Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Koliikki ohi! - Sydän vähän kallellaan
 

Koliikki ohi!

Luvassa kuulumisia pitkästä aikaa! Viime viikon vietimme aika pitkälti kotosalla ja tämä viikko on mennyt samalla kaavalla, sillä Amalialla on huomenna laserhoito ja yritämme nyt kaikin tavoin pysyä terveinä. Amaliahan sairasti hetki sitten räkätaudin ja ehdimme jo käväistä lääkärissäkin huonojen öiden vuoksi, mutta korvat olivat onneksi terveet. Milokin rohisi aika pitkään ja kävin hänenkin kanssaan lääkärissä, mutta onneksi rohinat olivat parempaan päin. Lääkäri kehui Miloa todella reippaaksi ja jänteväksi pojaksi. Toinen vain hymyili lääkäritädille niin valloittavaa hymyä.

Jäbä nappas niin kovasti lelusta kiinni

Jäbä nappas niin kovasti lelusta kiinni

Ja nyrkkikin heiluu!

Ja nyrkkikin heiluu!

Vähäks oon söpö!

Vähäks oon söpö!

IMG_4420

Vähän hymyilyttää

Vähän hymyilyttää

IMG_4431

IMG_4449

Lääkäri soitteli viime viikolla Milon ulostenäytteistä, jotka olivat muutoin ok, mutta suolen ärtyvyyttä mittaava arvo oli koholla. Arvon tulisi olla alle 50 ja Milo paralla se oli 380. Lääkäri kertoi arvon sopivan juurikin siihen, ettei Milo siedä viljoja. Koe otetaan kevään aikana uudemman kerran, jotta nähdään mihin suuntaan se menee. Jos kyseessä olisi bakteeritulehdus, niin arvo pyörisi lääkärin mukaan tuhansissa, joten sellaista hätää ei ole. Nyt tilanne on kuitenkin rauhoittunut jo niin hyvin, että pääsen kokeilemaan maitotuotteita heti kun Milon nuha on ohi. Myöhemmin kokeilemme myös viljoja yksi viljalaji kerrallaan.

Vauhti päällä

Vauhti päällä

Simmut suurina

Simmut suurina

Viikonloppuna join appelsiinimehua ja poika sai aika nopeasti tästä iho-oireita kasvojen, kaulan ja rinnanalueille sekä lisäksi myös ne perinteiset massukivut. Myös puklua riitti enemmän kuin normaalisti.

Koliikki taitaa kuitenkin olla meidän perheessä ohi, sillä Milo ei ole enää itkenyt koliikki-itkua iltaisin ja tämä jos joku on helpottavaa. Milon koliikki kesti 2 viikon iästä 2 kuukauden ikään, joten pääsimme helpolla jos näin voi koliikki-ajasta edes sanoa. Koliikin loputtua illat olivat alkuun melkoisen rauhallisia ja muutaman kerran lapset menivät lähes samaan aikaan yöunillekin. Viime päivinä Milo on ollut kuitenkin taas itkuinen ja tilanne tuntuu todella raskaalta ja uuvuttavalta. Tänään Milo on ollut päivälläkin hyvin tyytymätön ja päiväunet on nukuttu puolen tunnin, jopa vartin pätkissä.

Nyt pyytäisinkin teitä lukijoita jakamaan vertaistukea asiasta allergisen lapsen imetys. Imettäisin Miloa mielelläni vielä pitkään, mutta tuntuu raskaalta kun syön aina jotain väärää, josta pieni saa massukivut sekä ihoon lehahdusoireet. Toisinaan ruokavalioni on kunnossa ja poika voi hyvin. Olen jättänyt ruokavaliostani pois kaikki maitotuotteet, viljat, kananmunan, soijan sekä kalan ja nyt sitten pikku hiljaa kokeilen näitä takaisin ruokavalioon lääkärin ohjeiden mukaisesti. Allergiaoireita Milo saa ainakin viljoista sekä muutamista hedelmistä. Imetysdieetti voi kuulostaa hurjalta, mutta saan syötyä siitä huolimatta hyvin, vaikka pizzaa tekeekin kovasti mieli 😉 Liityin hetki sitten Facebookin imetystukiryhmään, mutta en ole ehtinyt sinne vielä viestiä näpytellä, joten olkaa kilttejä ja auttakaa te <3

Isukki poikiensa kanssa

Isukki poikiensa kanssa

Amaliaa veljen itku ei ole haitannut ja hän on ollut jopa ylpeä siitä. Eräänkin kerran Amalia halusi katsella Pipsa Possun jaksoa, jossa possuperheen luokse tulee yökylään sukulaispossuvauva, jolla on koliikki. Amalia pyysi jaksoa ja sanoi polleana: kyllä meidänkin vauva osaa itkeä!

Jonkun kerran itku on neitiä harmittanut muun muassa silloin kun videoiden katselut ovat kesken eikä veljen huudolta tahdo kuulla mitään. Kerran Amalia on myös pitänyt leikkien lelukutsuilta tilattuja kakunpaloja korvillaan.

Edelleenkin kun Milo tulistuu hän itkee aivan hysteerisen kovalla äänellä.

Lapsoset

Lapsoset

Toinen nukkuu ja toinen on saanut käsiinsä eräältä lukijalta saamansa kimallevärin

Toinen nukkuu ja toinen on saanut käsiinsä eräältä lukijalta saamansa kimallevärin

Näin Amalia ei ole nukahtanut koskaan eikä tämä ole kyllä ihan Milonkaan tapaista

Näin Amalia ei ole nukahtanut koskaan eikä tämä ole kyllä ihan Milonkaan tapaista

Amalia oli koko viime viikon arkipäivät ihanan kultainen ja hyväntuulinen. Ilmat olivat yhtä aurinkoisia ja ulkoilimme paljon. Saimme kotiimme myös kylävieraita kun Amalian ystävä Mikael tuli siskonsa ja äitinsä kanssa meille. Lapsien leikit sujuivat todella kivasti eikä riitoja juuri tullut. Nämä kaksi ovat tunteneet toisensa vastasyntyneistä asti ja ottavat usein yhteen leikkien lomassa, mutta nyt lapset olivat tainneet kasvaa niin kovasti viime näkemältä, että molemmilla oli enemmän järkeä päässä. Ulkona Mikael nauratti Amaliaa kuin mikäkin naistennaurattaja konsanaan.

Muovailut menossa! Äitiä harmitti niin kun isi oli antanut Amalian sotkea kaikki värit aivan sekaisin

Muovailut menossa! Äitiä harmitti niin kun isi oli antanut Amalian sotkea kaikki värit aivan sekaisin

Synttärilahjaksi saatuun meikkipöytään sai valot ja musiikin ja tämäkös olikin hauskaa

Synttärilahjaksi saatuun meikkipöytään sai valot ja musiikin ja tämäkös olikin hauskaa

Amalia on vasta nyt oppinut veljensä nimen, vaikka usein vieläkin hän muistelee ensin oliko se: Sinna vai Veera? Amalia ei ole enää niin kiinnostunut Milon vaipanvaihtohetkistä sun muista hoitojutuista. Pikkuveikka on kuitenkin edelleen todella tärkeä ja yhtenä päivänä kotoa lähtiessämme Amalia huolestui emmekö ota vauvaa mukaan ollenkaan kun vein ensin vaunut autoon Milon odottaessa takapihalla (meillä on autopaikka takapihamme edessä).

Milo on aivan väsy

Milo on aivan väsy

<3

<3

Viime viikko olikin hiihtolomaviikko, joten Amalialla ei ollut kerhoa eikä muskaria. Tällä viikolla neiti oli maanantain kerhosta pois, jottei vaan mikään pöpö iskisi ennen laserhoitoa, mutta tänään laskin hänet kerhoon. Laserhoitoa ei haluaisi millään jättää väliin, kun hoitoon pääsee niin harvoin. Olisi aivan mahtavaa jos hoito ehdittäisiin tekemään vielä toistamiseen ennen kesää, mutta tuskinpa.

Äitini ja siskoni lapsiensa kanssa olivat elokuvissa katselemassa Risto Räppääjää. He miettivät myös Amaliaa mukaan, mutta totesimme yhdessä ettei se ehkä ole hyvä idea. Jos Amalia jaksaisi keskittyä ja pysyisi paikallaan niin hiljaa hän tuskin osaisi olla. Amalia puhuu edelleen taukoamatta ja nyt vasta muutaman kerran puhe on alkanut rassata minua ja syy tähän on se, että joskus olisi ihana olla edes sekunti päivällä omien ajatusten kanssa. Ennen Milon syntymää en koskaan kokenut Amalian höpötystä millään tapaa rasittavana, päinvastoin, vaikka moni siitä onkin kysellyt. Ihanahan se on kun toisella on paljon asiaa ja Amalia on saanut puhelahjoistaan paljon kehuja joka puolelta, niin lääkäreiltä kuin ihan maallikoiltakin.

Saimme blogiin aivan ihanan kommentin kaksostenädiltä ja keskustelimme Amalian kanssa tästä kommentista.

“Tämä selvensi omaa näkemystäni todella paljon, löysin blogisi tänään päivällä ja olen todella hartaasti ja kiinnostuneena lukenut n.90% sun postauksista, ja mä olen todella, todella…utelias ;D mietin pitkään, että mikä on tuliluomi kun en ole sellaiseen aiemmin törmännyt, tästä sain selkoa sekä toinen pojistani joka istui vieressäni kyseli aivan kaiken mitä halusi tietää.
Poikani (6, kohta 7v) tuli siihen tulokseen, että hän haluaisi mennä Amalian kanssa isona naimisiin. 😀
Amalialla on parhaat mahdolliset vanhemmat, sekä on todella reipas ja puuhakas tyttö, eikä selvästi ole jäänyt yhtään jälkeen ikäisistään! Ootte ihan mahtavia, voimia ja iloista kevättä teille!:)”

Amaliaa hymyilytti pojan kommentti kovasti, mutta sitten hän kysyi onko naimisiin haluava poika vai tyttö? Vastatessani poika Amalia tokaisi: minä en pidä pojista! Myöhemmin hän kuitenkin kysyi tulisinko minäkin mukaan sinne naimisiin?

Nuusku, äiti pyysi katsomaan kameraan!

Nuusku, äiti pyysi katsomaan kameraan!

Näihin mukaviin tunnelmiin on mukava lopettaa, palailen taas kun aika suo! Voikaa hyvin <3

33 Comments
 • Susanna
  Posted at 21:18h, 26 helmikuun Vastaa

  Moikka. meillä oli nuoremmanlapsen kohdalla tosi pahat allergiat, mutta jatkoin imetystä olemalla samalla ruokavaliolla lapsen kanssa. Viljat, maito, kananmuna, peruna ja lähes kaikki. Huuto loppui ja iho-oireet sekä tuskallinen kutina hävisi. Söin ainoastaan Moilasen leipää, Sinistä keiju-margariinia, riisiä, possunlihaa ja mustikkaa sekä tuorekurkkua. Imetin sinne lähelle yhtä vuotta ja allergiat onneksi katosivat kokonaan. Kannattaa pyytää lähetettä ravitsemusterapeutille. Tsemppiä ja jaksamista koko perheelle <3

  • johanna
   Posted at 20:39h, 08 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Susanna kommentistasi <3 Jaksoit imettää todella pitkään niukalla ruokavaliolla <3 Ja mahtavaa, että allergiat hävisivät! Anteeksi kun kommentoin vasta nyt, huomasin, että sun kommentti oli jäänyt vastaamisissa välistä 🙁

 • Allergialapsen äiti
  Posted at 21:40h, 26 helmikuun Vastaa

  mä olin 6kk imetysdietillä joka oli viljaton, maidoton, soijaton ja kananmunaton. Hieman yksitoikkoista syöminen oli mutta lapsen kun sai oireettomaksi sitä jaksoi hyvin. Suosittelen Facebookissa liittymään suolioireisten allergialasten tukisivustoon, sieltä saa paljon vinkkejä ja helppo heittää kysymyksiä mihin saa hyviä vastauksia muilta äideiltä.

  • johanna
   Posted at 21:44h, 27 helmikuun Vastaa

   Näinhän se on, että kun lapsi on oireeton niin jaksaa hyvin <3 Kiitos kun kommentoit ja kiitos myös tuosta ryhmä vinkistä, lähetin jo pyynnön ryhmään pääsemisestä! <3

 • Allergialapsen vanhempi
  Posted at 21:44h, 26 helmikuun Vastaa

  Siis se ryhmä on allergialapset vertaistukiryhmä ja suolioireiset allergialapset ry on järjestö jonka “alainen” ryhmä on

  • johanna
   Posted at 21:44h, 27 helmikuun Vastaa

   Jep! 🙂

 • gemma
  Posted at 22:09h, 26 helmikuun Vastaa

  Mikä Nuuskun jalassa on? :/

  • johanna
   Posted at 21:46h, 27 helmikuun Vastaa

   Nuuskulla meni polvi hangella kävellessä (eläinlääkärin mukaan tosi huonoa tuuria). Alkuun meinasivat, että polvi pitää leikata, mutta nyt yritetään kuitenkin tällä kipsihoidolla saada jalka kuntoon! Nuusku ei onneksi ole moksiskaan kipsistä 🙂

   • gemma
    Posted at 22:22h, 27 helmikuun Vastaa

    Ainiin, kyllähän siitä kirjoititkin. Toivottavasti hän siitä tokenee 🙂

    • johanna
     Posted at 23:06h, 27 helmikuun Vastaa

     Kyllä, eiköhän! 🙂

 • Heini
  Posted at 22:17h, 26 helmikuun Vastaa

  Voi että, kun sinun blogisi on vaan niin ihana 🙂 kirjoitat todella hyvin, välillä naurattaa Amalian letkautukset ihan ääneen. Teillä on aivan mahtavat lapset. Kirjoituksistasi tulee aina hyvälle tuulelle ja hymy naamalle 🙂

  • johanna
   Posted at 21:46h, 27 helmikuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos tuhannesti <3 <3

 • Kukkis
  Posted at 22:42h, 26 helmikuun Vastaa

  Allergialasten fb-ryhmää olisin minäkin suositellut. Meidän tyttö kärsi iho- ja suolioireista sekä refluksista ja mietin häntä 6 kk ikään saakka, jolloin lopetin allergialääkärin suosituksesta, sillä tyttö sai rintamaidosta aina välittömän allergiareaktion laajasta imetysdietistä huolimatta. Suosittelen kuitenkin jatkamaan imetystä, mikäli toimiva imetysdietti on löytynyt, sillä sopivan korvikkeen löytyminen on oma suonsa ja allergiakorvikkeiden kelakorvattavuuden saamiseksi joutuisitte käymään maitoaltistuksen lääkärin valvonnassa.

  • johanna
   Posted at 21:49h, 27 helmikuun Vastaa

   Jep lähetin pyynnön, että pääsisin ryhmään! Toisinaan dieetti toimii, toisinaan tulee takapakkia, tää on aika hakemista vielä! Ihana kuulla, että suosittelet jatkamaan imetystä <3 Kiitos kun kommentoit <3

 • Nimetön
  Posted at 04:53h, 27 helmikuun Vastaa

  Imetysdietti on rankka juttu, eteenkin kuin samaan aikaan menossa on vauvavuosi valvomisineen kaikkineen. Jo “ihan tavallinenkin” imetys vaatii voimia ja usein tuntee olevansa suklaan tai pitsan ansainnut.

  Imetys tuntuu toki tärkeältä juuri silloin, kun se ajankohtaista on. Aihe on myös herkkä ja henkilökohtainen. Itse imetin kaikkia kolmeani suurella äidinrakkaudella kyllä, siirtyivät sitten aikanaan apteekin erikoismaitoihin juurikin allergioiden vuoksi. Nuorimmaista olisin imettänyt pidempäänkin, mutta lääkäri lopulta kielsi sen minulta lapsen laajoihin allergioihin vedoten neljän kuukauden täysimetyksen jälkeen. Olin hormoonihuuruissani katkera moisesta pitkäänkin, mutta näin jälkeenpäin ymmärrän kyllä. Minun voimiani tarvittiin muualla kuin imetysdieettiä laatimassa, eikä tässä tapauksessa äidinmaito ollut lapselle sitä parasta ravintoa: pikkuinen kasvoi huonosti ja oli aina vatsa kipeänä. Oikea ravinto löytyi vasta aminohappopohjaisista valmisteista, joille kuulemma kukaan ei voi olla allerginen.
  Ei imetys siis aina ole pakko ja parasta, vaikka maitoa riittäisi ja imetys olisi kaikista noin muuten ihanaa. Eikä tiukasta ja uhrautuvaisesta imetysdiettikilpailusta lopulta jaeta yhtään sen kirkkaampaa palkintoa tai sulkaa hattuun. Teet sen, minkä jaksat ja järjellä pystyt. Se riittää kyllä!

  • johanna
   Posted at 21:51h, 27 helmikuun Vastaa

   Mä aivan herkistyin kun luin sun kommentin, kiitos <3 Aika näyttää kuinka meidän imetystaipaleen käy, nyt tilanne on suht rauhallinen <3

 • Anja
  Posted at 09:33h, 27 helmikuun Vastaa

  Kiitos kivasta kirjoituksesta ja kuvasarjasta. Amalia osaa opastaa koirankin katsomaan kameraan. Milo on oikea hymypoika.
  Hyvää ja antoisaa maaliskuuta! Anja

  • johanna
   Posted at 21:52h, 27 helmikuun Vastaa

   Kiitos Anja <3 Ihanaa maaliskuuta Teillekin! <3

 • Anja
  Posted at 09:36h, 27 helmikuun Vastaa

  Äskeinen kommentti meni taivaan tuuliin. Kirjoitin:
  Kiitos kivasta kertomuksesta ja kuvasarjasta. Milo on oikea hymypoika. Amalia osaa opastaa koirankin katsomaan kameraan.
  Hyvää ja antoisaa maaliskuuta! Anja

  • johanna
   Posted at 21:52h, 27 helmikuun Vastaa

   Kyllä se perille tuli 🙂

 • jepa
  Posted at 13:11h, 27 helmikuun Vastaa

  Täällä vertaistukea 🙂 isommalla oli maitoallergia joka selvisi puolitoista vuotiaana. Siihen asti neuvolasta vaan ohje että pidä unikoulu. En siis tiennyt allergiasta koten en osannut välttää mitään. Nyt ollut tosi hankalaa kuopuksen kanssa. Eilen saatu ohjeet välttää kaikkia viljoja ja lehmänmaitoa plus närästyslääkkeet refluksiin. Toivon, että kohta alkais helpottaa. Meillä ilmenee tämän jatkuvana tissillä roikkumisella. Mua ei kyllä käsketty välttämään mitään! Tietysti mä en täysimetä enää mutta paljon menee maitoa. Enemmän kuin kiinteitä. Tsemppiä!

  • johanna
   Posted at 14:31h, 02 maaliskuun Vastaa

   Moi jeba pitkästä aikaa 🙂 Voi kamala, ei varmaan unikoulut ihan onnistuneet 🙁
   Voi teidän kuopusta, nää allergiat on tosi kurjia, mutta onneksi usein ohimeneviä! Hurjaa ettei käsketty välttää mitään, minkälaisia oireita kuopukselle tulee pulauttelun lisäksi? Meillä Milolla sen verran pahat oireet, että välttäminen on pakollista.. Kiitos ja tsempit sinnekin! <3

   • jepa
    Posted at 09:44h, 03 maaliskuun Vastaa

    Hän ei pulauttele, siksikin diagnoosi venyi. Hän nieleskelee pitkin päivää kaikki mikä nousee ylös. Suurimmat ongelmat ilmavaivat ja huononukkuminen. Me herättiin viime yökin tunnin välein 🙁 alkaa näin 9kk jälkeen vähän äitiä väsyttää, etenkin kun missään vaiheessa ei ole ollut parempaa.. olen miettinyt myös vyöhyketerapiaa. Josko siitä saisi apua

    • johanna
     Posted at 21:49h, 03 maaliskuun Vastaa

     Voi voi 🙁 Meilläkin on tuota nieleskelyä tosi paljon, mutta myös paljon pulauttelua. Voi kamala tuota teidän nukkumista tai siis mitä nukkumista, Amalian vauva-aika oli juuri tuota jatkuvaa heräilyä ja se on aivan kammottavaa 🙁 Kokeilkaa ihmeessä vyöhyketerapiaa, voin laittaa meillä käyneen vyöhyketerapeutin tiedot jos haluat! Voimia hirmuisesti ja joskus kyllä sovitaan treffit, voitte tulla vaikka meille 🙂 <3

     • jepa
      Posted at 13:20h, 04 maaliskuun

      Ja kun jotain kirjoittaa niin heti muuttuu…viime yönä eka kuuden tunnin unipätkä koskaan! Kyllä virkisti 🙂 joku ruokaan liittyväjuttu sen on pakko olla. Meillä pricktestit ens viikolla ja sitten lastenlääkäri. Taidan lykätä vyöhyketerapeuttia vielä. Kysyn kun nähdään 🙂 ollaan oltu paljon aallokossa. Tullaan mielellään käymäänkin 🙂

 • Maria
  Posted at 14:31h, 28 helmikuun Vastaa

  Mä oon jo pidemmän aikaa lukenut sun blogia, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Teidän elämästä on todella hauska lukea ja usein huomaankin lukevani tajuamattani hymy huulilla. 🙂 Amalia on todella valloittava tyttö ja pikkuveli todella suloinen! Meille syntyi myös toinen lapsi pari viikkoa teidän jälkeen ja oli jo silloin raskausaikana hauska lukea sun kuulumisia ja vertailla niitä omiini kun raskausviikot olivat melkein samoissa ja nyt Milon kuulumisia on hauska verrata tuon meidän pikku neidin elämään. Meillä ei tytöllä taida varsinaista koliikkia olla, mutta juurikin sieltä parin viikon iästä on joka ilta alettu huutamaan naama punaisena kymmenen aikaan illalla. Joten voin vain kuvitella kuinka raskasta teillä on ollut vauvan huutojen kanssa, mutta kirjoitusten perusteella hienosti olet jaksanut ja mahtavaa jos koliikki on nyt siis ohi! 🙂 Toivottavasti myös Milon allergiat alkaisi helpottamaan. Kaikkea hyvää koko teidän perheelle! 🙂

  • johanna
   Posted at 14:36h, 02 maaliskuun Vastaa

   Kiitos ja ihana kuulla Maria, että luet blogia hymy huulilla <3
   Jos itku kestää useita tunteja ja alkaa ja loppuu kuin salama kirkkaalla taivaalla niin kyse on varmasti koliikista. Vieläkö teillä itketään vai onko jo mennyt ohi? <3
   Raskasta on toisinaan ollut, mutta koska Milo nukkuu öisin niin jaksetaan, en tiedä miten olisin selvinnyt jos vauva olisi huutanut yökaudet 🙁
   Kaikkea hyvää sinnekin! <3 <3

 • Hanna1
  Posted at 19:56h, 28 helmikuun Vastaa

  Heipsistä heissan 🙂 Apua kuinka söpöjä kuvia taas Milo- vaavelista sekä Amaliasta. Ihanaa, että teillä tuo koliikki on rauhoittumaan päin, niin tuon huojennuksen ymmärrän- muistan koliikkiajan itse vieläkin tosi väsyttävänä ja raskaana aikana vaikka siitä on jo paljon, vuosia vuosia aikaa. Mutta asiat yleensä järjestyvät, vaikkakin tilanteen ollessa päällä, sitä tuskailee, että tätäkö tämä nyt sitten on..Iso halaus-olette parhaita vanhempia lapsillenne ja jaksatte hienosti arjen käänteissä <3 Toivottavasti laser-hoito sujui hyvin, on tuo Amalia niin aurinkoisen oloinen kyllä ja reipas, että hyvin nekin sujuvat 🙂 Täällä on flunssa selätetty ja kovasti olisi jo kevät tervetullut 🙂 Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle 🙂

  • johanna
   Posted at 14:40h, 02 maaliskuun Vastaa

   Heipsistä Hanna <3
   Kiitos kovasti <3 Koliikki on tosiaan kamalaa, vaikka meillä oli onni ettei Milo huutanut yöllä, en tiedä kuinka olisin selvinnyt jos hän olisi itkenyt yökaudet 🙁 Nyt kun vielä saisi oman ruokavalion sellaiseksi, ettei pienelle tulisi allergiaoireita niin olisi aivan mahtavaa <3
   Laserhoito sujui tosi kivasti, Amalia on kyllä todella reipas typy! 🙂

   Hienoa, että flunssa on ohi, toivotaan, että saataisiin aurinkoa pian taas! 🙂 Mukavaa viikkoa sinne!

 • Minni
  Posted at 11:38h, 01 maaliskuun Vastaa

  Toivottavasti Milo-vauvan allergiat lähtisi helpottumaan ja saisitte pian tietää, mitkä aineet allergisoi.

  Amalian kommentit on hauskoja, luin niitä miehellenikin 🙂 Hauska kun Amalia ei pidä pojista mutta Mikael on silti hänen hyvä kamunsa 😀

  Haluaisin kysyä, oletteko ottaneet Milolle jo vauva-aikana tai ennen syntymää jonkin vakuutuksen? Itsellä laskettu aika elokuussa ja juuri noiden mahdollisten vauva-ajan ongelmien varalta olen miettinyt, pitäisikö ottaa vakuutus, ettei tarvisi sitten terveyskeskuksissa juosta.

  • johanna
   Posted at 14:49h, 02 maaliskuun Vastaa

   Toivotaan! Hihi ihana kun luit miehellesikin, Amalia on kyllä hauska letkauttelija 😉
   Otettiin Milolle vakuutus kun hän oli massussa, ja meille tämän vuoden maksu on maksanut itsensä takaisin jo ennen kuin pojalle saatiin edes kelakortti 😉
   Amaliallekin otettiin vakuutus kun hän oli masussa ja se on ollut myös hänellä kullanarvoinen! Musta on mahtavaa kun pääsee aina erikoislääkärille, Amalian kanssa jouduttiin käydä tosi paljon korvalääkärillä. Myös lastenlääkärit on Lohjan Mehiläisessä ihan huippuja! Suosittelen ehdottomasti vakuutuksen ottoa jo raskausaikana, muista että jossain vakuutusyhtiöissä vakuutus on haettava muutamaa kuukautta ennen laskettua aikaa 🙂

 • Emilia
  Posted at 21:54h, 03 maaliskuun Vastaa

  Voi, että miten ihastuttava Amalia onkaan! Jotenkin niin sellainen suloinen ja “villi” lapsi. Ihanaa, että hän höpöttelee ja kirjoitat hänen sanomisiaan tännekin. 🙂
  On teillä kyllä kauniit lapset!

  • johanna
   Posted at 20:41h, 08 maaliskuun Vastaa

   Voi miten kaunis kommentti, kiitos tuhannesti <3 <3

Post A Comment