Suloisia keväisiä löytöjä

Meidän laskiaissunnuntai oli todella rento ja kiva. Ensin pitkään nukuttu aamu ja sitten yhteistä rauhallista aamua vietettiin tosi lunkisti. Laskiaispullia ei tullut leivottua, sillä emme edes muistaneet koko laskiaista. Jotenkin meidän perheessä laskiainen on aina jäänyt viettämättä, vaikka aikoinaan omassa lapsuudessa muistan äitini leiponeen aina herkullisia laskiaispullia.

Ulkoillessa tuli kyllä pulkkailtua ja laskettua mäkeä, joten jotain laskiaistouhua tuli touhuttua kuitenkin. Takka roihusi ulkoilun jälkeen ja takan polttaminen on ihanan rauhoittavaa.

Ohhoh eiku riiviön perään taas..!

Värittelyä!

Hauva nukkuu viltin alla!

Autoleikkiä..

Olen edelleen ihan fiiliksissä tästä meidän kodista ja hymyilen aina kotiin palatessa, kun katselen kaunista vaaleansinistä taloamme. Olemme todella onnekkaita löydettyämme näin ihanan kodin, asuinympäristön ja ihanat naapurit, vaikka toki edellisessä kodissakin oli aivan mahtavia naapureita, joiden kanssa olemme pitäneet yhteyttä ja nähneetkin.

Laskiaissunnuntaina katselimme Johnnyn kanssa jännittävää hiihtoa ja ai että kun harmitti, kun kultamitali meni sivu suun.

Lauantaina olimme Amalian kanssa Amalian ystävän synttäreillä ja nappasimme juhlien jälkeen pizzeriasta pizzat mukaamme ja herkuttelimme super herkun päivällisen. Pizzoja odotellessa piipahdimme Amalian kanssa Tarjoustalossa, josta teimme muutamia suloisia löytöjä. Myyntiin oli tullut jo pääsiäisjuttuja ja olihan se muutama ihanuus ostettava.

Söpö ostos Tarjoustalosta!

Pääsiäisnoidille kori!

Sellainen viikonloppu täällä! 🙂

Vietetäänkö muuten teillä laskiaista?

No Comments

Post A Comment

*

code