Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kuulotutkimuksissa ja vanhanajan makkarakastiketta -Amalian harvinainen sairaus
 

Kuulotutkimuksissa

Se olis taas perjantai! Meillä lapset vielä nukkuu (kello on kahdeksan) ja mä hörpin aamukahvia ja yritän saada tälle päivälle kirjoituksen aikaiseksi.

pitsiliina

Kuulotutkimuksissa

Viikko on hurahtanut mukavasti ja lasten mummilapäivän (mun blogin päivityspäivän) ajan mä olin jälleen tälläkin viikolla Helsingissä. Viime viikolla oli blogitapaaminen ja tällä viikolla kontrolliaika Kirurgisessa sairaalassa kuulon vuoksi. Tästä syystä blogi on ollut tämänkin viikon hiljaisempi, kun ei ole vaan tuntunut olevan aikaa ja jaksamista sen päivittämiseen.

Noh mun kuulo oli ihan samanlainen, kun ennenkin ja pärjäilen sen kanssa ihan hyvin. Mitä nyt ukko siihen ärsyyntyy, kun en aina kuule ja useimmiten kuulen väärin. Niinpä meillä puhutaan toisinaan ihan eri asioista.

Lapsilla oli ollut jälleen kivaa mummin hoteissa ja perinteisesti he olivat rakentaneet temppurataa, syöneet jätskiä ja tällä kertaa myös ulkoilleet muutaman tunnin. Mummilla on vanha kelkka, josta lapset tykkäävät kovasti! Mun äitin koiruli on vielä Johnnyn vanhemmilla hoidossa ja Luissilla on mennyt tosi hyvin. Viikonloppuna äippä palailee viimein lomalta ja alkaa olla jo kaikilla mummia ikävä.

Me ollaan nyt muutamasti ehditty perhekerhoon ja Milo on viihtynyt siellä. Se on vain kerran viikossa, joten varmasti tulemme käymään siellä vielä tovin ennen kuin kokeilemme uudestaan päiväkerhoa, johon poika menee siis ilman vanhempia. Tammikuun alussa, kun kerho ei vaan lähtenyt sujumaan.

Ulkotouhuja ollaan touhuiltu paljon, laskettu pulkkamäkeä ja riehuttu valtavissa lumikasoissa. Lapset rakastavat lunta ja on ollut tosi kiva, kun sitä on ollut nyt reilusti.

Makkarakastike

Eilen valmistin lounaaksi pitkästä aikaa kunnon vanhan ajan makkarakastikkeen perunoiden ja porkkanaraasteen kera. Kyllä oli hyvää! Lapsille maistuu ruoka paljon paremmin, kun ulkoillaan monta tuntia päivässä.

makkarakastike

makkarakastike

porkkanaraaste

makkarakastike

Eipä kai tällä viikolla muuta. Tänään ehkä HopLoppiin ja viikonlopun aikana uimaan!

Miten muiden viikko on sujunut?
Kivaa viikonloppua kaikille <3

3 Comments
 • Sari Taxell
  Posted at 09:46h, 02 helmikuun Vastaa

  Nätti koti teillä! Mun pitäs myös mennä kun tinnitys vaivaa enkä kuule ynnä saa selvää esim tv stä kun puhuvat. Siskolla molemmissa korvissa k.laite. Toi porkkanaraastekuva oli ihana väripläjäys!? Yam nakkisoossia! Oikein mukavaa päivää teille kaikille!

  • Johanna
   Posted at 19:42h, 05 helmikuun Vastaa

   Kiitos Sari <3 Mee ihmeessä käymään, jotta saisit apua, ihanaa viikkoa sulle kans! <3

 • Miä vaan
  Posted at 19:20h, 06 helmikuun Vastaa

  Hei mikä sun kuulossa on?

Post A Comment

*

code