Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kirjoitus sinulle rakas vauvani -Sydän vähän kallellaan
 

Kirjoitus sinulle rakas vauvani

kirjoitus vauvalle

Synnyit meidän perheeseen kolmantena lapsena syyskuussa 2018. Olet nyt kolmen kuukauden ikäinen tätä kirjoitusta kirjoittaessani. Nimesi on Nuppu Elvi Alisa ja olet aivan nimesi näköinen. Suloinen ja kaunis Nuppu. Mummomainen kuin Elvi ja kutsuimmekin sinua vastasyntyneenä mummoksi, kun näytit aivan pikkuruiselta mummolta ja isosiskosi suuttui meille vanhemmille joka kerta, kun nimitimme sinua tällä nimellä.

Olet aivan ihana tyttö ja olen äitinäsi aivan häkeltyneen onnellinen sinusta joka hetki. Olen tietysti loppuelämäni, kuten jokaisesta meidän lapsestamme, mutta jotenkin sinun kohdallasi tämä on erilaista, kun tiedän etten taida enää vauvaa sinun jälkeesi saada.

Pidän sinua sylissä paljon, niin paljon ettei edes neljä tuntia HopLopissa tuntunut missään. Hyvä kun yöksi raaskin sinut laskea sylistäni. Olen tuntenut ikävää sinua kohtaan, jos olet ollut hetken sylistäni poissa ja ajatellut miltä ihana pehmeä vauvan ihosi tuntuu, kun saan sinut taas syliini.

Hymyilet minulle aina, kun katson sinua ja höpötät minulle paljon. Meillä on ihana yhteys toisiimme jo nyt, vaikka olet vasta hetki sitten elämäsi täällä aloittanut. Olen kertonut sinulle tuhannesti kuinka paljon sinua rakastan ja pussannut ja halinut sinut lähes ruttuun.

kirjoitus vauvalle

Rakastan hoivata sinua ja hihkuin innosta, kun opit tarttumaan leikkimatolla leluihin. Rakastan katsella nukkuvia kasvojasi ja öisinkin haluan pitää sinut vierelläni.

Imettäessäni sinua olet alkanut tarttumaan sormeeni ja pidät siitä niin tiukasti kiinni. Joskus syödessäsi tissi putoaa suustasi, kun hymyilet minulle niin kovin, että suusi on aivan ammollaan. Tämä on maailman suloisinta.

Olet uskomattoman tyytyväinen vauva. Kanssasi on helppo olla missä vain ja sinut on helppo rauhoittaa, jos paha mieli joskus iskee.

Olen sinusta aivan äärettömän kiitollinen ja lupaan antaa sinulle aina rakkautta, hellyyttä, iloa ja naurua ja pidän sinusta ikuisesti huolta.

Olet minun vauvani ja rakastan sinua <3

kirjoitus vauvalle

5 Comments
 • Titiuu
  Posted at 21:21h, 06 tammikuun Vastaa

  Voi miten suloinen kirjoitus Nupulle. Itkuhan tässä tuli. Nuppu on niin super suloinen. Ihan kuin Milo, tosin ihan tytön näköinen. Sinun postauksia ja instavideoita on niin ihanaa katsella. Noista Nupun hymyistä tulee niin hyvälle tuulelle.

  • johanna
   Posted at 21:27h, 06 tammikuun Vastaa

   Voi ihana sinä <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3

 • Ilona
  Posted at 21:22h, 07 tammikuun Vastaa

  Minulla tilanne, että syyskuussa syntyi kolmas lapseni. Olen niin rakastunut, mutta mieli silti niin haikea. Mies odottaa steriilisaatio jonossa. Minulla kaipuu takaraivossa, kaipuu siitä, että vielä joskus saisin yhden lapsen lisää. Mutta raskaus ei sovi minun keholleni. Niin sanoi lääkäri. Ja itsekin sen surumielin olen joutunut toteamaan. Tottakai olen onnellinen, todella onnellinen siitä, että minua on kolmella lapsella siunattu.

  • johanna
   Posted at 09:34h, 09 tammikuun Vastaa

   Voi ikävä kuulla, mutta ihanaa, että perheessänne on tosiaan jo kolme lasta, se on suuri onni <3

 • Hei hei vuosi 2019! -Sydän vähän kallellaan
  Posted at 14:15h, 31 joulukuun Vastaa

  […] Tammikuun postaukseksi valitsin Kirjoitus sinulle rakas vauvani-postauksen. […]

Post A Comment