Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kun vaan uskaltaa kirjoittaa -Amalian harvinainen sairaus
 

Kun vaan uskaltaa kirjoittaa

Meillä on ollut jo pitkään ihania päiviä ja arki tuntuu tosi kivalta! Viikonloput ovat olleet toisinaan rikkonaisia Johnnyn töiden ja Lontoo-reissun vuoksi, mutta se ei ole haitannut ja nyt tulevaa viikonloppua odotan jo innolla, kun isi on kotosalla.

Olemme ulkoilleet paljon, lapset ovat maalanneet vesiväreillä, Amalialla on ollut paljon leikkikavereita kylässä ja Milokin on saanut olla välillä tyttöjen leikeissä mukana. Toisinaan taas on muovailtu, piirretty, väritetty sekä askarreltu ja myös Milo on innostunut askartelusta ja varsinkin tarrojen liimailusta.

Junaleikki!

Lapset ovat olleet kerran viikossa mummin ja fafan luona hoidossa ja itse olen näpytellyt sen aikaa blogia. On ollut kiva saada blogihommille aikaa, mutta myös oman jaksamisen kannalta tämä on ollut ihan huippua, vaikka täytyy sanoa, että välillä kaipaan lapsia heidän ollessa poissa. On niin oudon hiljaista olla kotona kaksin Nuuskun kanssa ja ensimmäisenä hoitopäivänä pälyilin monta kertaa terassille, vaikka eihän Milo siellä päiväunia nukkunut. Blogihommien lisäksi olen usein pessyt myös pyykkiä ja viikannut puhtaita vaatteita kaappiin tietysti hyvän musiikin pauhatessa taustalla. Olen valmistanut aina myös päivällisen valmiiksi ja yhtenä aamupäivänä otin puolen tunnin meditaatiohetken. Pääasiassa olen kuitenkin kirjoittanut ja nauttinut tästä kovasti.

Mun omaa oloa kohensi tosi paljon postaus Kun mies ei halua lisää lapsia ja Teidän kommentit sekä vertaistuki on ollut kullanarvoista. Kiitos siis tästä! Enää en ole murehtinut asiaa, ja Johnnykin ehkä ymmärtää minua nyt paremmin luettuaan muutamia Teidän lukijoiden kommentteja. Iso syy omaan hyvää oloon ja jatkuvaan onnen tunteeseen johtuu pitkälti tästä, että uskalsin kirjoittaa ja julkaista tämän kirjoituksen. Nyt tuntuu hyvältä edetä rauhassa ja katsella mitä elämä tuo.

Minulle on tärkeää olla lasten kanssa läsnä ja esimerkiksi eilen kotipihan kadulla olevassa pulkkamäessä laskimme vuoronperään lasten kanssa peppumäkeä ja ai että meillä oli kivaa. Lasten mielestä kaikkein hauskinta oli se, että myös äiti laski ja kannustimme toisiamme kovasti. Lasten tuikkivien silmien näkeminen on parasta ja silloin, kun on aidosti lapsille läsnä niin itselläkin on kaikkein mukavinta.

Tietenkään aina ei jaksa eikä tarvitsekaan ja tänään aamupäivällä legoleikeissä en ollut niin aktiivinen leikkijä pidellessäni ukkelia kädessä. Olin silti lasten kanssa siinä leikkihuoneen lattialla ja he tykkäsivät. Myöhemmin katselimme pari jaksoa piirrettyä televisiosta kaikki kolme viltin alla ihan lähekkäin. Jopa Milo pysyi paikallaan yhden kokonaisen kymmenen minuutin jakson ajan ennen kuin mopolla ajelu vei voiton.

Ihania ihania päiviä ja ihanaa elämää. Hitsi että olen onnellinen <3

16 Comments
 • 6tytönäiti
  Posted at 21:55h, 07 maaliskuun Vastaa

  Ihana kirjoitus 🙂 Tuli itekin hyvälle mielelle kun oli niin positiivinen teksti. Ihania ulkoilupäiviä ja mukavaa yhdessäoloa tein perheelle 🙂

  • Johanna
   Posted at 22:19h, 07 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Katja <3 Tuli mullakin tosi hyvä mieli sun kommentistasi <3 🙂

 • Hanna / Yli pyykkivuorten
  Posted at 06:24h, 08 maaliskuun Vastaa

  Voi miten kiva kuulla!

  • Johanna
   Posted at 08:13h, 08 maaliskuun Vastaa

   <3

 • Helena
  Posted at 16:28h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihana postaus! Vaikutat kyllä jotenkin niin ihanalta ja empaattiselta ihmiseltä ja vanhemmalta. Blogisi on kyllä ehdottomasti mun lemppari. Täältä löytää aina ihanan aitoja kirjoituksia. 🙂 Ihanaa loppuviikkoa!

  • Johanna
   Posted at 13:17h, 09 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos Helena kauniista sanoistasi <3 Ihanaa loppuviikkoa sinne myös <3 <3

 • Ulla
  Posted at 17:08h, 08 maaliskuun Vastaa

  Olisi kiva kuulla Amalian hoidoista ym. Ei ole pitkään aikaan saanut lukea mitään esim laser-hoidoista.

  • Johanna
   Posted at 13:19h, 09 maaliskuun Vastaa

   Meillä ei ole ollut nyt hetkeen hoitoja ja nyt olemmekin menossa ensi kuussa Töölöön plastiikkakirurgin arvioon josko hän alkaisi hoitamaan Amaliaa toisenlaisella laserkoneella, kun tehot eivät enää tunnu riittävän toisessa koneessa.

 • K
  Posted at 18:39h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihan ohi aiheen nyt, mutta huollatatteko Nuuskun hampaita eläinlääkärillä säännöllisesti, onko siihen ollut teillä tarvetta? Pienemmillä roduillahan kun hampaat kerää enemmän hammaskiveä ja siten ientulehduksetkin on yleisempiä, kuin isoilla roduilla. Meillä nyt 7-vuotias terrieri, joka on ensi kuussa rokotusten yhteydessä menossa ekaa kertaa elämässään anestesiassa tehtävään hampaiden puhdistukseen ja kuulisin mielellään, että käykö teidän Nuusku puhdistuksissa ja jos niin kuinka usein?

  • Johanna
   Posted at 13:22h, 09 maaliskuun Vastaa

   Noh ei kovin säännöllisesti, mutta on niitä hoidettu aina, kun eläinlääkäri on sen tarpeelliseksi nähnyt. Nuuskulta on myös poistettu huonoja hampaita useampia vuosien varrella. Nyt vältetään nukutuksia epilepsien vuoksi eikä hampaita ole hoidettu hetkeen, mutta toisaalta ei ole ollut tarvettakaan, onneksi!

   Hienoa, että olette päässeet noinkin pitkälle koiranne kanssa ilman hammaskivenpoistoa! <3 Oletko pessyt koirulisi hampaita? Mulla se tuntuu aina jäävän, vaikka ehdottomasti pitäisi pestä. Nuusku syö kyllä semmosia tikkuja, jotka hoitavat hampaita, joka aamu alkaa sellaisella! <3

   • K
    Posted at 15:46h, 09 maaliskuun Vastaa

    🙂 En ole koskaan pessyt, mutta kyllä mietin, että nyt tuon puhdistuksen jälkeen varmaan jonkunlainen ylläpitohoito kotona raakaluiden syöttämisen lisäksi pitäisi aloittaa, että saatais mahdollisimman pitkään pitää kaikki hampaat suussa. Oikeastaan tulee ihan uutena juttuna mulle tämä hampaiden putsaus, kun aikaisempaa kokemusta on vain niistä isommista roduista, joiden hampaille on aina riittänyt ihan vaan luiden järsintä eikä ole eläinlääkärin palveluja hammasasioissa niiden kanssa koskaan tarvittu.

    • Johanna
     Posted at 17:02h, 12 maaliskuun Vastaa

     Joo kannattaa ihmeessä pestä 🙂

 • minttu
  Posted at 22:11h, 08 maaliskuun Vastaa

  Voi kuin ihana postaus! Nauti päivistä lasten kanssa ja on niin ihanaa kun voi olla kotona omien lasten kanssa! Ajattelitko jatkaa kotona vielä kun Milo täyttää 3v ? Aurinkoisia päiviä!

  • Johanna
   Posted at 13:23h, 09 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos paljon minttu <3 Nautin todella <3 Meillä on vielä ihan auki tämä asia.. Aurinkoisia päiviä sinne myös <3

 • Nemmiia
  Posted at 22:14h, 08 maaliskuun Vastaa

  Ihana lukea kyllä laidasta laitaan sinun postauksiasi. Kivan näköisiä leikkejä teidän lapsilla ollut! Mäen laskeminen koko perheellä onkin parasta 😀

  Olen törmännyt nyt usein aiheeseen lapset blogeissa, kuinka lapsia ei saisi pitää julkisuudessa, kertoa heistä asioita ym. Oletko ajatellut, että jossain vaiheessa et enää kerro Amaliasta ja Milosta yhtä paljon tms? Siis kun he kasvavat isommiksi vai saavatko itse päättää haluavatko olla mukana?

  Itsekin siis olen pohtinut näitä asioita lähinnä oman blogin kautta ja sillä ajattelin kysyä 🙂

  • Johanna
   Posted at 13:26h, 09 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon ihana Nemmiia <3 Joo olen mä pohtinut tätä ja mietin aina tarkkaan mitä kirjoitan, paljon on sellaista mitä en kirjoita 🙂
   Ja juu tottakai saavat sitten isompina päättää haluavatko olla mukana vai ei 🙂 Hei vinkkaa sun blogi, kävisin tosi mielelläni tutustumassa sinuun ja perheeseesi <3

Post A Comment

*

code