Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Miehen kesäkisat Prahassa -Amalian harvinainen sairaus
 

Miehen kesäkisat Prahassa

Meillä oli hieman erilainen loppuviikko viime viikolla, sillä Johnny lähti ystäviensä kanssa Prahaan torstaina ja palasi kotiin vasta eilen illalla. Prahassa järjestettiin äijäporukan vuotuiset kesäkisat, jotka muina vuosina on järkätty ihan täällä Lohjalla. Mutta hei täyttiväthän heidän kesäkisansa tänä vuonna 10-vuotta, joten jotain extraa oli järjestettävä.

isä ja poika

isä ja poika

isä ja poika

isä ja poika

Iskäää sun parta kutittaa…

Me vietimme sitten lasten kanssa mukavan pidennetyn viikonlopun keskenämme. Hengailimme paljon siskoni perheen kanssa ja perjantaina lapsilla oli mummilapäivä, jonka aikana minä teen aina hommia blogin parissa. Tällä kertaa en kuitenkaan tehnyt mitään, sillä lähdimme extempore äitini kanssa Ikeaan. Me kaksi sisustusihmistä saimme useamman tunnin vierähtämään reissussa ja piipahdimme myös ruokalan puolella syömässä herkulliset ruuat ja lisäksi vielä jälkkäritkin.

Milo

Milo ei nukkunut päiväunia kuin eilen, ja kävi yöunille aina todella aikaisin. Amalia nukahti myös aina ajoissa ja minäkin kävin yhtenä iltana sänkyyn jo ennen kahdeksaa. Lapset nukkuivat oikein hyvin ja nukuimme viekukkain meidän vanhempien sängyssä. Amalia oli yhden yön isin poissa ollessa Iidan luona yökylässä, ja Milo pahoitti niin mielen, kun ei päässyt siskon mukaan. Milo ei vaan olisi millään jaksanut valvoa, kun Amaliakin lähti yökyläreissulle vasta kuuden pintaan illalla.

Eilen huomasin itsessäni hieman väsymyksen merkkejä ja lasten välinen kina sai oman äänensävyn ärsyttäväksi. Iidakin oli meillä ja myös tytöt riitelivät keskenään, ehkä olivat olleet liikaa yhdessä.

Lapset taisivat jo odottaa isiä niin kovin kotiin, että se purkaantui kiukutteluna ja pahana mielenä. Isin kotiuduttua viimein illasta lapset leikkivätkin koko ajan iskän kanssa ja kaikki näyttivät niin onnellisilta. Johnnykin myönsi jo ikävöineensä meitä ja mikäs sen ihanampaa onkaan kotiin palatessa kuin innokkaat odottavat lapset.

saippuakupla

saippuakupla

Eilen kävimme koko perhe yhtä aikaa yöunille ja ahtasimme kaikki samaan sänkyyn. Johnny tosin heräsi jossain vaiheessa ja vaihtoi hetkeksi nukkumapaikkaa sohvalle tai siis siihen asti, kunnes Amalia alkoi huutelemaan isiä takaisin viereensä.

pimpottelua Ovikelloa on aina kiva pimpotella!

ovikello

Milo

Nyt odotamme jo hieman malttamattomina Johnnyn kesälomaa, joka alkaa heti tämän viikon jälkeen. Amalia odottaa hirmuisesti pikkuserkkuaan yökylään ja laskee jo päiviä siihen, vaikka mitään päivää ei olla lukkoon lyötykään. Lauantaina juhlimme siskoni miehen 30 kymppisiä ja menemme illalla Lohjan Rantajameilla katsomaan Kaija Koota, Lauri Tähkää ja Pete Parkkosta! Johnnyn äiti tulee hoitamaan lapsia tänne ja saas nähdä kuinka se sujuu, sillä kerta on ensimmäinen.

Onko täällä lukijoiden joukossa porukkaa, jotka ovat tulossa lauantaina jameille?

Tags:
,
No Comments

Post A Comment