Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Tuliluomen laserhoitoja uudella koneella -Amalian harvinainen sairaus
 

Tuliluomen laserhoitoja uudella koneella

Tänään juttua Amalian tuliluomen laserhoidoista. Hoitoja on tehty nyt yhdeksän kertaa ja ne on suoritettu Lastenklinikalla nukutuksen aikana. Hoidon on tehnyt Iho- ja allergiasairaalan lääkäri ja nukutustiimi on ollut Lastenklinikan puolesta. Viime kerralla laserhoidon tehnyt lääkäri otti puheeksi, että Amalialle voisi kokeilla toista laserkonetta, sillä tämä jolla tähän asti on hoitoja tehty ei tunnu enää tuottavan tarpeeksi hyvää tulosta.

Sovimme, että lääkäri selvittelee asiaa, sillä hänellä ei ole mahdollisuutta tehdä hoitoa tällä toisella koneella, vaan se on Töölön plastiikkakirurgi joka hoidon suorittaa. Niinpä saimme soittoajan muutaman kuukauden päähän ja Amalian lääkäri sitten kertoikin, että plastiikkakirurgi ottaa Amalian arvioon Töölöön.

Kävimme Amalian kanssa Töölössä jokin aika sitten ja kokenut plastiikkakirurgi totesi, että Amalialle voidaan aloittaa laserhoito heillä. Hoito on oikeastaan aika samanlainen ja se tehdään myös nukutuksessa. Tehot koneessa on ilmeisesti hyvin paljon tehokkaammat ja lääkäri kertoikin, että hoito aloitetaan pienelle alueelle ja kokeillaan sitten mikä teho on hyvä. Vaarana liian suurella teholla tehdyllä hoidolla on ihon rikkoutuminen ja näin ollen arvet.

Tällä laserkoneella saadaan parempaa tulosta juurikin sinisävy suoniin, joihin toisella koneella ei enää riitä tehot. Toisaalta taas punaisempiin kohtiin tämä vanha kone toimii paremmin, joten plastiikkakirurgi totesikin, että hoitoja tullaan tekemään myös Lastenklinikalla jossain kohdin, jottei tuliluomi vaan pääse näistä kohdista tummumaan ja paksuuntumaan.

Uudet hoidot tullaan aloittamaan syksyllä ja niihin pääsee paljon useammin. Nythän Amalia on päässyt hoitoihin vain kaksi kertaa vuodessa.

Amalia on oppinut hienosti kertomaan itse tuliluomestaan kyselijöille ja kertoo aina luomen olevan syntymämerkki. Milo ei ole vielä edes noteerannut siskonsa luomea ja toisaalta Eemi ja Iidakin olivat jo todella isoja ennen kuin edes tajusivat, että Amalialla on kasvoissa ja vartalolla jotain erilaista kuin heillä.

Amalian luonne, avoimuus ja pilke silmäkulmassa ovat ne asiat, jotka tytöstä ensimmäisenä mieleen jäävät <3 Kun tähän tyttöön tutustuu, niin lupaan ettei voi kuin tykätä <3

6 Comments
 • MT
  Posted at 07:50h, 04 toukokuun Vastaa

  Amalia on todella herttainen, sievä ja elämään iloisen avoimesti suhtautuva pieni tyttö. Tämä kuva välittyy hänestä blogisi kautta. Amaliasta voisi moni aikuinenkin ottaa mallia!!!!

  • Johanna
   Posted at 13:24h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos, todella kauniisti sanottu <3 <3

 • Jensku
  Posted at 23:15h, 04 toukokuun Vastaa

  Amalia on kyllä niin suloinen tyttö 🙂 ihanaa kevättä ja kesän odotusta teidän perheelle!

  • Johanna
   Posted at 13:25h, 08 toukokuun Vastaa

   Kiitos ihana Jensku <3 <3 Ja samoin Teille!! <3

 • Eija
  Posted at 23:09h, 06 toukokuun Vastaa

  Amalia on ihana. Niin kuin äitinsä ja isänsäkin?

  • Johanna
   Posted at 13:26h, 08 toukokuun Vastaa

   Voih kiitos ihana Eija <3 <3

Post A Comment