Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Loman tarpeessa ja paljon kuulumisia -Amalian harvinainen sairaus
 

Loman tarpeessa ja paljon kuulumisia

Tällä viikolla täällä on ollut hiljaista. Lasten mummilapäivän aikana sain kirjoitettua viisi sanaa enkä mitään muuta. Päivä meni epämääräiseksi pyörimiseksi kotona enkä muinakaan päivinä ole saanut kirjoitusfiilistä palaamaan.

Väsy alkaa ehkä näin loppuvuodesta painamaan ja kaipaisin ihan oikeasti jo kovasti perheen yhteistä lomaa. Suunnitelmia isin lomalle on muutama, ainakin Heurekassa vierailu sekä kylpyläreissu. Lapset toivoivat tosi kovasti kylpylään menoa ja hauskaahan meillä viimeksi oli, joten se on meistä vanhemmistakin ihan bueno lomapuuha. Muut lomapäivät menevät varmasti omalla painollaan ja tehdään mitä tehdään fiiliksen mukaan.

lapset

Joulua olemme laittaneet kotiin pikkuhiljaa, mutta kumma kyllä sekään ei tuo itselle samanlaista tunnetta kuin aiemmin.

Kivoja juttuja ollaan joka tapauksessa touhuttu. Maanantaina Lapsen oikeuksien päivänä lähdettiin lasten kanssa Lohjan Harjulaan lastentapahtumaan, jossa oli todella kivaa! Nähtiin paljon tuttuja ja lapset nauttivat. Amalia sai kauniin letin hiuksiinsa ja molemmat pääsivät onkimaan ja saivat pienet pussukat, joista paljastui spinneri ja hieman namia.

Taikurin esityksestäkin pääsimme nauttimaan ja Milo pääsi taikurin apulaiseksi yhdessä toisen pojan kanssa. Kyllä sai nauraa vedet silmissä, kun lapsilta kysyttiin lavalla heidän nimiä ja Milo kertoi nimekseen Poika. Niinpä taikurin kanssa toiminut nainen kuulutti mikrofoniin lavalla olevan Antti ja Poika! (Antti oli nyt tähän hatusta heitetty nimi). Milo on vielä aika pieni eikä niinkään ymmärtänyt mitä piti tehdä, mutta vähän se taikasauva heilui ja musiikin soidessa lanteet alkoivat heilumaan.

taikuri

Eilen Johnny piti vapaapäivän ja sovittiin jo illalla, että saan nukkua aamulla pitkään. Pääsin siis mukavasti luistamaan aamuhommista eikä lapsetkaan tulleet kertaakaan herättelemään. Nukuin kymmeneen ja kyllä kesti kauan päästä käyntiin perjantaipäivään. Ihme juttu, luulisi, että näin pitkään nukkuneena virtaa riittäisi, mutta koin olevan ihan jumissa ja väsynyt. Noh onneksi Johnny oli vapaalla ja sain koomailla siinä sitten kivan tovin kahvikupin äärellä.

Iltapäivästä lähdimme pariin huonekaluliikkeeseen ja kuten Johnny jo sanoi oli virhe lähteä sinne yhdessä lasten kanssa. Eihän he oikein jaksaneet, sillä tiedossa oli kaupoilla käynnin jälkeen uintireissu. Amalia on jo niin iso, ettei juuri näyttänyt turhautumistaan kuin autossa ajellessa seuraavaan paikkaan, mutta pikkuveli kyllä karjui ja makasi äksänä yhden soffaliikkeen lattialla.

lapset

Sohvaa ei tällä kierroksella löytynyt ja autossa uimahallille ajellessa olimme kaikki huonolla tuulella. Onneksi uimahallin pukuhuoneissa tilanne rauhoittui ja kaikki pääsi hyvää fiilikseen ja meillä oli ihana yhteinen uintireissu. Perjantai-ilta näytti olevan hyvä ja rauhallinen hetki uimahallissa ja luulen, että voisimme aloitella viikonlopun vieton toisenkin kerran näin mukavalla yhteisellä touhulla.

lapset

lapset

Johnny muuten teki sen taas ja oli ilmestynyt suihkutiloista hallin puolelle uimahousut nurinpäin. Mies oli huomannut tämän itse ja kävi sitten vaihtamassa housunsa oikeinpäin. Toisaalta nyt on pakko kyllä sanoa, että viimeksi, kun olin lasten kanssa yksin uimassa, niin huomasin, että mun uikkareitten alaosa oli aivan kulunut takapuolen kohdalta, oikeasti niin paljon, että siitä näkyi jo hieman läpi ja pelkäsin, että housut ratkeavat. Amalia onneksi auttoi äitiä aina allasta vaihtaessa ja käveli mun takana, niin ettei äidin pylly paistellut muille uimareille.

Onneksi uikkarit kestivät tämän uintireissun ja päätyivät sitten roskikseen, mutta eilen joulukadun avajaisten lopuksi mä kumarruin nostamaan maasta Milon hanskaa ja mun ulkohousuista kuului vaan rits ja ne repesi ihan huolella rikki.

Lohjalla siis avattiin eilen illalla joulukatu ja Laurinkadulta löytyy nyt hienot jouluvalot. Kulkue oli myös hieno ja itse aina liikutun kovasti tälläisistä hetkistä. Joulupukki nähtiin myös ja joululauluja hoilattiin. Lopuksi oli mielettömän hieno ilotulitus. Milo oli paennut isin kanssa sisätiloihin ilotulitusta karkuun, kun se jännitti liikaa, mutta me tytöt nautimme hienoista raketeista mun serkun ja tämän ihanien lasten kanssa.

Samalla reissulla napattiin Amalian kanssa Kauppakeskus Lohjantähdestä kuusen oksalta yksi kortti, jossa luki tyttö 6-vuotta. Me siis ostamme paketin tälle tytölle ja viemme sen kuusen alle esimerkiksi Lohjan Prismaan. Paketti menee Lohjalaiselle lapselle. Joulupuu-keräys on valtakunnallinen kampanja, jolla kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille. Keräysaika on 20.11-10.12. Osallistukaa ihmeessä, sillä jokainen lapsi ansaitsee joululahjan <3 lapset

Tänään lähdemme Johnnyn kanssa juhlimaan yhdessä rakkaan ystäväpariskunnan kanssa. Anoppi tulee hoitamaan lapsia ja mummi on tehnyt kolme piparkakkutaloa koristeita vaille valmiiksi ja lapset pääsevät koristelemaan ne oman mielensä mukaisesti. Kolme taloa siitä syystä, että myös Iida on Johnnyn äidille hyvin tärkeä ja hän oli ihanasti ajatellut ja ostanut talon myös pikku Inkulle <3

9 Comments
 • Titiuu
  Posted at 11:42h, 25 marraskuun Vastaa

  Voi että kuulostaa kivalta viikolta. Mä oon osallistunut jo monta vuotta tuohon joulupuu keräykseen. Tänä vuonna lappuja on kaksi. Poika 7v ja tyttö 4v. Ps. Oli muuten hauskas kuulla että Johnny on ollut täälläpäin ?

  • Johanna
   Posted at 10:43h, 29 marraskuun Vastaa

   Hihiii 🙂 Joulupuukeräys on mahtava juttu <3 Me jo vietiin lahja Prismaan, yhdessä valittiin Amalian kanssa <3 Hienoa, että moni osallistuu tähän <3 <3

 • Nimetön
  Posted at 18:33h, 25 marraskuun Vastaa

  Meillä on myös ollut tapana osallistua joulupuu-keräykseen. Olen antanut lasten itse valita lahjan saajan ja suunnitella lahjan. Eteenkin isot koululaiset ovat olleen tosi hyviä näissä ikäistensä (11-14) lahjojen hankkimisessa.
  Tänä vuonna olen itse sairaana ja ollut suurimman osan vuodesta pois työelämästä. Tämä tuntuu tietysti perheen tuloissa, joten tänä jouluna rahanmenoa täytyy suunnitella entistä tarkemmin. Tahtoisin silti, että voisimme osallistua.

  • Johanna
   Posted at 10:44h, 29 marraskuun Vastaa

   Vautsi ja totta he tietävät varmasti mistä juuri tuon ikäinen tykkää <3 Paljon haleja ja paranemista <3 <3

 • Nimetön
  Posted at 20:58h, 25 marraskuun Vastaa

  Sillon ku Lohjan uimahallista tuli Neidonkeidas, ekaa kertaa muutoksen jälkeen astelin suihkusta saunaan (alasti, luonnollisesti) kunnes huomasin että olenkin allasosastolla. Sit menin terapia-altaaseen ja silmät kiinni nautin ku vesisuihku hieroo hartioita. Avasin silmät ja ihmettelin et miks kaikki kyylää.. no suihkun paine oli siirtänyt uikkarien olkaimet pois paikoiltaan ja hilluin siinä sit tissit paljaana.. ihme et en saanut porttikieltoa ?

  • Johanna
   Posted at 10:45h, 29 marraskuun Vastaa

   Ahhhaaahaaa ai kauhea sentään 😉 Ai että mää nauroin näitä sun toilailuja 😉 🙂

 • Sanna
  Posted at 23:58h, 25 marraskuun Vastaa

  Oivoi mä nauroin ääneen Pojalle, uimahousuille ja ulkohousuille :’D

  • Johanna
   Posted at 10:45h, 29 marraskuun Vastaa

   Hehhheee 😉

 • Nimetön
  Posted at 20:58h, 28 marraskuun Vastaa

  Blogisi on eettisesti ajateltuna erittäin kyseenalainen. Tuot lapsesi kasvoineen internettiin ilman, että he voisivat siitä päättää tai olisivat kykeneviä arvioimaan sitä, haluavatko he asioitaan julkisiksi. Et piittaa lastesi yksityisyydestä saatikka kunnioita sitä. En ymmärrä, minkälainen äiti voi toimia noin. Toivon, että lapsesi eivät tule kärsimään näistä asioista tulevaisuudessa.

Post A Comment

*

code