Loma koittaa nyt

Huomenna me lähdemme viikon lomalle Lanzarotelle, ihanaa! Nyt tuntuu siltä, että loma tulee tarpeeseen ja on ihan parasta päästä viettämään aikaa perheen kesken. Johnnylla on ollut paljon töitä ja isi on ollut arjestamme aika paljon pois, joten loma tulee juuri passeliin saumaan. Myös te Suomeen jääjät saatte nauttia ihanista ilmoista, sillä tänne on luvattu aivan mahtavaa säätä. Viikon jälkeen kotiin päästyämme täällä tulee tosiaan olemaan jo täysi kevät!

Viime päivät olemme lymyilleet sisätiloissa kotona, sillä lapset tulivat kipeiksi heti alkuviikosta. On se nyt kumma, kun ovat olleet pitkään, siis todella pitkään terveinä ja nyt sitten iski flunssa. Noh onneksi olemme jo voiton puolella ja tauti alkaa pikkuhiljaa talttua. Milo on ollut kuumeeton kaksi päivää ja Amalia myös, vaikka nuhaisia ja yskäisiä vielä ovatkin.

Amalia odottaa reissua ihan hirmuisesti ja päiviä on tosiaan laskettu jo tovi. Eilen illalla tyttö oli hyvin huolissaan isin pakkaamisesta, sillä mies ei ollut pakannut vielä mitään saati pessyt vaatteitaan. Tietysti olisin isin vaatteet pessyt, mutta kun ne ovat olleet edelliseltä reissulta kassissa, jota mies ei ole saanut tuotua autosta sisälle. Tomerana miehenä isäntä laittoi sitten pesukonetta jylläämään eilen illalla kympin jälkeen, mutta vesihana suljettuna, joten eihän siitä sitten mitään tullut. Tänä aamuna uusi yritys ja nyt onnisti ja pyykit kuivuvat emännän toimesta telineellä. Kyllä Johnny on hupsu mies, vaikka välillä meinaan repiä hiukseni päästä sen kanssa.

Me olemme lasten kanssa tässä viikon aikana pakkailleet, ja yllätys yllätys Amalian laukku pursuaa ja sitä täytyy vielä käydä uudelleen läpi. Myöskään Milo ei missään nimessä voi ottaa kaikkia unikavereitaan mukaan, sillä poika nukkuu meidän makuuhuoneen aika ison kissa ovistopperin kanssa plus kahden aika ison koiran kanssa sekä nunnujensa eli muutaman viltin kanssa. Viltit toki pakkaamme mukaan, mutta muut saavat kyllä jäädä kotiin odottelemaan. Lainaamme matkalle mukaan siskoltani matkarattaat, joissa Milo voi välillä istuskella ja nukkua päiväunensa. Milo saa myös hieman purkkiruokia mukaan sekä jauhepuuropussin.

Loman jälkeen on aina ihana palata kotiin ja loman jäljiltä ihana virkeä olo pysyy aina matkassa hyvän tovin. Nyt tietysti tämä ihana kevät tuo voimia ja energiaa ja pian koittavasta kesästä tulee varmasti ikimuistoinen. Meidän perhe on selkeästi kesäihmisiä, vaikka toki tykätään lumesta ja joulunajastakin. Oikeastaan rakastan juuri näitä vuodenaikojen vaihteluita, sillä jokaisessa on omat hyvät puolensa.

Nyt alkaa lomakuume kohota taas ihan hirmuisesti ja iik huomenna loma jo koittaa. Mä olen ajastanut postauksia ihan kivasti koko ensi viikolle, joten lukemista teillä riittää!

Aurinkoista viikkoa kaikille Teille ihanille lukijoille, olette parhaita, puss <3

10 Comments
 • Jenna
  Posted at 19:38h, 23 maaliskuun Vastaa

  Kivaa lomaa täällä odotellaan elokuussa tulevaa 2kk espanjan lomaa.mut sitä ennen toukokuussa ruotsin reissu jossa käydään katsomassa oikean eemelin talo. Nauttikaa lomastanne.

  • Johanna
   Posted at 23:01h, 23 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Jenna, me nautimme <3 <3 Ohhoh ihanan pitkä loma <3 Vautsi myös tuo tuleva ruotsin reissu 🙂

 • Helena
  Posted at 09:26h, 24 maaliskuun Vastaa

  Ihanaa lomaa teidän poppoolle! Oma lomakuumekin vaan kasvaa koko ajan. Vielä pitäisi jaksaa hetki odottaa, sillä kesäkuussa lähdetään avomiehen kanssa Malagaan. 🙂

  • Johanna
   Posted at 21:00h, 03 huhtikuun Vastaa

   Ou ihanaa tulevaa lomaa teille <3 <3

 • minttu
  Posted at 15:09h, 24 maaliskuun Vastaa

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa!! Me lähdetään toukokuussa Kreikkaan, eka ulkomaanmatka lasten kanssa:).

  • Johanna
   Posted at 20:59h, 03 huhtikuun Vastaa

   Vautsi ihanaa lomaa teille, toukokuuhun ei ole enää edes pitkä aika ja Kreikka on kiva paikka lasten kanssa <3 <3

 • Ilo
  Posted at 15:53h, 24 maaliskuun Vastaa

  Tarvitseeko niin iso poika vielä purkkiruokia ja jauhepuuroja? Itse ajattelisin että 1-vuotiaaksi asti syödään niitä jos syödään ja sit normiruokaa 😀

  • Johanna
   Posted at 20:59h, 03 huhtikuun Vastaa

   Helpotti kyllä valtavasti, kun oli lounaaksi aina piltti ja sitten illalla ravintolassa tilattiin sitten muuta 🙂 Kyllä meillä on syöty aina myöhempään purkkiruokia, mutta myös kotiruokaa päivittäin 🙂

 • Nemmiia
  Posted at 00:38h, 25 maaliskuun Vastaa

  Mukavaa lomaa teille 🙂

  • Johanna
   Posted at 20:56h, 03 huhtikuun Vastaa

   Hihii ihanaa oli, kiitos <3

Post A Comment

*

code