Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Mitä odotan tulevalta vauvavuodelta -Sydän vähän kallellaan
 

Mitä odotan tulevalta vauvavuodelta

Toisaalta tässä kohdin ei ole vielä hirmuisesti mitä odottaa eikä olla tosiaan vauvaa varten tehty mitään hankintoja lukuunottamatta Amalian valitsemia töppösiä. Vauvan tulo ei siis tunnu vielä edes ihan todelliselta, vaikka se massu tuossa kohisten kasvaakin ja pienen pienet vauvan potkut ovat alkaneet tuntumaan.

vauvavuosi

vauvavuosi

Ihana imetys

Muutamia ihania juttuja vauvavuodesta silti jo odotan ja yksi niistä on imetys. Meillä imetys on onnistunut molempien lasten kohdalla, vaikka Amalian kanssa imetyksen onnistumiseksi saikin tehdä paljon töitä. Milon kanssa se sujui alusta asti todella helposti ja molempien lasten imetyksestä on jäänyt kauniit muistot. Imetin Amaliaa vuoden ja kuukauden ja Miloa kaksi vuotta ja kuukauden, joten aika pitkät imetys taipaleet ollaan saatu kokea. Toivon imetyksen onnistuvan myös tämän kolmannen lapsen kanssa, sillä se läheisyys minkä siitä saa ja se hetki vauvan kanssa kaksin on sanoinkuvaamattoman ihanaa.

vauvavuosi

Liikuttava hetki

Mä odotan myös sitä ihan hirmuisesti, kun isosisko Amalia ja isoveli (sniif) Milo tulevat synnytyssairaalaan ensimmäistä kertaa tapaamaan pikkusisarustaan. Se hetki on varmasti hyvin liikuttava ja ikimuistoinen. Musta on ihan mielettömän ihanaa, että Amalia saa kokea tämän kaiken näin isona tyttönä ja toisaalta onhan Milokin jo vauvan syntyessä muutamien kuukausien päästä nelivuotias, joten myös tuleva isoveli ymmärtää jo paljon.

vauvavuosi

Odotan sitä vauvakuplaa ja vauvan ihanaa tuoksua. Niitä ihania ja täydellisiä ensimmäisiä viikkoja vastasyntyneen kanssa, kun saamme tutustua kotona kaikessa rauhassa uuteen ihanaan perheenjäseneen.

Ihan paras iskä

Meistä tulee Johnnyn kanssa vanhemmat vielä kerran kolmannelle lapsellemme ja tämä on ihan hillittömän upeaa. Mä olen tästä kaikesta ihan äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen. Johnny on aina osannut olla pikkuruisen vauvan kanssa ja hän on ollut loistava isä ihan alkumetreiltä asti. Vauvaa odottaessa Johnny kokee ehkä itsensä hieman ulkopuoliseksi, mutta vauvan synnyttyä on isän roolissa saman tien aivan paras.

vauvavuosi

Vauvavuosi ihania muistoja täynnä

Mä toivon ettei vauvavuosi olisi ihan törkeän raskas. Olisi kiva jos vauva nukkuisi pidempiä päiväunia isosisarusten vartin-puolentunnin torkkujen sijasta. Toivon itselleni paljon voimia ja jaksamista, jos vauvavuosi on hyvin itkuinen ja ajattelen jo nyt etukäteen, että aion nauttia kaikista pienistä hyvistä hetkistä, kuten tein Milonkin vauvavuoden aikana ja näin siitäkin jäi enemmän niitä positiivisia ja ihania muistoja.

Vauvavuosi on kuitenkin nopeasti ohi, sen tiedän kokemuksesta. On vain oltava läsnä ja elettävä hetkessä. Muistaa pyytää apua, jos tuntuu siltä ja nauttia kaikesta siitä mitä se tuo mukanaan.

Voi vauva, miten me sinua jo odotamme <3

 

4 Comments
 • Piia
  Posted at 22:07h, 26 huhtikuun Vastaa

  Oi ihana postaus, tässähän tulee vauvakuume jo itsellekin, vaikka ollaan isännän kanssa yhdessä tuumin päätetty että meillä perhekoko nyt riittävä. 😉 🙂 onnellista odotusta! <3

  • Johanna
   Posted at 08:11h, 27 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon Piia <3 <3 Ja hih <3

 • Ilona
  Posted at 15:09h, 27 huhtikuun Vastaa

  Teillä tuleekin ihan samat ikäerot kuin meidän kolmikolle! Meilläkin oli tyttö ja poika 6&melkein4 kun syntyi pikkusisko.
  Tuleekohan teillekin nyt pikkusisko….:)

  Tää Meidän kolmonen täyttää kohta kaksi ja Täytyy sanoa, että nää ikäerot mitä meillä on, ovat olleet täydelliset!
  Kolmas vauvavuosi oli kirsikka kakkuun! Kaksi isompaa leikkivät yhdessä, olivat omatoimisia ja aivan rakastuneita vauvaan.
  Sain nauttia vauvasta ja isompien kanssa isojen jutuista! Olen niin onnellinen että saatiin vielä tää pikkuinen.
  Ja pienin on nyt jo ihan täysin isojen leikeissä ja jutuissa mukana! Oppii kaiken nopeasti ja on se kaikkien pieni söpöliini.

  Että odota hyvillä mielin vauvaa, uskon että teille kaikille tulee ihana vauvavuosi!

  • Johanna
   Posted at 15:28h, 27 huhtikuun Vastaa

   Voi mä ihan liikutuin tästä, kiitos aivan ihanan kauniista kommentistasi <3 <3 <3

Post A Comment