   On tosi ihana päästä kurkkimaan pikkuista <3 Nyt hoito tapahtuu Töölössä, jossa kokeillaan toista laseria, josko se tehoaisi paremmin, nukutustiimi tosin tulee Lastenklinikalta ja kyllä toinen vanhemmista on aina päässyt saattamaan ja saanut olla siihen asti, että tyttö nukahtaa <3 Ihanaa kevättä sinnekin ja kiva, kun kommentoit taas <3

 • Piia
  Posted at 07:46h, 08 maaliskuun Vastaa

  Tsemppiä ja aurinkoisia päiviä! 🙂 <3

  • Johanna
   Posted at 07:51h, 08 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon ja samoin sinne <3 <3

Post A Comment