Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Naamiaissynttärit ja viikonlopun touhuja -Amalian harvinainen sairaus
 

Naamiaissynttärit ja viikonlopun touhuja

Viikonloppu on taas ohitse ja tänään olen menossa blogitapaamiseen Kaksplussalle. Johnny pitää vapaapäivän ja kuskaa vaimon Pasilaan ja jatkaa sitten lasten kanssa matkaa HopLoppiin emännän hoidellessa blogijuttuja! Kiva päivä siis tiedossa ihan varmasti kaikilla meillä!

Amalia ja äiti lähdössä Amalian ystävän naamiaissynttäreille!

Amalia ja äiti lähdössä Amalian ystävän naamiaissynttäreille!

Nyt olemme vielä kotosalla ja takassa loimuaa tuli ja tunnelma on ainakin tämän hetken rauhallinen. Lapset ovat isin kanssa ruokapöydän ääressä ja minä kirjoitan tätä postausta sohvalla kaikessa rauhassa.

Lapset heräsivät tähän päivään samaan aikaan. Kello oli seitsemän ja tarkoitus oli, että saan jäädä koisimaan vielä, mutten millään malttanut, kun Amaliakin heräsi Milon kanssa samaan aikaan. Kävin kyllä sängyn päälle uudestaan maate, mutta huusinkin lapsukaiset nostamaan äitiä sängystä ylös ja millä riemulla he tulivatkin. Siirryimme sitten kaikki sohvalle ja katselimme hetken lastenohjelmia koko porukalla. Jopa Milo oli paikallaan, vaikka eihän tässä nyt kovinkaan pitkästä ajasta puhuta.

Naamiaissynttärit

Viikonloppu hurahti vauhdilla, sillä perjantaina Johnny ei tullut töiden jälkeen kotiin, vaan jatkoi suoraan työpaikan pikkujouluihin. Mies palasi kotiin vasta lauantaina iltapäivästä ja kotona odotti neljä iloista lapsukaista, sillä olimme saaneet siskoni lapset Eemin ja Iidan yökylään.

Eemi oli onnellinen yhteisestä ajasta Johnnyn kanssa ja pojat pelasivat pleikkarilla paljon. Aamuyöstä Eemi oli kysynyt Johnnylta joko aletaan pelaamaan?

Amalialla ja Iidalla oli omat touhunsa, kuten aina ja tytöillä oli tietysti huippuhauskaa! Milo töryili sitten vähän joka paikassa, Eemiä hän tietysti ihailee, kun serkku on jo ekaluokkalainen iso poika.

Naamiaissynttärit

Johnnyn kanssa emme ehtineet viettää kaksin aikaa yhtään, mutta eilen illalla joimme rauhassa mukilliset glögiä kynttilän valossa ennen miehen lähtöä sählyyn. Johnny käy aina sunnuntaisin pelaamassa sählyä ja tästä on tullut miehelle tärkeä harrastus.

Synttäreiltä sai mukaan aika hurjan pannan!

Synttäreiltä sai mukaan aika hurjan pannan!

Viikonloppu piti sisällään myös ratkiriemukasta pulkkailua. Meillä on tuossa kadulla melkoinen mäki ja vauhtia piisaa, kun sieltä tullaan alas yhdessä lasten kanssa!

Lumista uutta viikkoa kaikille!! <3

4 Comments
 • tytti
  Posted at 12:44h, 07 marraskuun Vastaa

  Tykkään lukea tätä blogiasi, vaikutat ihanan aidolta ja iloiselta ihmiseltä :)ihanaa joulun odotusta teidän perheelle 🙂

  • Johanna
   Posted at 21:11h, 07 marraskuun Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Välillä mä oon melkonen ärripurri myös, mutta aito joo sen allekirjotan 🙂

 • Jonna-Emilia
  Posted at 11:56h, 09 marraskuun Vastaa

  Johanna sun tukka on makee…unohdin sanoa kun nähtiin. Aika kähee panta Amalialla 🙂

  • Johanna
   Posted at 13:08h, 12 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihana Jonna <3 Oli ihana nähdä! <3 🙂

Post A Comment

*

code