Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kesäretki Korkeasaareen -Amalian harvinainen sairaus
 

Kesäretki Korkeasaareen

Ups lupasin tämän postauksen jo eiliselle, mutta en ehtinyt viimeistellä sitä koko päivän Linnanmäki-reissun vuoksi. Nyt kuitenkin luvassa kuulumisia Korkeasaaresta! Lähdettiin reissuun sen kummemmin suunnittelematta, sillä heräsin Milon kanssa viikko sitten maanantaiaamuna kello kuusi ja muun perheen nukkuessa sain idean, että tänään olisi hyvä päivä Korkeasaari-retkelle. Amalian ja isin herättyä ehdotin isille reissua ja sehän sopi. Amalialle kerrottiin vasta sitten ja tyttöhän oli heti ihan tohinoissa. Mieheni soitti vielä kummipoikamme perheineen mukaan ja tunnin varoitusajalla hekin olivat ihan messissä! Tämä tuorein kummipoikamme on vasta reilu vuoden ja oli ihana viettää päivä heidän kanssa.

Lapset ketun selässä

Lapset ketun selässä

Milo sai tallustella matkan parkkipaikalta Korkeasaareen ja sehän kesti niinkin kauan, että puoli tuntia myöhemmin lähteneet ystävämme saivat meidät kassalla kiinni. Milo kun kävelee juuri sinne minne haluaa ja kädestä, kun yrittää ottaa niin poika taipuu spagettina maahan. Hetken Milo kulki seisomalaudalla, mutta aika pian poika hiffasi kuinka kiva on hypätä kyydistä vauhdeissa pois ja niin loppui sekin meno.

Milo seisomalaudalla

Milo seisomalaudalla

Milo seisomalaudalla

Milo ja äiti

Kävelymatkalla saimme Johnnyn kanssa pienen kinan aikaiseksi ja edessä oleva ukkeli kääntyi katsomaan meitä vieno hymy huulilla. Amalia taas totesi tomerana hieman vihaisena: TÄSTÄ EI TULE HYVÄ PÄIVÄ!
Noh lopetin sitten kiukuttelun ja päivästä tuli ihan mahtava!

Lapset rakastivat eläimiä ja kummipoikamme oli aivan fiiliksissä hirvistä. Ilma oli todella kiva ja olin pakannut eväiksi leipiä, suolakeksejä, smoothieta, pillimehuja, vettä, rusinoita ja Milolle piltin. Paikan päältä oli pakko ostaa vielä pehmikset ja kahvia. Kotimatkalla pysähdyimme Mäkin autokaistalle, josta ostimme hampurilaiset, sillä nälkä oli jo hirmuinen. Milo veti tyytyväisenä hirsiä meidän porsastelun aikana.

Heposet

Heposet

Perhe

Milo ihmettelee eläimiä

Milo syö jäätelöä

Amalia jäätelöllä

Olimme kotona vasta kuuden pintaan eikä Amalian reissut päättyneet vielä tähän, vaan pakkasimme pikaisesti tytölle yökamppeet ja hän pääsi Merja mummin luokse yökylään.

Amalia

Milo

Milo vauhdissa

Amalia

Äijät ihmettelee

Äijät ihmettelee

Mitäs kesätouhuja te lukijat olette tehneet?

2 Comments
 • Suvi
  Posted at 15:05h, 23 heinäkuun Vastaa

  Toi viimenen kuva on ihan paras :DDDDD

  • Johanna
   Posted at 22:10h, 26 heinäkuun Vastaa

   Se on aika bueno 😉 <3

Post A Comment

*

code