Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Metsäretkellä -Amalian harvinainen sairaus
 

Metsäretkellä

Ei tämä metsäretki nyt mennyt ihan kuten piti, mutta mitäpä sen väliä. Me ulkoillaan usein vielä iltasella isin tultua töistä kotiin ja tällä kertaa päätimme pakata hieman evästä ja lähteä lähimetsään retkelle.

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Lapset taluttivat vuoronperään Nuuskua ja olivat innokkaina retkestä. Nuuskulla tahtoo tarttua turkkiin aina kaikenlaiset oksat sun muut ja Amalia niitä sitten hienosti irroitteli. Harmiksi Nuuskulla iskikin jossain kohdin juuri hätä, kun Amalia kopeloi oksaa irti takajaloista ja eiköhän kakkapökäle pudonnut suoraan Amalian käteen. Noh tietenkään en ollut huomannut pakata pesulappuja mukaan, joten kotiinhan sitä oli palattava käsipesulle.

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Metsäretkellä syömme eväät aina tutulla paikalla eli suuren suuren kiven päällä. Riisikakut ja korput maistuivat kaikille ja ulkona eväiden syönti on ihan parasta!

metsäretki

metsäretki

metsäretki

metsäretki

Korppua!!

metsäretki

metsäretki

Onko Teillä tapana retkeillä ja napata eväät mukaan?

6 Comments
 • Hannele
  Posted at 13:54h, 11 toukokuun Vastaa

  Milloin tulee sun ja Johnnyn video? Ootan jo sitä 😀

  • Johanna
   Posted at 15:22h, 12 toukokuun Vastaa

   Mä yritän sen pian laittaa, tarviin vähän siinä Johnnyn jeesiä 🙂 Kuvattu se on jo kuitenkin!

 • Lässytilää
  Posted at 17:35h, 11 toukokuun Vastaa

  Sinun postaukset on tosi symppiksiä ja teidän perhekin vaikuttaa oikein symppikseltä. Hetkittäin kuitenkin tökkii tämä vähän lässyttävä kirjoitustyyli. Lukijat eivät ole pikkulapsia. Puhutteletko puhekielessäkin Johnnyä isiksi? Ikään kuin hän olisi sinun isi? (Miksi?!)

  • Johanna
   Posted at 15:28h, 12 toukokuun Vastaa

   Kiitos <3 En puhuttele, vaan sanon Johnnyksi, mutta lapsille toki puhun aina isistä. Jos kirjoitan lauseessa lapsista jotain, niin käytän blogissa sanaa isi ja sitten jos puhun vain meistä aikuisista, niin käytän sanaa Johnny tai mies. Harmi, että susta tää kirjoitustyyli on lässytystä, mutta tämä on nyt vain mun tyyli.

 • neito
  Posted at 18:11h, 11 toukokuun Vastaa

  Mun mummo, joka on 96 vuotta vanha puhuu edelleen, nyt jo edesmenneestä miehestään, isänä ja välillä meille lapsenlapsille vaarina sekä toki välillä vaarin oikealla nimellä. Eikä se koskaan ole häirinnyt. 🙂 Mummoni saattaa käyttää isä sanaa miehestään myös siis sellaisessa tilanteessa, ettei kohdistanut puhettaan varsinaisesti lapsilleen, vaan kertoessaan hänestä muuten vain.

  Samaa tekee myös mun äiti, joka puhuu isästä, ja tarkoittaa siis mun isää eikä omaansa, josta puhuu faijana. 🙂 Joten ilmeisesti ihan tavanomainen puhetapa, ainakin eteläisessä suomessa.

  • Johanna
   Posted at 15:29h, 12 toukokuun Vastaa

   <3

Post A Comment