Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Raskauskuulumisia ja sunnuntain touhuja -Sydän vähän kallellaan
 

Raskauskuulumisia ja sunnuntain touhuja

Täällä on haettu tänään taas lisää kesäkukkia ja piha alkaa näyttää jo hyvin kesäiseltä. Mä rakastan sisustamista ja näin kesän tultua sisustelen sisätilojen lisäksi myös ulkona. Vähän räsymattoja terasseille, kauniita kukkia ja kesäkalusteita ja jo näyttää ihastuttavalta. Lapsiperheessä piha ei useinkaan näytä järin siistiltä koko ajan, kuten ei sisätilatkaan, mutta se ei haittaa. Pääasia on se ihana tunnelma minkä kesä tuo tullessaan.

Työmatkalla Saksassa

Johnny on ollut työmatkalla Saksassa. Mies lähti reissuun jo keskiviikkoaamuna ja palasi kotiin eilen lasten ollessa yöunilla. Johnnylla oli ollut viimeisenä päivänä kova ikävä lapsia ja heti kotiin tultua hän kävi kurkkimassa pieniä tuhisijoita. Molemmat lapset nukkuivat meidän vanhempien sängyssä isin reissun ajan ja täytyy sanoa, että aika kuuma tuli tälle raskaana olevalla äidille nukkua heidän keskellä.

Meillä meni lasten kanssa hyvin isin reissun ajan, mutta eilen tuntui jo hieman raskaalta hoitaa kaikki yksin. Selkä oli väsynyt ja hieman hermostutti ja nyt onkin ihanaa, kun isi on ollut kotona ja pelaillut Milon kanssa jalkapalloa ja päivällä pojat kävivät ongella ja sain aloitella rauhassa tätä postausta. Amalia on touhunnut paljon ystävänsä kanssa, tytöt ovat kulkeneet pitkin pihoja vauvaa vaunuissa työnnellen.

sisarukset

Raskauskuulumisia

Raskauskuulumisia ei tämän viikon tiistaina tullut, mutta tänään raskausviikkoja on kasassa 22+5 ja vointi on hyvä. Öisin on muutamasti vetänyt suonta ja se on jäätävää. Toisessa jalassa näkyykin vähän suonikohjuja, vanhuuden vaivako nyt, kun odottaa yli kolmekymppisenä? 😉 Tiistaina mulla on tämän raskauden kolmas neuvolakäynti ja Milo pääsee äidin mukaan neuvolaan. Saa nähdä miten poika malttaa pysyä siellä tyynenä, viimeksi omassa neuvolassaan viikari otti ja lähti pelkillä kalsareilla juoksentelemaan pitkin odotustilaa. No onhan tässä taas muutamat kuukaudet kasvettu, joten eiköhän se suju.

Vauvamasu kasvaa ja ystäväni äiti luuli, että synnytän jo pian. Hän oli hieman hölmistynyt, kun kerroin että laskettu aika on vasta syyskuun 18 päivä. Onhan tämä pötsi aika valtava viikkoihin nähden, mutta aivan ihana.

Ruoka on mielessä edelleen jatkuvasti, mutta tällä hetkellä ei ole mitään tiettyjä mielihaluja. No ehkä oliivit on vähän ollut nyt, niitä on pakko saada salaatin joukkoon. Myös kirsikkatomaatit maistuvat niin hyvälle.

Vauva liikkuu paljon ja liikkeet on voimakkaita. Lapsetkin ovat innoissaan yrittäneet tunnustella pikkuisen potkuja, mutta vielä täytyy odottaa, että lapsi ne liikkeiksi tunnistaa. Vauva on isommille sisaruksille hyvin tärkeä jo nyt ja molemmat puhuvat vauvasta aina kauniisti.

vauvanvaatteet

Vauvakin sai isiltä tuliaisia Saksasta!

Johnnylla on tapana tuoda työmatkoilta lapsille tuliaisia ja lapset odottavatkin niitä aina kovasti. Miehellä on hyvä maku lastenvaatteiden suhteen ja on kiva joka kerta itsekin yllättyä mitä hän lapsille tuo. Muutaman vaatteen lisäksi lapset saivat myös yhdet lelut, Milo vesipyssyn ja Amalia kuppikakkutytön. Oli aivan ihanaa, että isi oli muistanut myös vauvan ja tuonut hänelle aivan ihanan vaatesetin. Kuvassa vaatteet näyttävät isommilta, mutta ovat siis ihan pikkuisia 56 centtisiä vaatteita.

Tämä sunnuntai hurahti tosi nopeasti, mutta saatiin me illasta vielä yhdessä Johnnyn kanssa siivottua koko koti. Lapset ovat saaneet pulikoida uima-altaassa omalla pihalla ja kokeilla naapurinpihalla hauskaa pitkää “mattoa”, jossa virtasi vesi ja siitä pääsi liukumaan polvilla oikein vauhdikkaasti. Heh ymmärsiköhän kukaan mikä juttu tää nyt oli 😉

Tehtiin myös kauppareissu Amalian kanssa kaksin ja pojilla oli rauhallinen kalastushetki. Aika paljon kivoja juttuja! Huomenna meinasin josko lähtisin lasten kanssa rannalle.

Aurinkoisia päiviä ihanat lukijat <3

 

 

 

4 Comments
 • Nimetön
  Posted at 06:23h, 21 toukokuun Vastaa

  Varmaan tiedätkin, että “suonenvedola” ei ole mitään tekemistä suonien (tai suonikohjujen) kanssa. Lisää magneesiumia, niin lihaskrampit saattavat helpottaa.

  • Mummi
   Posted at 20:58h, 21 toukokuun Vastaa

   Tai suolakurkkua sekin auttaa 🙂

 • Marja
  Posted at 20:55h, 21 toukokuun Vastaa

  Samaa mietin heti itsekin, ja suosittelen lämpimästi ottamaan magnesiumlisää! On laajasti tutkittu, että magnesiumin puute aiheuttaa suonenvetoja (jotka ovat tietyntyyppisiä lihaskramppeja). Sen lisäksi että suonenvedot vähenevät magnesiumia ottamalla, on sen ottamisesta muutakin hyötyä, sillä puutetila on aina jollain tavalla rasite sinulle (ja ehkä vauvallekin). Ihanat lapset, onnellista odotusaikaa koko perheelle <3

  • Johanna
   Posted at 20:13h, 27 toukokuun Vastaa

   Kiitos paljon Marja <3 <3 <3

Post A Comment