Kotipäivän kuulumiset sekä videonpätkä

Meillä on ollut tänään kotipäivä! Heräsimme aamulla vasta yhdeksän aikaan ja teimme ihan rauhaksiin aamutoimia. Yökkäritkin taisimme vaihtaa vasta puoliltapäivin ulos lähtiessä. Lapset rakentelivat sulassa sovussa pikku legoilla heti aamupalan jälkeen ja nämä yhteiset kiistattomat hetket lämmittävät todella äidin mieltä. Meillä lapsilla on alkanut vasta hiljattain sujua leikit ja kyllä tuntuu ihanalta katsella näiden murujen touhuja. Myös Amalia ja naapurintyttö ovat alkaneet ihan haluta Miloa leikkeihin mukaan ja tästähän pikkuinen on mielissään. Miloa saa pukea ja Milo istuu vauvan rattaissa, kunhan vaan vauhti on kovaa! Milo antaa myös kantaa itseään ja nauttii leikeissä vauvan roolista.

Tämä päivä on sisältänyt myös kivoja ulkotouhuja kera naapurin lasten sekä mukavia sisäleikkejä. Me olemme pelanneet Milon kanssa paljon sisäjalkapalloa Amalian leikkiessä naapurintytön kanssa barbeilla.

Päivälliseksi valmistin lihakastikkeen perunoiden ja salaatin kanssa ja se oli todella hyvää. Lounaaksi lapset saivat syödä saarioisten lihaperunasoselaatikon puoliksi ja tämä on Milon lempparia.

Nyt Iida saapui juuri meille jumppansa jälkeen Amalian kaveriksi ja tytöt ottavat matsia yhdessä pelissä. Milo pelaa isänsä kanssa jalkapalloa ja Nuusku loikoilee!

Tosi ihana aloitus tälle viikolle! Tässä vielä videonpätkä tältä aamulta.

https://youtu.be/yI_osf47oic

Kivaa viikkoa kaikille!! <3

2 Comments
 • Nemmiia
  Posted at 17:30h, 28 helmikuun Vastaa

  Kivat leikit lapsilla ja tuo teidän talo on kyllä niin ihana!! 🙂

  • Johanna
   Posted at 17:33h, 28 helmikuun Vastaa

   Jep mä oon ihan fiiliksissä tästä talosta edelleenkin <3 Ja juu ihania leikkejä heillä on tänään ollut myös <3 Kiitos <3

Post A Comment

*

code