Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lasten kesäharrastus ja muita kuulumisia -Sydän vähän kallellaan
 

Lasten kesäharrastus ja muita kuulumisia

Heipparallaa! Onpas ollut mahtavat kelit jo pitkään. Me ollaan oltu ulkona kaiket päivät ja muutamana päivänä olen saanut lapset sisätiloihin hetkeksi katselemaan lastenohjelmia, mutta lämmön vuoksi he ovat meinanneet simahtaa sohvalle. Tämähän ei oikein meidän lasten kanssa luonnistu, sillä pienet torkut aiheuttavat sen, että täällä kukutaan koko alkuyö. Täällä ei ole lapsista kumpikaan nukkunut päikkäreitä aikapäiviin, mutta nyt näköjään lämpö saa aikaan sen, että väsyttää jos on hetken aloillaan. Iltaisin uni tulee nopeasti, mutta usein illat tuntuvat venyvän, kun ulkona on lämmin ja kiva olla eikä me vanhemmatkaan malteta ottaa lapsia niin aikaisin suihkuun ja muihin iltapuuhiin.

Rannalla ollaan oltu kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Amalia on uinut ja jopa sukeltanut. Milo inhoaa kylmää vettä ja onkin kastellut vain pienet varpaansa. Rannassa on ihana leikkipaikka, joten siellä riittää kaikenlaista puuhaa ja meillä on ollut mukana molemmilla kerroilla pallo, hiekkalelut ja vielä tarramailat ja pallo.

Lasten kesäharrastus

Milon kanssa tulee pelattua jalkapalloa päivittäin ja eilen meinasi oma selkä napsahtaa, kun niin tosissani ja lujaa potkaisin palloa. Milo harjoittelee pallon kanssa temppuja ja on tosi kiinnostunut jalkapallosta. Toki myös sählystä, mutta nyt jalkapallo on vienyt voiton.

Mä ilmoitinkin molemmat lapset kesäksi jalkapallokouluun, joka on kerran viikossa. Hinta oli super halpa, vain 20 euroa per mukula ja hintaan sisältyy myös oma pelipaita lapsen nimellä varustettuna. Meillä ei lapset olekaan harrastaneet mitään pitkään aikaan, joten tämä on ihan kiva kesäharrastus, joka ei kuitenkaan näin kesäaikaan kuormita liikaa lasta eikä perhettä ja eihän sinne nyt välttämättä joka viikko ole pakko mennä jos on muuta kesämenoa.

kesäharrastus

Kuva napattu ennen vappua vappupallon hakureissulta!

Tänään pärähti postilaatikkoon Amalialle kirje, jossa neiti ja meidät vanhemmat kutsuttiin tutustumaan esikouluun. Ryhmä on jo tiedossa ja kaksi kerhokamua on tulossa samaan ryhmään ja tästä Amalia on ikionnellinen ja äiti tosi helpottunut ja nyt onkin kiva päästä näkemään eskariope ja tilat. Jännittäviä aikoja!

Tänään mä olen ollut töissä ja huomenna menen myös. On ollut ihana nähdä taas oppilaita koulussa ja työskennellä heidän kanssa. Siellä tulee niin hyvä mieli! Sitten ehtii aina tulla jo omia murusia ikävä ja on ihana päästä työpäivän jälkeen heidän luokse. Tänäänkin Milo juoksi syliin ja hyppäsi kaulaan ja rutisti kuin pieni apinanpoikanen mun kaulaa. Ihan parasta!

Nyt me odotellaan josko ukkonen jo iskisi tännekin tai siis lapset odottavat, vaikka tiedän, että sitten juostaan tuhatta ja sataa sisälle, kun pelottaa.

Huomenna lupasin viedä lapset uimahalliin, vaikka ilmojen puolesta olisi järkevämpi mennä rannalle. Nämä nyt haluavat vielä uimahalliin pulikoimaan ennen kuin se sitten kesäksi suljetaan. Taitanee se kyllä olla auki vielä koko kesäkuun, mutta hoidetaan tämä alta pois, kun luvattu jo on.

Aloittaako teidän lapset jonkin kesäharrastuksen? 

Ihanaa iltaa kaikille ja tsemppiä Leijonille illan peliin <3

2 Comments
 • lillamy
  Posted at 20:11h, 22 toukokuun Vastaa

  Oho, onpas edullinen tuo jalkapallokoulu! Varmasti lapset tykkäävät ja Milo pääsee purkamaan energiaa sielläkin 😀 Uiminen oli lapsena ihan parasta, voin niin myötäelää Amalian innossa 😀 Ja voi että miten tuntuu taas että teidän elämä on niiin aktiivista, teette vaikka ja mitä ja aina lasten ehdoilla, ihan mahtavia olette <3 Luin taas monta kirjoitustasi putkeen ja en tiedä onko näissä mun kommenteissa toistoa kun en enää muista mitä olen jo kirjoittanut, pää on ihan hatara näköjään 😀 Mutta ihania kesäpäiviä teille ja tsemppiä sulle työpäiviin sekä odotukseen <3

  • Johanna
   Posted at 20:10h, 27 toukokuun Vastaa

   Jep tosi halpa! Milo jaksoi nyt ekalla kerralla puolet ajasta, kunnes näki puffetin 😉 Amalia ui pari päivää sitten niin hienosti, saa nähdä oppiiko uimaan ihan kunnolla tänä kesänä <3 Kiitos sun ihanista sanoistasi taas, ihana kun aina jaksat kommentoida <3 Ihania kesäpäiviä sulle myös <3

Post A Comment